- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.561
muhteseeemmm, hadı ınsallaahh saglıkla gelsın tutunsun yavrucagınRahim kalınlığım 7.5 mm olmuş.. Cuma günü hormon değerler de düzgün çıkarsa..Haftaya cuma transfer olacak…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhteseeemmm, hadı ınsallaahh saglıkla gelsın tutunsun yavrucagınRahim kalınlığım 7.5 mm olmuş.. Cuma günü hormon değerler de düzgün çıkarsa..Haftaya cuma transfer olacak…
türk kahvesı uyku acaarrr dinç olursunuz :)Kız sor kalkıp şaapıyoruz o saatte Türk kahvesini nasıl içek
Bir şey olmaz, bol bol su iç
Benden de ol benden de olYaaa senden bu ay cok ümitliyiiim![]()
Senden de cok ümitliiyiiiim bütün işlerin rast gitsin artık inşallahBenden de ol benden de olilk defa çatlama iğnesi olucam sen gibi hergün test atarım artık
![]()
Akşam çatlamaya bak yoksa sabah varsa akşam yap gitsin .. Çok düşünme tadını çıkarEki Görüntüle 3012130
Selam canlarım, bugün tam pik olmuş
Sabah 9 da değerlendirme yaptım. Bir sonraki yarın olacak ama sabah mı akşam mı karar veremedim. Değerlendirme yapmadığım her an yumurta eriyip gidecekmiş gibi bir his haha
Ay hadi inşallah olur, kuzu beni bilgilerinle aydınlat bakalım. Diyelim yarın iğne oldu ilişki tam 36 saat sonra olmazsa ne olacak? Eşim strese girmesin diye söylemiycem ama bu hafta sonu en yakı merhaba arkadaşının doğum günü var, ya hafta sonu gezmeli tur yapalım ya da bizim evde rakı meze pasta kutlama yapalım diyor, 36 saat tam tutmazsa ne olacak?Senden de cok ümitliiyiiiim bütün işlerin rast gitsin artık inşallah![]()
Benım iğneden 2 gün önce oldu bi iliski. Bide 36 saat sonra oldu olmadı diyelim catlama 36 saat sonra olsa 24 saat canlı kalıyor yumırta canımAy hadi inşallah olur, kuzu beni bilgilerinle aydınlat bakalım. Diyelim yarın iğne oldu ilişki tam 36 saat sonra olmazsa ne olacak? Eşim strese girmesin diye söylemiycem ama bu hafta sonu en yakı merhaba arkadaşının doğum günü var, ya hafta sonu gezmeli tur yapalım ya da bizim evde rakı meze pasta kutlama yapalım diyor, 36 saat tam tutmazsa ne olacak?
Kuzu denk getirmeye çalış senAy hadi inşallah olur, kuzu beni bilgilerinle aydınlat bakalım. Diyelim yarın iğne oldu ilişki tam 36 saat sonra olmazsa ne olacak? Eşim strese girmesin diye söylemiycem ama bu hafta sonu en yakı merhaba arkadaşının doğum günü var, ya hafta sonu gezmeli tur yapalım ya da bizim evde rakı meze pasta kutlama yapalım diyor, 36 saat tam tutmazsa ne olacak?
Toplam ileri hız mı 8? Bizde de ileri hızlı 0 idi, ileri yavas 25 idi. Proxeed plus ile düzeldi, sabah aksam zorla içirmiştim.Bende tik yokbirkac ay biraktm buraya da ugramiyordm dusunmemek icin ama bu ay takviye aldim mfk macunu kullandm ama sorun esimle ilgili oldugu icin bosuna yaptm gibi geliyor. Esimde ileri hiz 4 ay once %8 cikti. Kullaniyor ilac takviye macunlar ama duzelmedi bilemiyorm asilama da istemiyor esim
Peki morfolojisi nasıldı canım?. Total sayı vb?.Toplam ileri hız mı 8? Bizde de ileri hızlı 0 idi, ileri yavas 25 idi. Proxeed plus ile düzeldi, sabah aksam zorla içirmiştim.
E nabıza gec düşüyor cogunlukla..Merhabalar,ben dün sabah kan verdim (bat 2gun var) normalde bir gün sonra çıkacak dedi hemşire fakat bugün e nabız uzerinden bütün gün sonuc bekledik çıkmadı,bu normal mi ilkdefa beta HCG yaptırıyorum
Total epey iyiydi canım. Morfoloji 6, total 635 milyon sperm. ( 1 ml’de 254 milyon ) ama ben hamile kaldiğim ay klomen kullanmistim. Tek yumurtam gelişmişti. Sperm son tahlilde yüzde 20 ileri hızlı, 40 yavas ileri olmustu. Klomen de yumurtayi destekleyince oldu belkiPeki morfolojisi nasıldı canım?. Total sayı vb?.
Milyon olarak harika, sayıya vurunca ileri hızlı milyon sayısı gayet iyiTotal epey iyiydi canım. Morfoloji 6, total 635 milyon sperm. ( 1 ml’de 254 milyon ) ama ben hamile kaldiğim ay klomen kullanmistim. Tek yumurtam gelişmişti. Sperm son tahlilde yüzde 20 ileri hızlı, 40 yavas ileri olmustu. Klomen de yumurtayi destekleyince oldu belki![]()
Ya evet bende yazarken birileri aksi birsey dermi diye çekiniyorumCiddi misinbenim de öyle canım ya kendim gibi birini buldum sonunda kaç yaslarindalar
![]()
İnşallah denk gelir bakalımBenım iğneden 2 gün önce oldu bi iliski. Bide 36 saat sonra oldu olmadı diyelim catlama 36 saat sonra olsa 24 saat canlı kalıyor yumırta canım