- 16 Haziran 2020
- 4.505
- 10.111
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.761
Devlettekiler bildiğini okuyor ya benim ısrarım para etmez bence ama denerimKimisi iğne vermek istemez, kendi çatlar der. Sen ısrarcı ol, o kadar ilaç içtim garanti olsun yapalım iğneyi de
Aynen alışveriş gezme tozma lüks oldu tedaviye bütçe ayırmaktanVallahi ya tüm param bu tedavilere gidiyor kaç aydır evlenmeden önce 1 kez gitmedim su kadın doğuma bataklık gibi evlendikten sonra çıkamadım oyh
Hahahah kız tüp bebek transferinde de sıkışık olmak gerekiyo ama işlem rahat olsun diye ilişkiyle bi alakası yok bence. İşlem sırasında hemşirede karnıma bastırıyodu çişim ucundaydı heran fışkırabilirdiBak şimdi içime kurt düştü, ben hep ilişkiden önce işerim, işememek mi lazım ay
Doktor şok
Çok duyuyorum böyle olanları . Vitamin , enerji içecekleri falan kullanSelam kuzularım nasılsınız? Ben aptal gibiyim çok yazamıyorum bu aralar. Hastalık gitti ama mallığı kaldı. Cidden mal gibiyim, baş ağrısı ve sersemlik var sürekli, bugün çocuklara bile nasıl ders anlattım anlamadım
Kuzum amaç ultrasonda daha net bir görüntü sağlamak için oradaki yumurtayı görmek ve en yakınına spermi bırakmak için İdrara sıkışık gelin derleer ben öyle biliyorum
Özeldeki doktor yazınca karşılamıyor mu?Kuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..
2 duphaston, 2 oksapar, coraspin 125 tl verdim. Doktor kesinlikle bi daha öyle alma ben yazarım. O kaddar masraf içerisinde buna nasıl yetişeceksin dedi.. Valla alıp ellerini öpmek istedim. Sonunda biri anladı diye
Sadece prolutex olan karşılamadı.
Aklında olsun..
Zaten yükümüz ağır..
Yok kuzum. Tüp bebek raporsuz olunca hiç birşey karşılamıyor..Özeldeki doktor yazınca karşılamıyor mu?
Aç karna daha etkili olabilir ama ben bazen akşam yiyorum hatta aklıma geldikçe yiyorumGünaydın kızlar, arı sütü bal polen propolis karışımı ne zaman yiyoruz. Sabah sabah yenmiyor pek. Öğlen yesek olur mu?
Romatolojik hastaliklardan kaynaklaniyor olabilir mi ? Benim annemde romatoid artrit var tabi bende var mi yok mu bilmiyorum henuz imumin sistemini mi etkiliyor demislerdi acaba mi dedimKuzum benim 1. deneme negatif oldu.
-Ya embryo genetiği bozuk- buna tik atıyorlar zaten, normal gebelikteki gibi.. Ama 5.güne gittiği içinde sağlıklı olabileceği var sayılıyor.
-ya benim rahimde sıkıntı var- benim hsg temiz, tüpler açık. Usg de temiz.. Doktor o yüzden bunu direk eledi.
-ya da bağışıklık sistemim izin vermiyor- 23 kromozom babadan geldiği için yabancı olarak algılanıyor ve reddediyor olabilir. Bunun için llenfosit aşısı var. Babadan kan alıp, beyaz kan hücreleri toplanıp anneye veriliyor. Ama 2-3 aylık tedaviymiş. Şimdi bunu denemek istemiyorum dedi doktor. 3. denemede deneriz dedi.
O yüzden doktor şuan embryo sağlıksızdı diye düşünerek hareket etmek istiyor.
İntralipid tedavisi de aslında yoğun bakım hastalarına verilen bi besin.. Bağışıklığı baskılayıcı özelliği varmış. Çoklu düşüklerde veya anti tpo gibi bağışıklık kaynaklı redlerde kullanılıyor.
Benim ailemde çok fazla romatolojik hastalık var. Annem ablam halam herkeste birşey var. Olabilmesi muhtemel diye ben istedim. Bakalım inş faydasını görürüm.
Sabah ac karnina oneriyorlar canim ben oyle yiyorum hepGünaydın kızlar, arı sütü bal polen propolis karışımı ne zaman yiyoruz. Sabah sabah yenmiyor pek. Öğlen yesek olur mu?
Tüp bebekte olabiliyor.. Ama genelde bebek tutunuyor düşük ile sonlanıyor.. Yabi bebek tutunmadı ise çok buna bağlanmıyor..Romatolojik hastaliklardan kaynaklaniyor olabilir mi ? Benim annemde romatoid artrit var tabi bende var mi yok mu bilmiyorum henuz imumin sistemini mi etkiliyor demislerdi acaba mi dedim
Oh misŞimdi gördüm
Evet oldu kuzucum, çok büyük bir işlem değil zatenağrısız geçti, nasip
Hayırlısı olsun inşallahOh mistutunsun inşallah
Benim de perşembe olacak hayırlısı
Kuzu yazmıştım görmedin sanırım. Yarım demet maydanozu suda kaynat, kaynayınca altını kapatıp ılımasını bekle. Gün içinde suyunu tüket 3-4 bardak, ben bir kere denemiştim ertesi gün söktü hemenKızlar adet sokulmesi icin maydonoz suyu nasıl yapılıyor veee ne zaman içilir etkisi ne zaman çıkarA R Y A MaviSasa234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?