Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak şimdi içime kurt düştü, ben hep ilişkiden önce işerim, işememek mi lazım ay
Hahahah kız tüp bebek transferinde de sıkışık olmak gerekiyo ama işlem rahat olsun diye ilişkiyle bi alakası yok bence. İşlem sırasında hemşirede karnıma bastırıyodu çişim ucundaydı heran fışkırabilirdi

Çok duyuyorum böyle olanları . Vitamin , enerji içecekleri falan kullan

Margee sen bu işeme mevzusunu netleştir iyice sor doktoraya
Kuzum amaç ultrasonda daha net bir görüntü sağlamak için oradaki yumurtayı görmek ve en yakınına spermi bırakmak için İdrara sıkışık gelin derleer ben öyle biliyorum
İlişkiden sonra sıkışık olunca tuvalete gidince bu sefer her şey çıkıyor bende işemek öncesi iyi

Özeldeki doktor yazınca karşılamıyor mu?

Romatolojik hastaliklardan kaynaklaniyor olabilir mi ? Benim annemde romatoid artrit var tabi bende var mi yok mu bilmiyorum henuz imumin sistemini mi etkiliyor demislerdi acaba mi dedim

Romatolojik hastaliklardan kaynaklaniyor olabilir mi ? Benim annemde romatoid artrit var tabi bende var mi yok mu bilmiyorum henuz imumin sistemini mi etkiliyor demislerdi acaba mi dedim
Tüp bebekte olabiliyor.. Ama genelde bebek tutunuyor düşük ile sonlanıyor.. Yabi bebek tutunmadı ise çok buna bağlanmıyor..

Kızlar adet sokulmesi icin maydonoz suyu nasıl yapılıyor veee ne zaman içilir etkisi ne zaman çıkar A R Y A MaviSasa234
Kuzu yazmıştım görmedin sanırım. Yarım demet maydanozu suda kaynat, kaynayınca altını kapatıp ılımasını bekle. Gün içinde suyunu tüket 3-4 bardak, ben bir kere denemiştim ertesi gün söktü hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…