Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtlama masajı hiç yapmadım canım. Sadece pik uzun sürünce leslie var ya onu yaptım en kısa olanını 1 günde silikleşti bi de havuç yedim

kuşş ben çatlasın diye paso havuç yemiştim ya 3. güne çatladı sonra anca
Kuzucum şimdi size son bir soru daha.

Dün akşam 22 gibi testim koyuydu ama tam pik değildi.

Bu sabah saat 9 gibi çalışma oldu. 3 saat sonra Saat 12 gibi tekrar test yaptım pik olmuştu.

Şimdi ben zorlayıp bu akşam mı yapayım yoksa yarın mı? Bu kadar sık yapıp çatlamaya kaliteli sperm kalmamasından korkuyorum ya da kaçırmaktan, hadi akıl verin bana

bu akşamı var yarını var sonraki günü var belinize kuvvet kardeşlerim D
L Larissa senceee

Ayyy bende aynı dertteyimmm, ama bnce bugün de dene , ne kadar sperm o kadar iyi yaa

Benim ki Hava atiyor 97 milyon diye, ona sizin sonucu göstereyim

Benim ki Hava atiyor 97 milyon diye, ona sizin sonucu göstereyim
Genetik test verdik kromozomlara baktılar, doktor sıkıntı yok ikinizde normal dedi. Eşinizin dizilimi daha düzgün dedi. Her dakka kormozomlarım da kormozomlarım diye lafını yapıyor

Genetik test verdik kromozomlara baktılar, doktor sıkıntı yok ikinizde normal dedi. Eşinizin dizilimi daha düzgün dedi. Her dakka kormozomlarım da kormozomlarım diye lafını yapıyor
Benimki sonuclarini tisorte bastirip giyecekmis

bu akşamı var yarını var sonraki günü var belinize kuvvet kardeşlerim D
L Larissa senceee
Katılıyorum karşiiim devamke
Selizay bi doktorun videosunu izlemiştim de 1 gün ara muhabbeti hurafe diyodu sperm geceden gündüze yenileniyomuş yani. Bu sefer de böyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…