Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitmiştir o bulur yolunu 1 tane sağlıklı sperme ihtiyacımız var ama her ay niye yolunu bulamıyorlar anlamıyorum
Ayy onu bende hiç anlamıyorum hadi bı kere de bulmazsn 2 de bulmazsn ama yıllar geçiyor bı kere mi yanlışlıkla bile olsa bir sperm doğru yolu bulmaz

Ayy onu bende hiç anlamıyorum hadi bı kere de bulmazsn 2 de bulmazsn ama yıllar geçiyor bı kere mi yanlışlıkla bile olsa bir sperm doğru yolu bulmaz
Ahh bir anlasam canımm demek ki zamanını bekliyor, ama bizim ömrümüzden gidiyor. Her ay her ay.. Hepimizin Artık buluşup tutunsun lütfennnn

Fotoyu eklememisim
Şifa olsun canımAvakado çok severim ama bu görüntüyü sevemedim hatta yediğimi düşününce biraz midem bulandı, az önce değerlendirmiştik, yoksaaaaya ne var çatlamadan 1 gün sonra bir test yapsak tutunma oldu olmadı diye sonuç verse ömrümüz bat beklemekle geçiyor

3 buçuk bitti 4 e doğru gidiyorum sizin kaç ki rekor dediniz
6 yıl 2 aylık evliyim, başta takmıyordum sorun yok zamanı vardır diye ama geçen ay elimde büyüyen kuzenim baba olacağı haberini verince yaşlanmaya başladığımı farkettim 33 yaşındayım kuzenim daha 22 olmadı

Hahahaha bebistendir o bulanti bebisten. İlk tekmeyi atip kanalda yuzuse basladigindan bi sey olmussundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…