Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He azcık ilacı var benimkinin yarısı onuda unutuyor
Unutsa gene iyi.. Tadı güzel değil deyip içmiyordu..
Bana sürekli içtin mi diye sorup strese sokma diyordu…
Ee diyordum içmek istemiyorsun içmiyorsun konuşma diyorsun..
O çocuk sadece benim yumurta ile olacak olsa zaten şimdiye olmuştu dedim bi kere… Utandı…
Sonra ihmal etmedi☺️ Ama şimdi gene gerekir deyip kullanmıyor🤭

Hayırlı olsun sürecin canım inşallah sorunsuz ilerler pozitif i görürsün🙏 Tavsiye ediyor musun doktoru yaklaşımı nasıl?
Ben olursa yaz başı gibi düşünüyorum, bugün aşılamam yapıldı zaman neler getirecek bakalım🎈
Sizde sorun neydi?
Merhaba canım, Dr ilgili ve anlayışlı, ve düşünceli. Muayeneye gittiğim de son menapur vurulmam gerekiyordu. 2 doz 1 su,evde de bir doz vardı. Masraf olmasın bir paket diye, elinde bir doz varmış onu verdi. 🙏 Gerçekten çok düşünceli sagolsun. Bizim sebepsizdi başlarda, genetik testinden sonra, kromozomlarda sorun varmış. Bizim ki biraz sıkıntılı bir süreç. Umarım aşılaman da pozitifi görürsün ve gerek kalmaz 🙏

Yaaaa, üzdü bu durum beni. Ama eşim gidelim diye tutturdu, ne dicem şimdi
Artık herşeyden korkar olduk vallahi ben bunu yakın zamanda uzmandan duydum hatta eşim sıcak su çok sever duşta bile gidiyom suyu ılık yap sıcak yapma diye uyarıyorum :KK71::KK71:gitmeyin sonra gidin amann

Kuzum sıcak duş bile önermiyolar ya genede dikkat ediinn bencee
Kaplica suyu kadinlar icin kadin hastaliklari ve dogurganlik için iyi ama uzun sure kalmak spermlere zarar verir kuzum erkeklere önerilmez sicak su ama kadinlara iyi geldigini biliyorum kaplicasi bol bi memleketteyim🤣

Bizim 1.5 sene oldu . Rahim filmi çektirdim darlık ve yapışıklık var. aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bu ay tüp bebeğe başladık opu dan önce dr yumurta ve hormonlarımı beğenmedi aşılama yaptı sonuç bekliyorum .
İlaç kullanıyo mu eşin ? Keçi boynuzu kullansın iyi geliyo

Bizim 1.5 sene oldu . Rahim filmi çektirdim darlık ve yapışıklık var. aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bu ay tüp bebeğe başladık opu dan önce dr yumurta ve hormonlarımı beğenmedi aşılama yaptı sonuç bekliyorum .
İlaç kullanıyo mu eşin ? Keçi boynuzu kullansın iyi geliyo
Macun ve keciboynuzu kullaniyor aylardir ama malesef ileri hareket %8. Rahim filminden korkuyorm ya esimin degerleri duzelirse ben de cekecm. Cok pahali ama. Rabbim nasip etsin insallh canm. Zor bir surec yipratici

Back