- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.801
Başladım kuzum.. 2-3 mart gibi transfer olacakGünaydın kuzu,
Çok detaylı takip edemedim transfer için hazırlığa başladın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladım kuzum.. 2-3 mart gibi transfer olacakGünaydın kuzu,
Çok detaylı takip edemedim transfer için hazırlığa başladın mı?
HarikaBaşladım kuzum.. 2-3 mart gibi transfer olacak
İlgili olduğunu diyende var ilgisiz diyende var.. Bence doktoru sevmek ile alakalı…insta da gördüm ben de bir arkadaşım takip ediyormuş önüme düştü ilgili birine benziyor
İnş sebebini öğrendikçe bende inanıyorum sana bilerek sormuyorum… 3.günün takipteyimHarika
Bu sürece kadar duacıyız Bebeğin sana çok çok yaklaştı
canım ac karnına tahta kasıkla yıyoruz bızGünaydın kızlar, arı sütü bal polen propolis karışımı ne zaman yiyoruz. Sabah sabah yenmiyor pek. Öğlen yesek olur mu?
Sebep yol sebep yokİnş sebebini öğrendikçe bende inanıyorum sana bilerek sormuyorum… 3.günün takipteyim
O da doğru ama elimde değilSebep yol sebep yok
Sebep arama sen transferleri yap bırak
Evet kuzu 3. Gün doğru
bu sefer tutacak inşallahBaşladım kuzum.. 2-3 mart gibi transfer olacak
Ay ben de maxijuno aldım bu ay, ne dersiniz işe yarar mı ve nasıl kullansam iyi olur. Adetin 3. günü geldi kargo hemen başladımO da doğru ama elimde değil
sen kime gidiyorsun ve memnun musun canımİlgili olduğunu diyende var ilgisiz diyende var.. Bence doktoru sevmek ile alakalı…
1 tatlı kaşığı mıcanım ac karnına tahta kasıkla yıyoruz bız
Sebep embriyo genetiğinin sağlam olmaması mutlaka cevap arıyorsan bu kuzu, diğerleri iyi olacakO da doğru ama elimde değil
evet canım bır tatlı kasıgı1 tatlı kaşığı mı
Farketmez canım, ilk aldığın gün başlayabilirsin açıkçasıAy ben de maxijuno aldım bu ay, ne dersiniz işe yarar mı ve nasıl kullansam iyi olur. Adetin 3. günü geldi kargo hemen başladım
Gidenlerle konuştum canim 9 10 bin se raporlu 6 falan maliyet cıkmış meselaEsra merhaba canım izmir medikal’in SGK raporlu ücretini sordun mu acaba?
Ben kullandım kuzum zararı olmadi pcolar içinmis