Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi aksamlar kızlar
Reglim 4 gün gecikti
Henüz olmadı
Hiç ümidim olmamasına rağmen eşimin ve arkadaşlarımın ısrarıyla test aldım bugün=)
Yarın sabah yapıcam
Umarımm bi mucize olmustur, öyle diliyorum
Senelerdir hesap kitap yaparak yapamadığımız bebeği belki en plansız anda becermişizdir=)

Yaa 4 gün mü mükemml inşallah güzel sonucu buraya yazarsın canım

Hala yapmadın mı test yaaaa, ben çıldırıyorum burada

Toplam ileri hız mı 8? Bizde de ileri hızlı 0 idi, ileri yavas 25 idi. Proxeed plus ile düzeldi, sabah aksam zorla içirmiştim.
Evet degerleri kotuydu sperm sayisi 130 milyon ama ileri hiz toplamda 8 . Takviye bisiler kullaniyor 4 aydr malesef cok faydasi olmadi. Zaten iki gune bir bile yapamiyorz bisi. Esimde onda da sk ti olustu bir senedir. Bakalim ne olacak

S shtc nasıl gidiyor gebelik
2 yıldır korona olmayan ben hamile hamile koronaya yakalandım cnm daha sadece keseyi görebildim cumartesi pazartesi korona oldum acayip zor geçiyor birsey yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece inş atlatırım bebişimide etkilemez senin nasıl gidiyor canım

Katılıyorum karşiiim devamke
Selizay bi doktorun videosunu izlemiştim de 1 gün ara muhabbeti hurafe diyodu sperm geceden gündüze yenileniyomuş yani. Bu sefer de böyle dene
Bizim üroloji doktoru da öyle diyor bizim sayı az oldugu halde yumurtlama günlerinde üst üste kaliteli ilişki öneriyor

Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Bol c vitamini ve d vitamini eksik etme kuzucum

Üst üste tamam, kaliteli ilişki ne oluyo kız üst üste gayet kalitesiz oluyor bence bitse de gitsek dercesine
Önce kadının rahatlaması sonra erkeğin oluyormus biz hic dikkat etmezdik ve geri gelirdi bi kısmı simdi geri gelme olmuyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…