Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel bir öğreti hayatımıza aktarabilsek müthiş olur hersey sabretmekten geciyor.. biz sakinlesip iyi düşünsek hersey yoluna girecek belki de..

Olsun, canın ne zaman isterse buradayız. Gerçi inşallah gerek kalmaz, anneler topicine alırız seni peşinden de biz geliriz
İnşallah kuzum kim nerde ne derman ariyosa versin rabbim
İmtihanimiz zor en zoru Sabretmek rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize

İkimizin de şöyle adam akıllı bir test vermesi lazım
Bebeğim Bnde sürekli enfeksiyon oluyodum artık bıkmıştım fitilden ilaçtan bi doktora denk geldim böyle olmaz eşli tedavi olcak dedi hem bana hem eşime iğne yapıldı bir de ilaç kullandık şükür ki geçti bir daha olmadı istersen bi doktoruna danış

Tam olarak nerde bilmiyorum ama doktor gördüğünde tutunmanın olabilceği yerde demişti
Muhtemelen dediğin gibi ilaçlardan sonra falan oldu, femara ve klomen kullandım çünkü epey
O süreclere girersekte ilaçlar vs daha fazla büyüme ihtimali var yani
Zaten niyetim hiç riske atmamak, histeroskopi ilk planım
Hayırlısı olur umarım, yada bu işlem vesile olur belki diyelim=)

Kuzucum sana bişey sorucam. Sen hamiş kaldığın ay ilaçtan dolayı yumurtan geç gelişmişti değil mi?
Yumırtam geç gelismisti canım ilaçla alakası yoktu. Klomeni normalde sanah akşam iciyolar bana sadece sabah icirmişti o da yetersiz kalmıstı bana göre

Ben de kurtulayım artık şu illetten
Günaydın Hanımlar.. Ben keyfim ve boş koltuklar doktoru bekliyoruz Gene sabahın köründe doktoru bekliyorum…
Günaydın balım, ah şu doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…