Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimin de sayı (148 milyon) ve hız iyi (%50 ileri hızlı hareketli) ama morfolojisi 2
Baş defekti 69, boyun defekti 21, kuyruk defekti 8 ama normal sorun değil diyorlar
Benim yakın arkadaşımın eşinin morf 2 fakat iki seneyi geçti ve gebelik olmadı ne yazık ki.
Doktorlar ihtimali konuşuyor sadece ama keşke onların konuştuğu gibi olsa durum..

Çok mantıklı… Benim arkadaşta dize başa falan yapıyor.. Çok etkili diyor… Bulent tıraş da çok kullanıyor..
İnş gençlik iksiri dir

Canım hakkından hayırlısı nasılsa öyle olsun, üzülme bu süreci en güzel şekilde değerlendirmeye bak
Ya alışkanlık oldu zateb tedavi olursa ozaman şaşırırım modum hic düşmedi istemiyordum esim zorlamıştı hazır değildim bu ay ben canim zaten bakalim salı günü değerleri güzel çıkarsa değerlendirmelere başlıcaz

Benim eşimin de sayı (148 milyon) ve hız iyi (%50 ileri hızlı hareketli) ama morfolojisi 2
Baş defekti 69, boyun defekti 21, kuyruk defekti 8 ama normal sorun değil diyorlar
Kuzum gebeliğe engel değil ama 3 ayda değil 20 ayda gebelik elde edilir… Morfoloji düştükçe gebelik şansı da o kadar azalıyor… Sana sadece sabır düşüyor…

Şunu de söyleyeyim bu durumu Tüp bebek merkezi ile görüşmek gerek aslında ve bir ay içinde bir test daha vermek güvenilir.
Ne yazık ki morf 2 için iyi diyemeyiz. Oldukça gebelik şansı düşük diyebiliriz..

Yok kiz tup bebek ilaçları deil vitamin tarzı yumurtaları kalitelestirenlerden sperm içinde verdi eşime
Aa o zaman siz şimdi tedavi sürecine girdiniz… Sonra tüp bebek sürecine gireceksiniz.. İnş şifa olur..
Biz öncesinde başladığımız için vermemişti.. Zaten vereceklerini kullanıyorduk..

Kız deme öyle içimizi dağlama

Morfoloji eşimin de 2 çıktı doktoru biraz düşük ama kötü değil gebeliğe engel değil dedi benim ozeldeki kadın doğum doktorum da düşük ama engel değil dedi ve şuan gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…