- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.141
Mart ortasında adet olurum ondan sonra Nisan ortasında olurum Nisan'daki adette test vercem düzgün çıkarsa tup bebek o zamana kadar bunları iccem bol iliski dedi isteOlsun, sonu güzel olsun bebeyimmmm. Şimdi süreç nasıl devam edecek?
O zamana kadar tutar inşallahhhhMart ortasında adet olurum ondan sonra Nisan ortasında olurum Nisan'daki adette test vercem düzgün çıkarsa tup bebek o zamana kadar bunları iccem bol iliski dedi iste
Ay insallah=)O zamana kadar tutar inşallahhhh
Cok sicak iyi gelmez diye biliyorum diger yandan insani pamuk gibi yapip sinirlerini aliyor o da ayri bir konuKızlar yarın elimle kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz. Spermlere zarar verir mi kaplıca suyu?
Unutsa gene iyi.. Tadı güzel değil deyip içmiyordu..He azcık ilacı var benimkinin yarısı onuda unutuyor
Merhaba canım, Dr ilgili ve anlayışlı, ve düşünceli. Muayeneye gittiğim de son menapur vurulmam gerekiyordu. 2 doz 1 su,evde de bir doz vardı. Masraf olmasın bir paket diye, elinde bir doz varmış onu verdi.Hayırlı olsun sürecin canım inşallah sorunsuz ilerler pozitif i görürsünTavsiye ediyor musun doktoru yaklaşımı nasıl?
Ben olursa yaz başı gibi düşünüyorum, bugün aşılamam yapıldı zaman neler getirecek bakalım
Sizde sorun neydi?
Kuzum sıcak duş bile önermiyolar ya genede dikkat ediinn benceeKızlar yarın elimle kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz. Spermlere zarar verir mi kaplıca suyu?
Yaaaa, üzdü bu durum beni. Ama eşim gidelim diye tutturdu, ne dicem şimdiKuzum sıcak duş bile önermiyolar ya genede dikkat ediinn bencee
Artık herşeyden korkar olduk vallahi ben bunu yakın zamanda uzmandan duydum hatta eşim sıcak su çok sever duşta bile gidiyom suyu ılık yap sıcak yapma diye uyarıyorumYaaaa, üzdü bu durum beni. Ama eşim gidelim diye tutturdu, ne dicem şimdi
Kuzum bu zamana kadar gitmedin de oldu sanki bu ay da keyfinden olmayıversin gidin kafanız dağılır sıcak su dinginleştirir keyfiniz bol olsunYaaaa, üzdü bu durum beni. Ama eşim gidelim diye tutturdu, ne dicem şimdi
Okadar keçiboyunuzu yedirdim ama yazıh ziyan olmasın üzülürümKuzum bu zamana kadar gitmedin de oldu sanki bu ay da keyfinden olmayıversin gidin kafanız dağılır sıcak su dinginleştirir keyfiniz bol olsun
Kız olcak olduktan sonra ooo valla bn saldım bişeyler almıştım onu bile direnmiyorum yedirmeye adama gına geldi bi kaç ay öylesine denicez sonra gelsin tüplü bebekOkadar keçiboyunuzu yedirdim ama yazıh ziyan olmasın üzülürüm
Tüplü bebek ahahKız olcak olduktan sonra ooo valla bn saldım bişeyler almıştım onu bile direnmiyorum yedirmeye adama gına geldi bi kaç ay öylesine denicez sonra gelsin tüplü bebek
Kaplica suyu kadinlar icin kadin hastaliklari ve dogurganlik için iyi ama uzun sure kalmak spermlere zarar verir kuzum erkeklere önerilmez sicak su ama kadinlara iyi geldigini biliyorum kaplicasi bol bi memleketteyimKuzum sıcak duş bile önermiyolar ya genede dikkat ediinn bencee
İçime su serptin canım, sağolMorfoloji eşimin de 2 çıktı doktoru biraz düşük ama kötü değil gebeliğe engel değil dedi benim ozeldeki kadın doğum doktorum da düşük ama engel değil dedi ve şuan gebeyim
Bizim 1.5 sene oldu . Rahim filmi çektirdim darlık ve yapışıklık var. aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bu ay tüp bebeğe başladık opu dan önce dr yumurta ve hormonlarımı beğenmedi aşılama yaptı sonuç bekliyorum .
İlaç kullanıyo mu eşin ? Keçi boynuzu kullansın iyi geliyo
Macun ve keciboynuzu kullaniyor aylardir ama malesef ileri hareket %8. Rahim filminden korkuyorm ya esimin degerleri duzelirse ben de cekecm. Cok pahali ama. Rabbim nasip etsin insallh canm. Zor bir surec yipraticiBizim 1.5 sene oldu . Rahim filmi çektirdim darlık ve yapışıklık var. aralıkta aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı bu ay tüp bebeğe başladık opu dan önce dr yumurta ve hormonlarımı beğenmedi aşılama yaptı sonuç bekliyorum .
İlaç kullanıyo mu eşin ? Keçi boynuzu kullansın iyi geliyo
Canım üroloji doktorları yasaklıyor sıcak dus hamam sauna kaplıca vs.Kızlar yarın elimle kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz. Spermlere zarar verir mi kaplıca suyu?
Ne demek canım rica ederim sonuçta Allah ol derse oluyor herşey hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunİçime su serptin canım, sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?