- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.461
Ne kağıdı kiz evlenirken ayakkabıya yazılan gbi mi yapcankız doğuma elimde kağıtla gircem ya çok az kaldı sizin nazlı bebekler onu bekliyo anacım
ayakkabı altına da yazayım bak iyi dedin iyice garanti olsunNe kağıdı kiz evlenirken ayakkabıya yazılan gbi mi yapcan
Ah canım doğum vakti gelmiş resmenBen zar zor tutuyorum geçen hafta bi yattık hastanede sancı mancıı şimdi bekliyoruz sürekli kontrolll
siz nasılsınız canım kızlarrrr
Kız 29. Haftaya gelmişsin maaşallah, sağlıkla doğsun miniklerHer gün denemeyen bizden değildir6 gün üst üste haliş napalım bebe öyle istiyomuş demekki
BakkkNe kağıdı kiz evlenirken ayakkabıya yazılan gbi mi yapcan
Ayy doğum yaparken aklına gelir miyiz bilmiyorum ama gelirse şöyle bir duanı alırızayakkabı altına da yazayım bak iyi dedin iyice garanti olsun
Ahahhaha fırtlatalım yaaaa
Sezo olacak kız ebem bile gelir aklıma düşünürkenAyy doğum yaparken aklına gelir miyiz bilmiyorum ama gelirse şöyle bir duanı alırız
Hahaha sen edersin ya cağnım benimSezo olacak kız ebem bile gelir aklıma düşünürken
Yaaa evet dün gibi daha o silik testi buraya atışımKız 29. Haftaya gelmişsin maaşallah, sağlıkla doğsun minikler
İnşallah canım benim inşallahYaaa evet dün gibi daha o silik testi buraya atışımçok duygulanıyorum kızlarr çokk ara ara da bakıyorum sizlere inşallah 2022 de güzel haberlerinizi alıcaz inanıyorum
Annem bana umut olmuyor ama
Sende artık beraber gebelik planı yaptığım arkadaş doğurdu kategorisine yükseldinayakkabı altına da yazayım bak iyi dedin iyice garanti olsun
Aman allahım zaman geldi deseneBen zar zor tutuyorum geçen hafta bi yattık hastanede sancı mancıı şimdi bekliyoruz sürekli kontrolll
siz nasılsınız canım kızlarrrr
Niye kizAnnem bana umut olmuyor ama
Ay masallah hayirlica dogsun=)Her gün denemeyen bizden değildir6 gün üst üste haliş napalım bebe öyle istiyomuş demekki
Allah seni emiayakkabı altına da yazayım bak iyi dedin iyice garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?