Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi ya martı göremeden nisana şutlandım direkt.. Ahhh ah covid 2 tedavimde de buldu bizi..
Canım geçmiş olsun, ben de dün test verdim negatif çıktı çok şükür eşim geçen hafta coviddi, bizim de değerlendirmeler sıkıntı oldu ama önemli değil. Eşlerimiz iyi olsun, bizler iyi olalım ki dünyaya getireceğimiz çocuklar da mutlu ve huzurlu olsun. Bazen şer gördüklerimizde de bir hayır vardır

Kesinlikle canım, çok şükür senin negatif çıkmış.valla hiç üzülmedim hayırlısı buymuş dedim. Öncelik bizlerin sağlığı..bu ara covid aşırı arttı bizim okulda ben 3. Kişiyim

Kesinlikle canım, çok şükür senin negatif çıkmış.valla hiç üzülmedim hayırlısı buymuş dedim. Öncelik bizlerin sağlığı..bu ara covid aşırı arttı bizim okulda ben 3. Kişiyim
Artık ikinci tura döndü, eşim 2.kez oldu... Bu sefer daha rahat geçirdi elhamdülillah Gebelik şüphen yoksa bol bol kekik kaynatıp limon sık iç. Ihlamur kaynatıp iç. Bol bol c vitamini al, hayırlısı ile hafif geçirirsin inşallah

Aynen bol bol bitki çayları meyve tüketiyoruz, eşimin aşırı boğaz ağrısı var bademcileri şiş, kulağına vuruyor ağrısı, zencefil bal da yapıyorum iyi geliyor. Allahım hepimize şifa versin zor gerçekten

Geçen ay 1 ay soruyorlar di şimdi 3 ay dediler bende salladım 2 buçuk ay önce oldum dedim bakalim habet bekliyom çok saçma 1 afet donemi beklenir anlarımama bunlar abartı şov resmen kuzum

Eşim 2 kere burda hakkini kullan 3 de yaz basi funda godeye gidelim dedi o ısrar ediyor ilk negatif gözü ile bakiyozama oda sıkıldı her ay aksilik olmasindan canim yeni ise baslicak hem bana hem ona özel sigorta olcak mart ayında ama işte esim ısrar ediyor negatif olsada uğraş bekleme artık diyo :/

I

benim kuzen 1 sene denedi olmadı kuzum 1 ay kullandı hamiş kaldı o ay bende bi umut aldım karar verdin mi kuzum başlckmsn
Aaa dene bakalim ben gicik olmuştum onlara aradim 2 ay oldu dedim covit i bakalim haber bekliyom korkuyorum bi yandan yalan söylemek bana göre değil

Merhaba ben gidiyorum. Pazartesi opu işlemi gerçekleşecek. Sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.
Hayırlı olsun sürecin canım inşallah sorunsuz ilerler pozitif i görürsün Tavsiye ediyor musun doktoru yaklaşımı nasıl?
Ben olursa yaz başı gibi düşünüyorum, bugün aşılamam yapıldı zaman neler getirecek bakalım
Sizde sorun neydi?

Bana göre de öyle… Ama transfer süreci değil.. Daha ilk süreç… Hem vücudu toparlansın hem de kendisi tam anlasın diye dedi… Sonuçta en yorucu ve en kritik nokta burası…

Sen elimden geleni yaptın kuzum şimdi sabırla selameti bekleme sırası
Hayırlısı canim yalan söylemeye korkuyorum aslında bunları kandırmak lazım da işte bakalim ben zaten sicak bakmıyodum esim ısrar etti ara ara diye tamamen keyfi prosedür uyguluyorlar kaç kere hakkimi yediler

Maxijuno kullananlar internetten aldıysa hangi siteden aldı acaba ya da alabilcegim güvenli site önerebilcek var mı trendyoldan alamıyorum su an nedenini anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…