Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaplica suyu kadinlar icin kadin hastaliklari ve dogurganlik için iyi ama uzun sure kalmak spermlere zarar verir kuzum erkeklere önerilmez sicak su ama kadinlara iyi geldigini biliyorum kaplicasi bol bi memleketteyim
Güzel bilgilendirme içinm teşekkür ederizz Mabellaam ne güzel bir memleketmiş orasıı

Kızlar yarın elimle kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz. Spermlere zarar verir mi kaplıca suyu?
Kuzu şöyle ki zarar veriyor…
Biİm transfer öncesi perhiz 1 günlüktü.. Bende ya çıkmazsa az gelirse diye korktum. Doktora sordum. 3 günlük perhiz diyor herkes ya sorun olursa…
Tüp bebek doktorunun bana dediği biz sıcağa en az maruz kalmamış spermi kullanacağız… O yüzden ne kadar az perhiz olursa o kadar az hasarsız sperm yakalarız…

ejce bu arada araba klimaları çok zararlıymış. Ayağa doğru verdiğimiz için ister istemez sperm etkileniyormuş… Bize doktor klima sıcağına maruz kalmasın dedi.. Benim eşim günde 3 saat araç kullanıyor.. Sizde durum nedir bilmiyorum ama aklıma gelmişken söyliyim..

Yaaa adam parol içti, üç kat yorgan altına girdi, terleyim iyileşeeyim diye, gidiyiiii spermleeeeeer

Yaaa adam parol içti, üç kat yorgan altına girdi, terleyim iyileşeeyim diye, gidiyiiii spermleeeeeer
Boşver ovulasyon daha olmamış.. Ovulasyon kadar kaç kere sperm üretilir
Bak ben 1 senedir ha gebe kaldım ha kalıcam diye alışveriş yapmıyorum Geçen ay o kadar ümidim vardı ki.. Totom dondu ama sonraki sene giyinemiycem diye kaban almadım
Boşver düşünme olacaksa her türlü oluyor.. Kadın düğüne gidiyor halay çekiyor tüp bebek tutuyor.. Ben aman eğilmeyeyim diyorum tutmuyor

Ya ben kendimi diğer insanlarla kıyaslamayı uzun süre önce bıraktım, çok normal, olağan gitseydi şimdiye kadar 50 defa olacaktı zaten..

Aynı ben ya yazın kuzenimin düğünü var, sürekli kıyafet beğenip sonra vazgeçiyorum belki hamile kalırım diye...

Ya ben kendimi diğer insanlarla kıyaslamayı uzun süre önce bıraktım, çok normal, olağan gitseydi şimdiye kadar 50 defa olacaktı zaten..
Ben başkaları ile kıyaslayalım demiyorum. Düşünmeyi bırakalım diyorum. Olacağı varsa olur zaten.. Boşver anı yaşa

Aynı ben ya yazın kuzenimin düğünü var, sürekli kıyafet beğenip sonra vazgeçiyorum belki hamile kalırım diye...
Nolacak sonumuz... Ben almaya başladım. Spor ve bol alıyorum.
Arkadaşlarda şimdi doğurdular. Saolsunlar kiloları verdiklerinden bahsediyorlar...
H

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…