- Emoji Skoru
- 16.640
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.801
Ama.yasanacak yer asla değil, kalabalık insan fazla trafik nefret ettiriyo. İşte mecburiyetlerÖyle tabi canım
Dönmem heralde bir daha ya, tatillerde gelince bile afakanlar basıyor beni. Çok seviyorum, memleketim ama alıştım küçük şehir sakinliğine sanırımAma.yasanacak yer asla değil, kalabalık insan fazla trafik nefret ettiriyo. İşte mecburiyetler
Evet insan bunaliyor yaDönmem heralde bir daha ya, tatillerde gelince bile afakanlar basıyor beni. Çok seviyorum, memleketim ama alıştım küçük şehir sakinliğine sanırımözlüyorum, gelince 1 haftada geçiyor özlemim
Şuan KahramanmaraştayımEvet insan bunaliyor ya
Gezmelikk yer ancak . Sakinlik en güzeli
Sen nerdesin canım
Aynen zamanla heyecanını kaybediyorsun. Ümidin devam etsede heyecanın sönüyor...Evet belirti olmamıştı ama o zamanda çılgınlar gibi takip edip her şeyi yemiştimdarısı bu aya, bir daha bu kadar çılgınca takip eder miyim bilmiyorum
Yok kuzum hsg de görünmeyebiliyor ama yumurtlama sonrası rahim en kalın olduğu zamanlarda usg görünüyormuş...Kuzum bende polip olsa ultrason, hsg de gözükürdü dimi?
Hahah sasam yaaaYok kuzum hsg de görünmeyebiliyor ama yumurtlama sonrası rahim en kalın olduğu zamanlarda usg görünüyormuş...
Bende doktora her gittiğimde soruyorum.. Polip çıksa sanki rahat edip hee işte diyeceğimAma o kadar kişide görüp transfer iptal etmiş ki bende kesin yok diyorum artık ... Sonra o yok bu yok velette yok diyorum
d
Hey masallahBenimki 550₺ di 700₺ olmuştur galiba
Orası da güzel arkadaşım var ordaŞuan KahramanmaraştayımAilem İstanbulda
Abartılı gerçektenHey masallah
AaOrası da güzel arkadaşım var ordabende Antep'te okudum, ailem Adana'da
Yani çok zorlanmadım buranın sorunu benim için kalabalık ve trafikAaAntep de kagraşa, İstanbula alışmakta zorlanmamışsındır
Yok kuzum ya.. Bu ay sanki o ay değil.. İçim hiç olmadığı kadar karamsar... Sadece yapmak için transfer yapacağım. tutmazsa irdelensin birşeyler bulunsun diye yapacağım.. Bilmiyorum bu embryo hiç sahiplenemiyorum.Hahah sasam yaaabu denemede olacak inşallah
Ben de oraya gelmeye çalışıyorum tayinleŞuan KahramanmaraştayımAilem İstanbulda
Bu 5-6 saat olan trafik mi? Kız bende istanbuldayım... Hemde nereden gidersem gideyim merkezde çalıştığım için trafiğin göbeğinde yaşıyorum...Yani çok zorlanmadım buranın sorunu benim için kalabalık ve trafikiki buçuk saat yoksa geçiyor bazen sabah akşam beş altı saat
Yok kuzum ya.. Bu ay sanki o ay değil.. İçim hiç olmadığı kadar karamsar... Sadece yapmak için transfer yapacağım. tutmazsa irdelensin birşeyler bulunsun diye yapacağım.. Bilmiyorum bu embryo hiç sahiplenemiyorum.
Eşimde ben çok yoğun çalışıyorum seni çok yalnız bıraktım. Bundan dolayı böyle düşünüyorsun diyor. Ama öyle değil... Resmen istemiyorum. Doktor randevusunu bile unutuyorumDoktora gitmek o kadar zor ve zaman kaybı olarak geliyor ki.. Harcadığım benzine acıyorum
Bilmiyorum doktor incelemek istemedi. Sağlıksız embryoydu deyip kestirip attı ve kabullenemiyorum... Test bile almadım
Aaaaa kop gel gız. Neden maraş?,Ben de oraya gelmeye çalışıyorum tayinle
Bana doktor parol yazdı sabah akşam içiliyor demekkiKızlar iki gündür akşam saatlerinde başım çok ağrıyor, parol içsem bir şey olur mu? Tam da yumurtlama dönemindeyim ama
Dün içtim dayanamadım bugün yine ağrıyor
Ev aldık ama gelemiom yaza inşallah eğitim durumuyla olurAaaaa kop gel gız. Neden maraş?,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?