Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morfoloji eşimin de 2 çıktı doktoru biraz düşük ama kötü değil gebeliğe engel değil dedi benim ozeldeki kadın doğum doktorum da düşük ama engel değil dedi ve şuan gebeyim 🤗
Çok çok sevindim 🥰🥰🥰
Anomalileri biliyor musunuz eşinizin?.
Benim eşimin morf 3 çıktı baş anomalisi 95 çıktı 😕
Fakat şöyle bir durum var total sperm oldukça iyi eşimde ve ileri hızlı da iyi epey sadece burdan umudum var biraz
Siz ne kadar sürede gebelik elde ettiniz?

Çok çok sevindim 🥰🥰🥰
Anomalileri biliyor musunuz eşinizin?.
Benim eşimin morf 3 çıktı baş anomalisi 95 çıktı 😕
Fakat şöyle bir durum var total sperm oldukça iyi eşimde ve ileri hızlı da iyi epey sadece burdan umudum var biraz
Siz ne kadar sürede gebelik elde ettiniz?
Normal 2
Amorf 30
Büyük 18
Uzun 10
Kuyruk 6
Boyun 10
Sin.drop 4
Pin head 20
Bunlar yazıyor morfolojide, öteki de toplam 92 ileri 44 yerinde hareketli ve hareketsiz 28 test sonuçları böyle 😄
Bizim durum biraz farklı da 3 yıla yakındır korunma yoktu ama letu ve çatlatma iğnesi ile ilk deneme doktor ile

Normal 2
Amorf 30
Büyük 18
Uzun 10
Kuyruk 6
Boyun 10
Sin.drop 4
Pin head 20
Bunlar yazıyor morfolojide, öteki de toplam 92 ileri 44 yerinde hareketli ve hareketsiz 28 test sonuçları böyle 😄
Bizim durum biraz farklı da 3 yıla yakındır korunma yoktu ama letu ve çatlatma iğnesi ile ilk deneme doktor ile
3 yıla yakın korunmama aslında çok kısa değil, sizin adınıza çok sevindim 🥰
Sağlıklı bir gebelik olsun 🎈🎈

Umut hep var canım 🎈🎈🎈
Sadece bazen doğru bir yönden bakmak da gerekli mesela MaviSasa234 MaviSasa234 sonuca rağmen umut etseydi bu çok gerçekçi olmazdı 🌿
Hemen aksiyon aldı..🥰
Kuzum ben baktım morfoloji 1-0 da normal yoldan gebelik ihtimali de 0😄 Allah derse olur mu olur elbette ama benim bu yükü bile bile sırtlanmam çok zordu…
Zaten doktor ses kaydı attı.. Sizin doğal yoldan oluşmaz ben tüp bebek doktoru ile görüştüm. İsterseniz randevunuzu ayarlayacağız diye😄
Daha ne yapabilirdim😂
Aşılamayı düşündüm rapor almak için ama İstanbul’da aşılama da ömür törpüsü..

3 yıla yakın korunmama aslında çok kısa değil, sizin adınıza çok sevindim 🥰
Sağlıklı bir gebelik olsun 🎈🎈
Evet biraz uzun bir süre eşim varikoselden ameliyat oldu bende de pcos vardı doğru düzgün doktor bulamadım teşhis koyamadilar çok şükür bu doktoru buldum bir de benim bir rahatsızlığımdan dolayı hormon ilaçları falan da kullanamıyorum o yüzden kendiliğinden olsun diye bekledik ama olmayinca mecburen ilaç kullandım ve ilk denemede çok şükür oldu
Amiiin teşekkür ederimm😍😍😍💞💞💞

Normal 2
Amorf 30
Büyük 18
Uzun 10
Kuyruk 6
Boyun 10
Sin.drop 4
Pin head 20
Sizin morfoloji düşük ama baş anomalisi de düşük…

Sizin morfoloji düşük ama baş anomalisi de düşük…
Kötü bişey mi bilmiyorum ki doktor sadece morfoloji 2 düşük biraz diye yorum yaptı otekilere bişey dememisti ama otekilere göre bu test sonucunda düşüş oldu morfolojide önceden normal 8 falandı öteki anormaller de daha azdı

Kötü bişey mi bilmiyorum ki doktor sadece morfoloji 2 düşük biraz diye yorum yaptı otekilere bişey dememisti ama otekilere göre bu test sonucunda düşüş oldu morfolojide önceden normal 8 falandı öteki anormaller de daha azdı
Kötü birşey değil… Morfoloji ye göre şansınızı arttıran bi faktör olmuş..
Hayırlısı ile sağlıkla elinize almak nasip olsun inş🙂

Aa o zaman siz şimdi tedavi sürecine girdiniz… Sonra tüp bebek sürecine gireceksiniz.. İnş şifa olur..
Biz öncesinde başladığımız için vermemişti.. Zaten vereceklerini kullanıyorduk..
Ya aslında bizde kullanıoduk pahalılardan 1er çeşit ama şimdi bir sürü verdi

Back