Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş gerek kalmayacaktır.. Ben hala sizde aşılamanın tutacağına eminim

İyi tarafından bakalım.. Yumurtalar çatlamış.. Kist yok.. Hormonal dengeni bozmamış.. Sonuç negatif bile olsa başka şeylere de sebep olabilirdi.
Biz gayret etmeye devam edeceğiz

Yok kuzum ben regl başladığı gibi içtiğim için baskılanıyor… Sen rahim kalınlaştırmak için içiyorsun
Yumurtam da minik kaldı kesin ondan demiştimaman hemen büyümesin pztye dayansın.
Sağol kuzum içimi rahatlattın bu ay ovülasyon olmayacak sandım

Ne güzelsin sağ olasın canım

Bu hafta doktora gideceğim kist durumlarını öğrenirim.. gelişme olursa da yazarım kuzum.

Nasıl bir döngüdür maşallah 9. Gün gecesi çatlatma iğnesi, ve o günden 13 gün sonra regl

Normal döngüde de hep 13-15. Günler yumurtlama

Ovulasyona gerek bile yok hatta gebelik testine de maliyetli değilim ama bir tüp bebek parası lazım

Yeşilim ben de sorayım, 3 yılı geçti evlilik ama bir kaybım var. Bu durumda devlette aşılama olabilir miyim.? Yoksa hiç tutmaması mı lazım doğal yollarla
Kuzum şartı sağladığın İçin aşılama yaparlar hatta tüp bebek öncesi şart olduğu İçin kendileri aşılama yapmak isteyeceklerdir

İlaçlar ile yumurta çabuk gelişiyor..
16.güne 22 tane yumurta sığdırdım.. Daha ne olsun
Klomende 9.gün gitmiştim ha çatladı ha çatlatacak demişti.. Ki ben 15-17 günleri arası görürüm…
Kist olmamıştır.. Herşey gayet sinir bozucu şekilde normaldir..
Bizimde sorunumuz bu bence.. Herşey gayet normal ve güzel

Evet inş haftaya cuma transfer günüm

Güzel bekleyişler.. İnş hiç gerek kalmaz ve güzel haberler alırız
Ay hadi insallah canim ya
Arayi degerlendirdiniz mi siz de?
Sen ramazana denk gelir diyordun ama 2. transfer icin hic beklenmemis anladigim kadariyla
Hadi artik Mart’la onumuz bahar… Bahar hepimize guzellikleriyle gelsin

Son duphaston Hapim kaldı bu gece son hapı icicem bakalm yarın regl olcak miyim olmicam mi rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah acayip stres var birazda rahatlık ne bliyim karmaşık yine

Kız asıl tutmadan önce hemen lazım tutsun diye ama doktorun başlamıştır progestan falan belki sana
Duphaston içiyorum kuzum aşılamadan iki gün sonra başladım bu gece bitiyor son hapı icicem varsa tutunmuştur insallah bitince gebelik testi yap dediler ama cesaretim yok hemen bakalım gelirse gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…