Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Unutsa gene iyi.. Tadı güzel değil deyip içmiyordu..
Bana sürekli içtin mi diye sorup strese sokma diyordu…
Ee diyordum içmek istemiyorsun içmiyorsun konuşma diyorsun..
O çocuk sadece benim yumurta ile olacak olsa zaten şimdiye olmuştu dedim bi kere… Utandı…
Sonra ihmal etmedi☺️ Ama şimdi gene gerekir deyip kullanmıyor🤭
Allahim ne garipler=))

Selam çiçeklerim covid testim pozitif😢 28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm 😔
Yok kuzum hiç endişelenme… Gebelik oluştu ise engellemez..
Sen kendini düşün sadece… Ihlamur içebilirsin..

Selam çiçeklerim covid testim pozitif😢 28 şubat test günümdü aşılama tuttuysa bebeğe bişi olur mu ya da tutmasını engeller mi offf ilk defa corona oldum zamanlamam muhteşemmmm 😔
Hayır olmaz kuzu, içini ferah tut lütfen.
Bebeğin sana geldiyse hastalığı hafif atlatmaya bol bol dinlenmeye bak 🎈🎈

2 gün çok ateşim ağrım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Doktorumu aradım gebeliğe engel değil ama vücutta enfeksiyon olduğu için olumsuz sonuçlanabilir dedi😔
Canım canım ballı sıcak süt iç, bol bol meyve tüket, ıhlamur iç ve dua et... Rabbim korursa hiçbir şey de olmaz merak etme, çok geçmiş olsun

2 gün çok ateşim ağrım oldu ama bugün biraz daha iyiyim. Doktorumu aradım gebeliğe engel değil ama vücutta enfeksiyon olduğu için olumsuz sonuçlanabilir dedi😔
Parol içebilirsiniz hamileler bile içebiliyor parolu sanırım. Şuan tuttu tutmadıyla kafanızı vücudunuzu strese sokmak yerine iyileimeye çalışın bol meyze sebze bol su için.eğer tutunacaksa her şekilde tutunur inşallah, dua edin bolca, sağlıkla olsun inşallah 🤲🤲

Parol içebilirsiniz hamileler bile içebiliyor parolu sanırım. Şuan tuttu tutmadıyla kafanızı vücudunuzu strese sokmak yerine iyileimeye çalışın bol meyze sebze bol su için.eğer tutunacaksa her şekilde tutunur inşallah, dua edin bolca, sağlıkla olsun inşallah 🤲🤲
Doğru diyosun teşekkür ederim 🙏🏻

Bir şey olmaz canım, hafif geçiriyorsun bir şey olmaz inşallah
Merhabalar ben de gebelik düşünüyorum bu ay geçti korunduk ama önümüzdeki ay ben de bu kervana katılırım ins.🙏
Merhaba, inşallah çok bekletmez ❤️
Kızlar havaya cemre düştü.. Havaların ısınması ama hormonal değşimde demek.. Yeni müjdeler, tazelenmek, dirilmek, canlanmak demek.. İnş güzel haberler alırız. :)
❤️ Hadi inşallah vesile olsun tüm bekleyenlere

Back