- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.379
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.301
Amiiiiiin, ben de 30 saat giriyorumIste o yüzden çekilmez yoksa 30 saatim vardı 3 buçuk gün gidiyordum .okul dert değil gerisi dert.
Bizde de yoğunluk dert.nobet dert Allah yardim etsin hepimize=)
Rezerv kalmamış bari kaliteli olsunCanın istiyorsa ye arada ya bir şey olmaz
Biz de 40 saat artı nobet .Amiiiiiin, ben de 30 saat giriyorum
Ya o ağır yaşamları izlerken 300 kiloluk ablalar hamile kalıyorRezerv kalmamış bari kaliteli olsun
Gel öpüm seniBiz de 40 saat artı nobet .
Maas 40saat karşılığı ama sorun burda
Ağır yaşamların cocuklari mi varYa o ağır yaşamları izlerken 300 kiloluk ablalar hamile kalıyorhiç mi pko yok, hiç mi kalitesiz yumurta yok. Hamburger, Hot dog yiyip çatır çatır doğuruyor ablalar ya
Heeeeee var tabi olmamı, abla yerinden kalkmıyor ama bebesi var kucağındaAğır yaşamların cocuklari mi var
Kiz baya kilolu tanıdığım var hepsinin benegi var aman Allah isterse oluyor işte biz bgunu cikardik
Anam nerelere gidemHeeeeee var tabi olmamı, abla yerinden kalkmıyor ama bebesi var kucağında
Ya ben geç kaldım gibi düşünüyorum, ama mesela 30 yaşında olup daha hayatında hiç kimse olmayan bekar arkadaşlarım var, ve çok mutlular. Bizim beynimiz yıkandı sanırım bir kereAnam nerelere gidemaslında çok yaşlı deilim yeni 32 ye girdim Allah bize de verir insallah
Ouyy kuzum iyi geceler, tatlı rüyalar. Uyu hemen koşZabahan 8inde iş var yatım bari keşke ben de 1 buçukta gitsem yarabbim amin
Hayırlısı be gülümBenim 2 samimi arkadaşım bekar benle yaşıt şu an nişanlilar bu gidişle benden önce dogururular
Ablamız bizi cebinden çıkardı resmenEvet bugün 50 yaşında hamile kalmış birini paylaştı.
Ben şok, ben iptal, ben pert, ben yerlerde28 yaşındayım kendimi nerelere atam
3 haftadır çay bile içmedim heyy yavrumm heyyyyAbow 2 gündür bu ignelerden öldüm ya daha da vücudumda mikrop kaldıysa kalsın başka bi şey geçirmez çünkü.her yerim takviye antibiyotik oldubebis olsa da dogursamda hamburgeri neyin altından girip üstünden çıksam.sacma şeyler bile yemiyorum artık pof
Kız hadi yumurtayı pko yu geçtim de ilişkiye nasıl giriyolarYa o ağır yaşamları izlerken 300 kiloluk ablalar hamile kalıyorhiç mi pko yok, hiç mi kalitesiz yumurta yok. Hamburger, Hot dog yiyip çatır çatır doğuruyor ablalar ya
herif işini hallediyor heralde ne bilimKız hadi yumurtayı pko yu geçtim de ilişkiye nasıl giriyolar
Neden çıkmıyor ?Tüp bebeği mi? Bize rapor çıkmıyor. Ben testleri sadece devlette yapıyorum..
Yaş, amh, sperm olarak devletin sınırlarına uymuyor. Benim eşimde morfoloji 0 çıktığı için doktor uğraşmayın tüp bebeğe gidin dedi. Biz geçen kasım ayında tüp bebeğe başladık..Neden çıkmıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?