- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.841
Embriyolog İdil bozkurt u ben de takip ediyorum ve daha once bilmediğim birçok şeyi öğrendim faydalı bilgiler veriyor. fakat önerdiği besinler aşırı pahalı, çok zengin işiKızlar merhaba bir takim bilgiler gördüm paylaşayım dedim burada belki daha önce duymuş olan fikri olan vardır ya da birinin isine yarar
Alıç sirkesi bende de var, nasıl içiyorsunSelam kızlardöngümün 13.günündeyim, henüz yumurtlama yok.
Sabahları zeytinyağlı incir, gün içerisinde mfk nın folik asit, OMEGA 3, dvit gibi vitamin içeren takviyesini, arı sütü bal kapsülünü alıyorum. Eşim de bu 2 takviyeyi alıyor. Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum, bir de suya alıç sirkesi katıp içiyoruz.
Ahh tabii kiiiiTamam
Beni de haberdar et lütfen
Cookk gecmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah bi daha ki ay güzel olur hem iyiyse yine deneyebilirsiniz belki süpriz yapar sizeKızlarr eşimin kovid testi pozitif çıktı, aşılama süreci yarıda kaldı. Boşuna vurulmuş oldum iğneleri o kadar da zor bulmuştuk
Bizde 2 senedir olmamıstık esim tedavi görürken olduk..Evren benle dalga geçiyor ekim de klomen tedavisi başladığımızda ben kovid olmuştum şimdi eşim
Hay allah ya çok üzüldüm. Kaçıncı gündeydin acaba sen?Kızlarr eşimin kovid testi pozitif çıktı, aşılama süreci yarıda kaldı. Boşuna vurulmuş oldum iğneleri o kadar da zor bulmuştuk
Selam mən yeni katildim
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Saol canımm ben de test verdim sonuç gece çıkarmış. Pek iyi değil biraz düzelirse kendimiz değerlendiririz, ahh keşke sürpriz yapsaaaCookk gecmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah bi daha ki ay güzel olur hem iyiyse yine deneyebilirsiniz belki süpriz yapar size
Gerçekten hayat işte.. Değişik işlerBizde 2 senedir olmamıstık esim tedavi görürken olduk..
Hayat işte
Bugün son iğnem yarın kontrol vardı kuzum. Döngümün 9.günündeyim,yumurta boyutlarına göre çatlatma iğnesi aşılama tarihi vericekti sanırım.. Umutlar diğer aya kaldıHay allah ya çok üzüldüm. Kaçıncı gündeydin acaba sen?
Forumda okudum canım covid oldukları ay hamile kalanlar var bende umutluyum inşallah bu bir hafta size cok iyi gelir sonucu güzel olurSaol canımm ben de test verdim sonuç gece çıkarmış. Pek iyi değil biraz düzelirse kendimiz değerlendiririz, ahh keşke sürpriz yapsaaa
İnşallah kuzum, inanır mısın üzülmedim önceden olsa ağlardım niye derdim yıpratırdım kendimi..şimdilerde bir sakinlik var üzerimde dinginlik varForumda okudum canım covid oldukları ay hamile kalanlar var bende umutluyum inşallah bu bir hafta size cok iyi gelir sonucu güzel olur
Sen kontrole git gene sen de mi pozitifsin?Bugün son iğnem yarın kontrol vardı kuzum. Döngümün 9.günündeyim,yumurta boyutlarına göre çatlatma iğnesi aşılama tarihi vericekti sanırım.. Umutlar diğer aya kaldı
Ne güzel.. belki stresi azaltırsınız kendiliğinden bi bakmıssın oluvermişİnşallah kuzum, inanır mısın üzülmedim önceden olsa ağlardım niye derdim yıpratırdım kendimi..şimdilerde bir sakinlik var üzerimde dinginlik var
İnşallah kuzummNe güzel.. belki stresi azaltırsınız kendiliğinden bi bakmıssın oluvermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?