- 16 Haziran 2020
- 4.525
- 10.164
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.301
Ayy onu bende hiç anlamıyorum hadi bı kere de bulmazsn 2 de bulmazsn ama yıllar geçiyor bı kere mi yanlışlıkla bile olsa bir sperm doğru yolu bulmazGitmiştir o bulur yolunu1 tane sağlıklı sperme ihtiyacımız var ama her ay niye yolunu bulamıyorlar anlamıyorum
Ben regl olmayi bekliyorum heran olabilirim su torbamla yatırıyorumNerdeyse herkes ovulasyon döneminde, grup başlığına kapıyı tıklatmadan girmeyin yazacam ahahsende durumlar ne?
bende kullandım folbioldan bende pek işe yaramadıFolbiol alma fikri çık aklımdan
Aa ben buldum… Bileydim sana da bulurdum..Açık eczane arıyordmoviltre yapacaktım da dün gidip yaptm teşekkür ederim
Yaaa çok şekersinAa ben buldum… Bileydim sana da bulurdum..
Ahh bir anlasam canımm demek ki zamanını bekliyor, ama bizim ömrümüzden gidiyor. Her ay her ay.. Hepimizin Artık buluşup tutunsun lütfennnnAyy onu bende hiç anlamıyorum hadi bı kere de bulmazsn 2 de bulmazsn ama yıllar geçiyor bı kere mi yanlışlıkla bile olsa bir sperm doğru yolu bulmaz
Hadi inşallah inşallahAhh bir anlasam canımm demek ki zamanını bekliyor, ama bizim ömrümüzden gidiyor. Her ay her ay.. Hepimizin Artık buluşup tutunsun lütfennnn
Duş bile aldım, kandil kandil derdimize bakGitmiştir gitmiştir, yastık koy belinin altına
Allah bu güzel günün hatrına mutluluk gözyaşlarına boğsun inşallah kuzumValla benim hiç aa tam umudumu kesmiştim oldu, beklemediğim ayda oldu gibi mucizelere pek inancım kalmadı ama yine de içim Allahım nolur bir mucize olsun diyorrrr
Öfff sorma ya sizin kaç yıl oldu? Grupta rekor bende galibaAyy onu bende hiç anlamıyorum hadi bı kere de bulmazsn 2 de bulmazsn ama yıllar geçiyor bı kere mi yanlışlıkla bile olsa bir sperm doğru yolu bulmaz
Anlamadım ki sağa sola takılıp geç mi varıyorlar napıyorlarGitmiştir o bulur yolunu1 tane sağlıklı sperme ihtiyacımız var ama her ay niye yolunu bulamıyorlar anlamıyorum
Ben de yaptım demin yedim, güzel oldu böyle bal avokado muz kakaoFotoyu eklememisim
Şifa olsun canımFotoyu eklememisim
Kız bunu nasıl yiyom senFotoyu eklememisim
3 buçuk bitti 4 e doğru gidiyorumÖfff sorma ya sizin kaç yıl oldu? Grupta rekor bende galiba
6 yıl 2 aylık evliyim, başta takmıyordum sorun yok zamanı vardır diye ama geçen ay elimde büyüyen kuzenim baba olacağı haberini verince yaşlanmaya başladığımı farkettim3 buçuk bitti 4 e doğru gidiyorumsizin kaç ki rekor dediniz
Hahahaha bebistendir o bulanti bebisten. İlk tekmeyi atip kanalda yuzuse basladigindan bi sey olmussundurŞifa olsun canımAvakado çok severim ama bu görüntüyü sevemedim hatta yediğimi düşününce biraz midem bulandı, az önce değerlendirmiştik, yoksaaaa ya ne var çatlamadan 1 gün sonra bir test yapsak tutunma oldu olmadı diye sonuç verse ömrümüz bat beklemekle geçiyor
Baya catalla daliyorum vallaKız bunu nasıl yiyom senben balla tost şeklinde yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?