- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.378
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.181
Allahim ne garipler=))Unutsa gene iyi.. Tadı güzel değil deyip içmiyordu..
Bana sürekli içtin mi diye sorup strese sokma diyordu…
Ee diyordum içmek istemiyorsun içmiyorsun konuşma diyorsun..
O çocuk sadece benim yumurta ile olacak olsa zaten şimdiye olmuştu dedim bi kere… Utandı…
Sonra ihmal etmediAma şimdi gene gerekir deyip kullanmıyor
Yok kuzum hiç endişelenme… Gebelik oluştu ise engellemez..Selam çiçeklerim covid testim pozitif28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm
Hayır olmaz kuzu, içini ferah tut lütfen.Selam çiçeklerim covid testim pozitif28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm
Yok kuzum hiç endişelenme… Gebelik oluştu ise engellemez..
Sen kendini düşün sadece… Ihlamur içebilirsin..
Yaa kızlar walla içimi rahatlattınızHayır olmaz kuzu, içini ferah tut lütfen.
Bebeğin sana geldiyse hastalığı hafif atlatmaya bol bol dinlenmeye bak
Geçmiş olsun canım, nasıl durumun. Bol su tüket ve dinlen.Selam çiçeklerim covid testim pozitif28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm
2 gün çok ateşim ağrım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Doktorumu aradım gebeliğe engel değil ama vücutta enfeksiyon olduğu için olumsuz sonuçlanabilir dediGeçmiş olsun canım, nasıl durumun. Bol su tüket ve dinlen.
Canım canım ballı sıcak süt iç, bol bol meyve tüket, ıhlamur iç ve dua et... Rabbim korursa hiçbir şey de olmaz merak etme, çok geçmiş olsun2 gün çok ateşim ağrım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Doktorumu aradım gebeliğe engel değil ama vücutta enfeksiyon olduğu için olumsuz sonuçlanabilir dedi
Sağol canım dediğin gibi Allaha sığınıp dua edicezCanım canım ballı sıcak süt iç, bol bol meyve tüket, ıhlamur iç ve dua et... Rabbim korursa hiçbir şey de olmaz merak etme, çok geçmiş olsun
Parol içebilirsiniz hamileler bile içebiliyor parolu sanırım. Şuan tuttu tutmadıyla kafanızı vücudunuzu strese sokmak yerine iyileimeye çalışın bol meyze sebze bol su için.eğer tutunacaksa her şekilde tutunur inşallah, dua edin bolca, sağlıkla olsun inşallah2 gün çok ateşim ağrım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Doktorumu aradım gebeliğe engel değil ama vücutta enfeksiyon olduğu için olumsuz sonuçlanabilir dedi
Geçmiş olsun canimmm yaaaaSelam çiçeklerim covid testim pozitif28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm
Teşekkür ederim kuzumm şu şubat geçsede rahatlasak yaaaaaGeçmiş olsun canimmm yaaaa
Doğru diyosun teşekkür ederimParol içebilirsiniz hamileler bile içebiliyor parolu sanırım. Şuan tuttu tutmadıyla kafanızı vücudunuzu strese sokmak yerine iyileimeye çalışın bol meyze sebze bol su için.eğer tutunacaksa her şekilde tutunur inşallah, dua edin bolca, sağlıkla olsun inşallah
Ay mart gelsin dmi hahahah bahar da çiçek açalım inşallahTeşekkür ederim kuzumm şu şubat geçsede rahatlasak yaaaaa
Hadi hayırlısı inşallahAynen kuzum.. mart başı tekrar transfer… şimdi estrofem ile rahim kalınlaştırılıyor…
Bir şey olmaz canım, hafif geçiriyorsun bir şey olmaz inşallahSelam çiçeklerim covid testim pozitif28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm
Merhaba, inşallah çok bekletmezMerhabalar ben de gebelik düşünüyorum bu ay geçti korunduk ama önümüzdeki ay ben de bu kervana katılırım ins.
Kızlar havaya cemre düştü.. Havaların ısınması ama hormonal değşimde demek.. Yeni müjdeler, tazelenmek, dirilmek, canlanmak demek.. İnş güzel haberler alırız. :)
Geliyor gelmekte olanKızlar havaya cemre düştü.. Havaların ısınması ama hormonal değşimde demek.. Yeni müjdeler, tazelenmek, dirilmek, canlanmak demek.. İnş güzel haberler alırız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?