- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.041
İnş gerek kalmayacaktır.. Ben hala sizde aşılamanın tutacağına eminimBu konuda ne düşünsem ilginç vallahi, test yapmama gerek bile kalmıyor.
İyi tarafından mı kötü tarafından mı bakmalıyım bilmiyorum…
Bu ay dinlenme ve diğer aşılama ile yola devam yolun sonu tüp bebek gibi duruyor.
Yumurtam da minik kaldı kesin ondan demiştimYok kuzum ben regl başladığı gibi içtiğim için baskılanıyor… Sen rahim kalınlaştırmak için içiyorsun
İnş gerek kalmayacaktır.. Ben hala sizde aşılamanın tutacağına eminim
İyi tarafından bakalım.. Yumurtalar çatlamış.. Kist yok.. Hormonal dengeni bozmamış.. Sonuç negatif bile olsa başka şeylere de sebep olabilirdi.
Biz gayret etmeye devam edeceğiz
Bnce bi gidip görüş ama 3 yıl şart diye biliyorum canımCanim, 2.bucuk yıldır evliyim şartı sağlamadigim için gitsem aşılama yaptırmak istiyorum desem yapmazlar mi yani?
Kuzum şartı sağladığın İçin aşılama yaparlar hatta tüp bebek öncesi şart olduğu İçin kendileri aşılama yapmak isteyeceklerdirYeşilim ben de sorayım, 3 yılı geçti evlilik ama bir kaybım var. Bu durumda devlette aşılama olabilir miyim.? Yoksa hiç tutmaması mı lazım doğal yollarla
Tamam canim sagolasinBnce bi gidip görüş ama 3 yıl şart diye biliyorum canım
İlaçlar ile yumurta çabuk gelişiyor..Ne güzelsin sağ olasın canım
Bu hafta doktora gideceğim kist durumlarını öğrenirim.. gelişme olursa da yazarım kuzum.
Nasıl bir döngüdür maşallah 9. Gün gecesi çatlatma iğnesi, ve o günden 13 gün sonra regl
Normal döngüde de hep 13-15. Günler yumurtlama
Ovulasyona gerek bile yok hatta gebelik testine demaliyetli değilim ama bir tüp bebek parası lazım
Aminnn inşallahsen hiç estrofem kullanmış mıydın canım?
Bana gebelik durumu kesinleşene kadar devam dedi. Ya regl ya bebekKlomen tedavimde vermişti canım 5 gün kullandırmıştı bana da, rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuş
Her doktor ayrı bir yöntem bizlerde denekleriBana gebelik durumu kesinleşene kadar devam dedi. Ya regl ya bebekbırakırsan ara kanama yapabilir dedi. Günde 1 her akşam içiyorum.
Ay hadi insallah canim yaEvet inş haftaya cuma transfer günüm
Güzel bekleyişler.. İnş hiç gerek kalmaz ve güzel haberler alırız
Haha ne bilim 46 görünceHayır canım Kocaeli
İnşallahHer doktor ayrı bir yöntem bizlerde denekleribebek olacak inşallahhh sakin kalmaya çalış vücudunu strese sokma
Yok daha hiç yemedim ben tutarsa yerim belki
izmit miHayır canım Kocaeli
Duphaston içiyorum kuzum aşılamadan iki gün sonra başladım bu gece bitiyor son hapı icicem varsa tutunmuştur insallah bitince gebelik testi yap dediler ama cesaretim yok hemen bakalım gelirse gelirKız asıl tutmadan önce hemen lazım tutsun diyeama doktorun başlamıştır progestan falan belki sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?