- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.380
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.601
Ben yumurtlama masajı hiç yapmadım canım. Sadece pik uzun sürünce leslie var ya onu yaptım en kısa olanını 1 günde silikleştibi de havuç yedim
Kuzucum şimdi size son bir soru daha.kuşş ben çatlasın diye paso havuç yemiştim ya 3. güne çatladı sonra anca
Pike yakın kuzum. Sabaha tam pik olur, dün benimki gibi olmuşKızlar pik dmi
bu akşamı var yarını var sonraki günü var belinize kuvvet kardeşlerimKuzucum şimdi size son bir soru daha.
Dün akşam 22 gibi testim koyuydu ama tam pik değildi.
Bu sabah saat 9 gibi çalışma oldu. 3 saat sonra Saat 12 gibi tekrar test yaptım pik olmuştu.
Şimdi ben zorlayıp bu akşam mı yapayım yoksa yarın mı? Bu kadar sık yapıp çatlamaya kaliteli sperm kalmamasından korkuyorum ya da kaçırmaktan,hadi akıl verin bana
Pike yakın kuzum. Sabaha tam pik olur, dün benimki gibi olmuş
Ayyy bende aynı dertteyimmm, ama bnce bugün de dene , ne kadar sperm o kadar iyi yaaKuzucum şimdi size son bir soru daha.
Dün akşam 22 gibi testim koyuydu ama tam pik değildi.
Bu sabah saat 9 gibi çalışma oldu. 3 saat sonra Saat 12 gibi tekrar test yaptım pik olmuştu.
Şimdi ben zorlayıp bu akşam mı yapayım yoksa yarın mı? Bu kadar sık yapıp çatlamaya kaliteli sperm kalmamasından korkuyorum ya da kaçırmaktan,hadi akıl verin bana
Yapabilirsen sabah erken yapİki aydır pik göremedim psikolojim bozulmuştu ya.
Dün degerlendirdik bugünde değerlendirsem mi ya
Ne bilim kuruyup düşmesin adamın şeyiAyyy bende aynı dertteyimmm, ama bnce bugün de dene , ne kadar sperm o kadar iyi yaa
Ayy 6da kalkıyorum ise gidiyomYapabilirsen sabah erken yap
Ayyy çok komiksin yaaa, düşmez düşmezNe bilim kuruyup düşmesin adamın şeyi
Hahaha ölecezzzz
Havuc ye havuc faydalı kuzum korkmaHavucu da uzun sürerse yiyim dimi
Benim ki Hava atiyor 97 milyon diye, ona sizin sonucu göstereyimTotal epey iyiydi canım. Morfoloji 6, total 635 milyon sperm. ( 1 ml’de 254 milyon ) ama ben hamile kaldiğim ay klomen kullanmistim. Tek yumurtam gelişmişti. Sperm son tahlilde yüzde 20 ileri hızlı, 40 yavas ileri olmustu. Klomen de yumurtayi destekleyince oldu belki
Genetik test verdik kromozomlara baktılar, doktor sıkıntı yok ikinizde normal dedi. Eşinizin dizilimi daha düzgün dedi. Her dakka kormozomlarım da kormozomlarım diye lafını yapıyorBenim ki Hava atiyor 97 milyon diye, ona sizin sonucu göstereyim
Benimki sonuclarini tisorte bastirip giyecekmisGenetik test verdik kromozomlara baktılar, doktor sıkıntı yok ikinizde normal dedi. Eşinizin dizilimi daha düzgün dedi. Her dakka kormozomlarım da kormozomlarım diye lafını yapıyor
Ay bu erkekler. Çok komik yaaGenetik test verdik kromozomlara baktılar, doktor sıkıntı yok ikinizde normal dedi. Eşinizin dizilimi daha düzgün dedi. Her dakka kormozomlarım da kormozomlarım diye lafını yapıyor
11. Gün pik oldu kuzucum benim hep 11, 12 arası oluyor. Olmazsa hiç olmuyorsaBu ay erken mi gördün yumurtlamayı?Hayır masaj yapma artık, kistleşir eğer yaparsan. Bırak kendi kendine çatlasın, 2.gün çatlamazsa bol bol
havuç ye
Katılıyorum karşiiim devamke
Geceden gündüzeyse sabah erken yapam bariKatılıyorum karşiiim devamke
Selizay bi doktorun videosunu izlemiştim de 1 gün ara muhabbeti hurafe diyodu sperm geceden gündüze yenileniyomuş yani. Bu sefer de böyle dene
Ben ben ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?