- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.281
İlk resimde tam pik değil amaDoktor çok iyi dedi canım ama olmuyor hayırlısı diyorum artıkBuarada test yaptım sanırım çatladı
İlk resimdeki son test dün 16.00 gibi, ikinci resim gece 03.00, üçüncü bugün 16.00, sonuncu resimde son durum, bir iğne olmayı bile beceremedim
Gece pik oldu muhtemelen az önce yaptığım bayağı silik bugün 16. Gün oldu, normalde 11 12. gün çatlama olurduİlk resimde tam pik değil ama
Neyse yarın çıkar piyasaya, sen bugün mutlaka değerlendirGece pik oldu muhtemelen az önce yaptığım bayağı silik bugün 16. Gün oldu, normalde 11 12. gün çatlama olurdu
Ben de fırına kıyma patates atam didimFırına tavuk patates aticam valla
11 mart olarak görünüyor ama covidden gecikme ya da erken mi olur bilmiyorum.normalde aşılama başlamıştık 3 gün klomen kullandım 3 gün iğne kullanacktım. Son iğne günümde covid olduğumuzu öğrendik ve tedavi direkt diğer aya kaldı.. Marttaki adetimle gitcez tekrar aşılama başlarız yüksek ihtimalYaa bat ne zamandı peki? Ovulasyon yaptın mı bu ay?
O da güzel afiyet olsun şimdidenBen de fırına kıyma patates atam didim
,Daha pik yapmamış gibi..Doktor çok iyi dedi canım ama olmuyor hayırlısı diyorum artıkBuarada test yaptım sanırım çatladı
İlk resimdeki son test dün 16.00 gibi, ikinci resim gece 03.00, üçüncü bugün 16.00, sonuncu resimde son durum, muhtemelen gece pik oldu bugünde çatladı, bir iğne olmayı bile beceremedim
Arpa pilavıi mercimek çorbası dünden kalan.. Bugün yanına patates püresi ile tavuk yapacağım...Selam canlar nasıl gidiyor, hala akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum, en nefret ettiğim şey.
Sizin aşılama nedeniniz nedir?.Malesef zor bulunuyor, özellikle hastane veya tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczanelerde bulunuyor
Ne arıyorsunuz tam olarakYok bulamadm koskoca İstanbul da nöbetçi eczane yok saatlerdir arıyoruz bulamadık eve geldim kaldı yarına
İşlem tamamdırNeyse yarın çıkar piyasaya, sen bugün mutlaka değerlendir
İnşallah kuzum, değerlendirme yaptınız mı belki sürpriz olur11 mart olarak görünüyor ama covidden gecikme ya da erken mi olur bilmiyorum.normalde aşılama başlamıştık 3 gün klomen kullandım 3 gün iğne kullanacktım. Son iğne günümde covid olduğumuzu öğrendik ve tedavi direkt diğer aya kaldı.. Marttaki adetimle gitcez tekrar aşılama başlarız yüksek ihtimal
Dalgalanma mıdır acaba, dün gece böyleydi şimdi silik oldu bayağı,Daha pik yapmamış gibi..
Gitmiştir gitmiştir, yastık koy belinin altınaİşlem tamamdırpeçete tıkana kadar dışarıya aktı biraz içeri gitmiştir demi
Bir sebep gözükmüyor bir sene oldu hiç gebelik oluşmadı bir de aşılama deneyelim dedik ama tutmadıSizin aşılama nedeniniz nedir?.
Nerdeyse herkes ovulasyon döneminde, grup başlığına kapıyı tıklatmadan girmeyin yazacam ahahKızlar nasılsınız ,herkes iyi mi her şey yolunda mi
Açık eczane arıyordmNe arıyorsunuz tam olarak
Belki yardımcı olabilirim.
Valla benim hiç aa tam umudumu kesmiştim oldu, beklemediğim ayda oldu gibi mucizelere pek inancım kalmadı ama yine de içim Allahım nolur bir mucize olsun diyorrrrİnşallah kuzum, değerlendirme yaptınız mı belki sürpriz olur
Gitmiştir o bulur yolunuİşlem tamamdırpeçete tıkana kadar dışarıya aktı biraz içeri gitmiştir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?