- 20 Aralık 2020
- 17.149
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.241
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.161
Güzel bilgilendirme içinm teşekkür ederizz MabellaamKaplica suyu kadinlar icin kadin hastaliklari ve dogurganlik için iyi ama uzun sure kalmak spermlere zarar verir kuzum erkeklere önerilmez sicak su ama kadinlara iyi geldigini biliyorum kaplicasi bol bi memleketteyim
Çoc cuzeldirGüzel bilgilendirme içinm teşekkür ederizz Mabellaamne güzel bir memleketmiş orasıı
Ben girim kocam ayaklarını soksunGüzel bilgilendirme içinm teşekkür ederizz Mabellaamne güzel bir memleketmiş orasıı
Kuzu şöyle ki zarar veriyor…Kızlar yarın elimle kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz. Spermlere zarar verir mi kaplıca suyu?
Ben girim kocam ayaklarını soksun
Nasıl ekleniyor gif ya bana da öğret
Yeni bişi denerken bunu buldum ne bu deme Selizim
Yaaa adam parol içti, üç kat yorgan altına girdi, terleyim iyileşeeyim diye, gidiyiiii spermleeeeeerKuzu şöyle ki zarar veriyor…
Biİm transfer öncesi perhiz 1 günlüktü.. Bende ya çıkmazsa az gelirse diye korktum. Doktora sordum. 3 günlük perhiz diyor herkes ya sorun olursa…
Tüp bebek doktorunun bana dediği biz sıcağa en az maruz kalmamış spermi kullanacağız… O yüzden ne kadar az perhiz olursa o kadar az hasarsız sperm yakalarız…
ejce bu arada araba klimaları çok zararlıymış. Ayağa doğru verdiğimiz için ister istemez sperm etkileniyormuş… Bize doktor klima sıcağına maruz kalmasın dedi.. Benim eşim günde 3 saat araç kullanıyor.. Sizde durum nedir bilmiyorum ama aklıma gelmişken söyliyim..
Boşver ovulasyon daha olmamış.. Ovulasyon kadar kaç kere sperm üretilirYaaa adam parol içti, üç kat yorgan altına girdi, terleyim iyileşeeyim diye, gidiyiiii spermleeeeeer
Ya ben kendimi diğer insanlarla kıyaslamayı uzun süre önce bıraktım, çok normal, olağan gitseydi şimdiye kadar 50 defa olacaktı zaten..Boşver ovulasyon daha olmamış.. Ovulasyon kadar kaç kere sperm üretilir
Bak ben 1 senedir ha gebe kaldım ha kalıcam diye alışveriş yapmıyorumGeçen ay o kadar ümidim vardı ki.. Totom dondu ama sonraki sene giyinemiycem diye kaban almadım
Boşver düşünme olacaksa her türlü oluyor.. Kadın düğüne gidiyor halay çekiyor tüp bebek tutuyor.. Ben aman eğilmeyeyim diyorum tutmuyor
Bence sen onu daga gotur, karli havada sortla dolastir instagram a reels aticam modaymis deYaaa adam parol içti, üç kat yorgan altına girdi, terleyim iyileşeeyim diye, gidiyiiii spermleeeeeer
Buz torbası yapıp münasip yerine dayayacamBence sen onu daga gotur, karli havada sortla dolastir instagram a reels aticam modaymis de
Aynı ben yaBoşver ovulasyon daha olmamış.. Ovulasyon kadar kaç kere sperm üretilir
Bak ben 1 senedir ha gebe kaldım ha kalıcam diye alışveriş yapmıyorumGeçen ay o kadar ümidim vardı ki.. Totom dondu ama sonraki sene giyinemiycem diye kaban almadım
Boşver düşünme olacaksa her türlü oluyor.. Kadın düğüne gidiyor halay çekiyor tüp bebek tutuyor.. Ben aman eğilmeyeyim diyorum tutmuyor
TövbestağfurullahBuz torbası yapıp münasip yerine dayayacam
Ben başkaları ile kıyaslayalım demiyorum. Düşünmeyi bırakalım diyorum. Olacağı varsa olur zaten.. Boşver anı yaşaYa ben kendimi diğer insanlarla kıyaslamayı uzun süre önce bıraktım, çok normal, olağan gitseydi şimdiye kadar 50 defa olacaktı zaten..
O iş bendeee bebeğimmm tarayıcımız opera olsunn öncelıkle gif çıkartmaların oldugu bir site de olsun atacam sanaNasıl ekleniyor gif ya bana da öğret
Nolacak sonumuz...Aynı ben yayazın kuzenimin düğünü var, sürekli kıyafet beğenip sonra vazgeçiyorum belki hamile kalırım diye...
Ben kocami yazin buz gibi suya sokmustum denize diye goturupBuz torbası yapıp münasip yerine dayayacam
Yaaa adam parol içti, üç kat yorgan altına girdi, terleyim iyileşeeyim diye, gidiyiiii spermleeeeeer
Olacağı varsa olur bizde işlemiyor be gülüm, ne diyor üstad joker, we need a little pushBen başkaları ile kıyaslayalım demiyorum. Düşünmeyi bırakalım diyorum. Olacağı varsa olur zaten.. Boşver anı yaşa
Saol canimEn az 4 olmalıymış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?