Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bir takim bilgiler gördüm paylaşayım dedim burada belki daha önce duymuş olan fikri olan vardır ya da birinin isine yarar
Embriyolog İdil bozkurt u ben de takip ediyorum ve daha once bilmediğim birçok şeyi öğrendim faydalı bilgiler veriyor. fakat önerdiği besinler aşırı pahalı, çok zengin işi 😂

Selam kızlar ❤️ döngümün 13.günündeyim, henüz yumurtlama yok.

Sabahları zeytinyağlı incir, gün içerisinde mfk nın folik asit, OMEGA 3, dvit gibi vitamin içeren takviyesini, arı sütü bal kapsülünü alıyorum. Eşim de bu 2 takviyeyi alıyor. Keçiboynuzu pekmezi yediriyorum, bir de suya alıç sirkesi katıp içiyoruz.
Alıç sirkesi bende de var, nasıl içiyorsun

Kızlarr eşimin kovid testi pozitif çıktı, aşılama süreci yarıda kaldı. Boşuna vurulmuş oldum iğneleri o kadar da zor bulmuştuk
Cookk gecmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah bi daha ki ay güzel olur hem iyiyse yine deneyebilirsiniz belki süpriz yapar size 🌸

Saol canımm ben de test verdim sonuç gece çıkarmış. Pek iyi değil biraz düzelirse kendimiz değerlendiririz, ahh keşke sürpriz yapsaaa🤲
Forumda okudum canım covid oldukları ay hamile kalanlar var bende umutluyum inşallah bu bir hafta size cok iyi gelir sonucu güzel olur 🤲🏻

Forumda okudum canım covid oldukları ay hamile kalanlar var bende umutluyum inşallah bu bir hafta size cok iyi gelir sonucu güzel olur 🤲🏻
İnşallah kuzum, inanır mısın üzülmedim önceden olsa ağlardım niye derdim yıpratırdım kendimi..şimdilerde bir sakinlik var üzerimde dinginlik var

İnşallah kuzum, inanır mısın üzülmedim önceden olsa ağlardım niye derdim yıpratırdım kendimi..şimdilerde bir sakinlik var üzerimde dinginlik var
Ne güzel.. belki stresi azaltırsınız kendiliğinden bi bakmıssın oluvermiş 🥰

Kizlar fikrinize ihtiyacim var suan regl oluyorum çok şükür peceteye geldi devamı da gelir inşallah şimdi ben 24 ocak 'ta covit oldum tedavi için bana 3 ay bekle dediler ben o kadar beklemek istemiyorum 1. Buçuk ay sonra mart ayında gitmek istiyorum suan 3 hafta oldu kovit biteli ben bu regl ile tedaviye başlasam mi martımi beklesem hastane soruyor 1 ay icin de covit gecirdinmi diye ben hayır desem yalanım ortaya çıkarmı 😃 acele etmim mi MaviSasa234 MaviSasa234 A R Y A A R Y A Selizay Selizay ejce ejce M mavili_yeshll Hali Hali

Back