Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen test filan verdiyden e nabızdan görülür ama vermediysen bilemicem biliyorum beklemek zor geliyor ama sonuçta bir viral enfeksiyon yaşadın etkilenmişsindır beklesen mi Ben de aşılama yapılırken eşim Coviddi bazen bu sebepten dolayı mı olmadı diye düşünürüm😣
Özelde gitsem sıkıntı yok ama devlet maalesef kuralcı evet test verdim gözükür se sıkıntı yaşarım :KK43: Of bilemedim ki S sasa sen tecribelisin ne diyosun kuzum ya

Kizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmı 😃 acele etmim mi MaviSasa234 MaviSasa234 A R Y A A R Y A @Selizay ejce ejce M mavili_yeshll @Hali
Kuzum bence riske atma, olur da sistemden görürlerse mahcup olursun. Ben okadar beklemek istemiyorum, 1 ay sonra yapsak olmaz mı diye teklif et. İlla olmaz derlerse bekle. Senin şu tüp bebek olayı yılan hikayesine döndü resmen. Bu arada mfk yıl denesene bi hem azosperm olanlar hem de düşük amh olanlar hep gebe kalmışlar. Neden olmasın?

Kuzum bence riske atma, olur da sistemden görürlerse mahcup olursun. Ben okadar beklemek istemiyorum, 1 ay sonra yapsak olmaz mı diye teklif et. İlla olmaz derlerse bekle. Senin şu tüp bebek olayı yılan hikayesine döndü resmen. Bu arada mfk yıl denesene bi hem azosperm olanlar hem de düşük amh olanlar hep gebe kalmışlar. Neden olmasın?
M mavili_yeshll güzel akıl verdi bana kafam karıştı iyice du yarın olsun hele bakalim canim 😏😏😏 mfk istiyorum da esim 3 vardiya çalışıyor bazen yorgun oluyz ondan niyetlenemedik

Adamsın hahahah 😂 esim de ısrar ediyo git dio hep onlar oyaladı beni bi kerede ben yalan diyim 😂😂😂😂 19 şubat doğum günüm o gün çağırırlar ozaman 😁
Valla bnce de eşin haklı kuzum git aklında kalmasın çok beklediniz zaten benim ki de gitme diye yalvarıyor ufacık bi ışık görsem sabah 7 de dikilirim hastaneye 😂😂

Vallaha bence git işini gör şu an kovid grip gibi oldu sürekli çevremizde..
Özele sordum gel dediler mesela kuzum devlet celme takıyor aylardır bakalim hayırlısı ☺☺☺
Valla bnce de eşin haklı kuzum git aklında kalmasın çok beklediniz zaten benim ki de gitme diye yalvarıyor ufacık bi ışık görsem sabah 7 de dikilirim hastaneye 😂😂
Ay valla biz daha başlamadık ya adam hevesli sonra isyan eder oda 😂

Aşılama için değil canım hazır yumurtalar iğneyle büyümüşken ovitrelle de yapsan diye düşündüm kendiniz değerlendirirsiniz eşin iyi olursa
Hiç doktora sormak gelmedi aklıma,gerçi yumurtaların durumunu bilmediğim için ovitrelle de yapamam canım. Kendini iyi hissedince devam ederiz kendimiz denemeye

Selam kizlar bende 11nde aşılama oldum ilk kez.
Zaman geçmiyor merak içindeyim ama kararlıyım zamanından önce test yapmiycam.
2yilldir deniyoruz bende küçük bir çikolata kist var ama sorun değil dedi doktor onun dışında eşimde ve bende sıkıntı yok.ama aşılamanın 3.gunu geriden gelen yumurta fazla buyumu ve bu damarı patlatmış tahmin kan dolmuş acayip bir ağrı ve nefes alamamayla kendimi kliniğe zor attım.
Dr aşılamaya olumsuz etkisi yok dedi ama endişeliyim.
Rabbim hayırlı haberler versin hepimize inşallah
Heyecanla bekliyorum

Kizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmı 😃 acele etmim mi MaviSasa234 MaviSasa234 A R Y A A R Y A @Selizay ejce ejce M mavili_yeshll @Hali
Kuzum ben senin yerinde olsam.. Bu ay yumurta takibi yaparım.. Böylece tedaviye başlamadan da doktor fikir edinmiş olur.. Hemde senin bu düzensizliği bi sebebi de irdelenmiş olur… Varsa sıkıntı baştan farkedilir…

Back