Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo maaşallah ❤️ burdakiler artık o konuların uzmanı oldu, ama sorarız tabi 😍

Valla tüp bebekçilerin üstünde kara bulutlar her şeyde mi aksilik çıkar ya, neyse olsun diyoruz 😍

Kuzucum yapsana bir test 😍
O kadar Oluru yok ki kafamda test yapmak aklımdan geçmedi😁
Şaka bi yana zaten değerlendiremedik selizim, iki gün falan ilişki oldu covit bitince
Gerçi takvim yumurtlama gösteriyordu o günleri 🤭
Ama zannetmiyorum
Bi iki gün daha beklimde olmassa bi yapim test

Şaka bi yana zaten değerlendiremedik selizim, iki gün falan ilişki oldu covit bitince
Ama zannetmiyorum
Kız boşuna bekleme işte söktürücü kür yaparsın, varsa öğrenelim yap yap yap 😂

spermler ıcın soguk kompres onerıyolar hatta duş sonrası soguk su, bnce zarar verebılır
Gitmedik 😅 ama eşim kaynar suda duş alıyor resmen ya, vazgeçiremedim ama üşüyormuş. Spermlere zarar verir deyince de kızıyor, yeter artık diyor, herkes soğuk suda mı yıkanıyor kafayı yedin iyice diye kızıyor bana, artık bir şey de denmiyor

Gitmedik 😅 ama eşim kaynar suda duş alıyor resmen ya, vazgeçiremedim ama üşüyormuş. Spermlere zarar verir deyince de kızıyor, yeter artık diyor, herkes soğuk suda mı yıkanıyor kafayı yedin iyice diye kızıyor bana, artık bir şey de denmiyor
Haklı adam😂
Onun için ayaklara soğuk suyu dökülüyor… Sıcak su ile yıkanıp çıkmadan önce ayaklarına soğuk su döksün… Sünnet bu şekilde☺️

Ne çektiler bizden 😂 adam haklı ama

ayy bu erkekler yaaa bıızmkıde aynı , ıyı yapmıssınız ama gıtmeemekle kuzum.
bende dun dedımkı soguk kompres yapalımmı ? ılııskı oncesı manyakmısın dıyo bana, bnde bılımsel bu falan dedım buz kalıbı vardı onu havluya koydum havluyla kompres denedık ılk defa ama gülmekten karnım agrıdı ya çok komıktı , :skandal::KK53::halay:

ayy bu erkekler yaaa bıızmkıde aynı , ıyı yapmıssınız ama gıtmeemekle kuzum.
bende dun dedımkı soguk kompres yapalımmı ? ılııskı oncesı manyakmısın dıyo bana, bnde bılımsel bu falan dedım buz kalıbı vardı onu havluya koydum havluyla kompres denedık ılk defa ama gülmekten karnım agrıdı ya çok komıktı , :skandal::KK53::halay:
Benim adamım soğuğa takıntısı var. Soğuk elimle dokunamam bile, Soğuk kompres yapalım desem camdan atar beni 😂

Benim adamım soğuğa takıntısı var. Soğuk elimle dokunamam bile, Soğuk kompres yapalım desem camdan atar beni 😂
bıızmkı cok sevmez sıcagı ama bu durumlarda ıste dellenıyor hemen, sperm artıtıyomus dıyorum daha ne kadar artacak dıyo:eğlence: hızlandıryomus vs dedım zorla bes dk tuttuk ama bı daha yaptırmaz :)

Ama zannetmiyorum
En beklenmeyen anda geliyormuş 😌 insallah yaz mutlaka

Back