- Emoji Skoru
- 70.917
- Puanlar
- 513
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.861
Ne kadar güzel bir öğreti hayatımıza aktarabilsek müthiş olur hersey sabretmekten geciyor.. biz sakinlesip iyi düşünsek hersey yoluna girecek belki de..Öyle tabiki.. Dün bi sohbet dinlemiştim.
Başımıza birşey geldiğinde neden ben niye benim başıma geliyor diye sorunca tecelliyatı bilmeden yarını bilmeden halktan geleni özümseyemeden başına gelenin kendi gibi bir öZne tarafından hesap soruyoruz dedi..
Yaratıcıdan geldiğini bilip teslim olduğumuz zaman tecelliyat ile imtahan olduğunu kabul edip sabrı öğrenirsiniz ve hayatın getirdikleri ile başa çıkmayı değil yaşamayı öğrenirsiniz dedi..
Çok mantıklı geldi.. Herşeyi sorguluyoruz herşeyi çözebilecek güçte ve kudrette görüyoruz… Bu da zorluyor..
O yüzden bıraktım.. Eşim olacağına inanmıyorum demen bile bi isyan diyor..
O yüzden inanmıyorum demeden başka şeyler demeye çalışıyorum
Bundan sonra dezenfektan sıktırıp yapıyoruzValla kaç gündü baya zorladık, idrar yolu da haklı napsın
Balimmm
Vay hafiye seniiiiiBalimmmhep okuyordum zaten ki gizli hayrandim
Vay hafiye seniiiii
Olsun, canın ne zaman isterse buradayız. Gerçi inşallah gerek kalmaz, anneler topicine alırız seniNe biliyim kuzu ya kendimi de çok bağlamak istemediğimden okuyorum hep mesajları
İnşallah kuzum kim nerde ne derman ariyosa versin rabbimOlsun, canın ne zaman isterse buradayız. Gerçi inşallah gerek kalmaz, anneler topicine alırız senipeşinden de biz geliriz
Amiiiinİnşallah kuzum kim nerde ne derman ariyosa versin rabbim
İmtihanimiz zor en zoru Sabretmek rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize
Kuzum eşinde enfeksiyon var bence yumurtlama dönemi ilişki yoğun sana geçiyo olabilirMüjdemi isterim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Yanıyooooorher yumurtlama dönemi aynı şey
İkimizin de şöyle adam akıllı bir test vermesi lazımKuzum eşinde enfeksiyon var bence yumurtlama dönemi ilişki yoğun sana geçiyo olabilir
Bıhtıh yaaa testlerdennnnnİkimizin de şöyle adam akıllı bir test vermesi lazım
Bebeğim Bnde sürekli enfeksiyon oluyodum artık bıkmıştım fitilden ilaçtan bi doktora denk geldim böyle olmaz eşli tedavi olcak dedi hem bana hem eşime iğne yapıldı bir de ilaç kullandık şükür ki geçti bir daha olmadı istersen bi doktoruna danışİkimizin de şöyle adam akıllı bir test vermesi lazım
Tam olarak nerde bilmiyorum ama doktor gördüğünde tutunmanın olabilceği yerde demiştiPolip kendi başına galiba hormon dengesini değiştiriyor.. Rahim ağzına yakın olunca etkilemiyor.. Yukarda tüpler yakın bölgede engelliyor. Polip aldırıp gebelik elde eden çok var…
Hormon ilaçlar sonradan sebep olabiliyor… Tüp bebek sürecinde polip görülen çok var..ya var olan polip ilaçlar ile büyüyor ya da polip oluşuyor diyorlar
Yumırtam geç gelismisti canım ilaçla alakası yoktu. Klomeni normalde sanah akşam iciyolar bana sadece sabah icirmişti o da yetersiz kalmıstı bana göreKuzucum sana bişey sorucam. Sen hamiş kaldığın ay ilaçtan dolayı yumurtan geç gelişmişti değil mi?
Ben de kurtulayım artık şu illettenBebeğim Bnde sürekli enfeksiyon oluyodum artık bıkmıştım fitilden ilaçtan bi doktora denk geldim böyle olmaz eşli tedavi olcak dedi hem bana hem eşime iğne yapıldı bir de ilaç kullandık şükür ki geçti bir daha olmadı istersen bi doktoruna danış
Günaydın balım, ah şu doktorlarGünaydın Hanımlar.. Ben keyfim ve boş koltuklar doktoru bekliyoruzGene sabahın köründe doktoru bekliyorum…
gunaydın kuzum, hayırlı cumalarrr, amınnnnnGünaydın canlarım, hayırlı cumalar. Dualarımız kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?