- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.481
Bir ton vitaminleri içeyim üstüne mide koruyucu yazmış adam hakli=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hali yaa ahahhaYumurtaliklarima ayak uyduruyorum 40 yaşındakiler gibi dedi doktor onlar gibi ilaç kutum var hakli![]()
Cem yılmaz hakli bu kadar folik asiti vitamini içen bebeler böyle zeki olur=)
Hadi ya yinede yakın bursa ☺☺☺İkisi de değil canım bursadayım da, İzmir’e çok seyahat ediyoruz ve yazın orda kalıyoruz![]()
Eski toprakta sorun yok bizde niye var.. Gerçekten düşününce çözemiyorumNiye kiz
Gerçekten midemi allak bullak ettiler. Şuan folik asit bile içmiyorumBir ton vitaminleri içeyim üstüne mide koruyucu yazmış adam hakli=)
Yani çok uzak değil tabi, ailem ordaHadi ya yinede yakın bursa ☺☺☺
Ah kuzumBenide ekler misin ki acaba![]()
ekledim bill gruba bir bakayım hatta kim var kim yoksa yazayım montumun cebine de koyayım totem olsunBenide ekler misin ki acaba![]()
Esim diyor sen bunlar icince evrim gecirirsin bir de prp oh tam oldu diyorGerçekten midemi allak bullak ettiler. Şuan folik asit bile içmiyorumTransferden önceki gün saydım toplam 9 ilaç vucudumun muhtelif yerlerine giriyordu
![]()
Evet doktor benim eşime de proxeed yazdı aldım baslicak bir sorunu yok ama yazdı.ama ta agustosta bakildi o ayri.cok palalılar bezdim bana imprly deha falan yardirdi 3 tanesi zaten batırdı beniKızlar esime nihalin bahcesinden kuvvet macunu alıyorum bide proxed plus kullanıyoz bakalim insallah biter şu masraflar yaaa![]()
Valla ben evrim değilde zamanın ruhuna adepte olduğumu hissediyorum…Esim diyor sen bunlar icince evrim gecirirsin bir de prp oh tam oldu diyor![]()
Evet kuzum, yiyor yaa keçiboynuzu kaynatiyorum beş altı aydır yılmadan.pekmezini ayrı yiyor. Muz fındık ceviz bitter çikolata sürekli yiyor.İkincide artmış sayı, morfoloji %4 normal kabul edilen sınırlarda. Total birazcık düşük ama engel değil, keçiboynuzu özü yedir mutlaka sabahları
Tüp.bebek raporu %30indiriyor.diye biliyorum.kuzum.ben İstanbul'da yım 17bin demislerdi ilaç vs hariç. Raporlu 12binKent hastanesi raporsuz en fazla 25 bin demişti. Raporun çok etkisi yok o zaman