- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.621
Benim doktorumda oyle diyor, ne kadar sperm.okadar şansKatılıyorum karşiiim devamke
Selizay bi doktorun videosunu izlemiştim de 1 gün ara muhabbeti hurafe diyodu sperm geceden gündüze yenileniyomuş yani. Bu sefer de böyle dene
Bende sabah ezanıGeceden gündüzeyse sabah erken yapam bari
yusracığımı seni nasıl unuturum dedim ve dün akşam ekledim hastane dosyama koydum hiç unutmayayım diyeeeBen ben benbenide yaz canim ❤
iyiymiş canim ya oyalanmaya değmez devlette ben bu evrak isleri uğraşmasaydım direk buraya giderdim de bakalim umarım olurda gerek kalmazFunda Hanım kuzu,
Raporlu 9.750 dediler.
Esra ben kuşumyusracığımı seni nasıl unuturum dedim ve dün akşam ekledim hastane dosyama koydum hiç unutmayayım diyeee
kız evet yusrayı ve seni işteee var mı arttıran kuşlarrr bu liste tutacak ben inanıyorummmmm peşpeşe kudurcazz haberlerinizee
Yaa 4 gün mü mükemml inşallah güzel sonucu buraya yazarsın canımİyi aksamlar kızlar
Reglim 4 gün gecikti
Henüz olmadı
Hiç ümidim olmamasına rağmen eşimin ve arkadaşlarımın ısrarıyla test aldım bugün=)
Yarın sabah yapıcam
Umarımm bi mucize olmustur, öyle diliyorum
Senelerdir hesap kitap yaparak yapamadığımız bebeği belki en plansız anda becermişizdir=)
Hala yapmadın mı test yaaaa, ben çıldırıyorum buradaİyi aksamlar kızlar
Reglim 4 gün gecikti
Henüz olmadı
Hiç ümidim olmamasına rağmen eşimin ve arkadaşlarımın ısrarıyla test aldım bugün=)
Yarın sabah yapıcam
Umarımm bi mucize olmustur, öyle diliyorum
Senelerdir hesap kitap yaparak yapamadığımız bebeği belki en plansız anda becermişizdir=)
Abow napcaz böyle yaBende 3 aydır dhea prowomen maxijuno ve ayrıca başka takviyeler kullanıyorum esime ayrı bana ayrı vala bi ton masraf
Evet degerleri kotuydu sperm sayisi 130 milyon ama ileri hiz toplamda 8 . Takviye bisiler kullaniyor 4 aydr malesef cok faydasi olmadi. Zaten iki gune bir bile yapamiyorz bisi. Esimde onda da sk ti olustu bir senedir. Bakalim ne olacakToplam ileri hız mı 8? Bizde de ileri hızlı 0 idi, ileri yavas 25 idi. Proxeed plus ile düzeldi, sabah aksam zorla içirmiştim.
2 yıldır korona olmayan ben hamile hamile koronaya yakalandım cnm daha sadece keseyi görebildim cumartesi pazartesi korona oldum acayip zor geçiyor birsey yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece inş atlatırım bebişimide etkilemez senin nasıl gidiyor canım
Bizim üroloji doktoru da öyle diyor bizim sayı az oldugu halde yumurtlama günlerinde üst üste kaliteli ilişki öneriyorKatılıyorum karşiiim devamke
Selizay bi doktorun videosunu izlemiştim de 1 gün ara muhabbeti hurafe diyodu sperm geceden gündüze yenileniyomuş yani. Bu sefer de böyle dene
Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun. Bol c vitamini ve d vitamini eksik etme kuzucum2 yıldır korona olmayan ben hamile hamile koronaya yakalandım cnm daha sadece keseyi görebildim cumartesi pazartesi korona oldum acayip zor geçiyor birsey yiyemiyorum midem kalkıyor meyve ,su , ekmek sadece inş atlatırım bebişimide etkilemez senin nasıl gidiyor canım
Anladım tüh ya eşimle sabahtan beri heyecanla sonuç bekliyoruz hayırlısı bakalımE nabıza gec düşüyor cogunlukla..
Üst üste tamam, kaliteli ilişki ne oluyo kızBizim üroloji doktoru da öyle diyor bizim sayı az oldugu halde yumurtlama günlerinde üst üste kaliteli ilişki öneriyor
İnşallah canım benim hepimiz için güzel olsun bu yılEvet canım ertesi gün çıkar genelde. Güzel haberler alırsın inşallah
Önce kadının rahatlaması sonra erkeğin oluyormusÜst üste tamam, kaliteli ilişki ne oluyo kızüst üste gayet kalitesiz oluyor bence bitse de gitsek dercesine
Tabiki=))Yaa 4 gün mü mükemml inşallah güzel sonucu buraya yazarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?