- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.741
Ben de mikrop kapılmasın diye öncesi wc diyorum hep anam bi de bu çıktı basimizaBak şimdi içime kurt düştü, ben hep ilişkiden önce işerim, işememek mi lazım ay
Şöyle bir genel test mi versen değerlere baktirsan bence iyi olurSelam kuzularım nasılsınız? Ben aptal gibiyim çok yazamıyorum bu aralar. Hastalık gitti ama mallığı kaldı. Cidden mal gibiyim, baş ağrısı ve sersemlik var sürekli, bugün çocuklara bile nasıl ders anlattım anlamadım
Al benden de o kadar.Vallahi ya tüm param bu tedavilere gidiyor kaç aydır evlenmeden önce 1 kez gitmedim su kadın doğuma bataklık gibi evlendikten sonra çıkamadım oy
İşemeden de yapılmaz ya, adamın üzerine işeyiveriririm rezalet çıkarBen de mikrop kapılmasın diye öncesi wc diyorum hep anam bi de bu çıktı basimiza
Bende işerim yaBak şimdi içime kurt düştü, ben hep ilişkiden önce işerim, işememek mi lazım ay
Ahahahaha ay kız sen olmasan ben neye gulcem alemsinİşemeden de yapılmaz ya, adamın üzerine işeyiveriririm rezalet çıkar
Kahkaha bombardimani=)Bende işerim ya
Çok da şeyapmamak lazım demek kiİşedim de denedim ,işemeden de hayrını görmedim
Büyüklüğüne göre olgunlaştıysa iğne yapar çatlaması için, ilişki takvimi verir. Eğer yeterince büyümediyse bugün git yarın gel diyebilirKızlar ya bugün gittim klomen verdiler âdetin 5. Günü kullanmaya baslayacm 5 tane kullancam günde 1 tane ve 1 hafta sonra gidip ultsonla muane olacam yumurta büyüdü mu büyümedi mi ona bakacaklar.
Buraya kadar biliyorm sonra ne olacak
Büyüdyse ne olacak buyumediyse ne olacak
O kadar yoğundu ki ve fazlasıyla beklettiler hiç bir şey soramadım
Ama hiç iğneden bahsetmedi gerçi hiç bir şey den bahsetmedi sadece ilaçla tedavi dediBüyüklüğüne göre olgunlaştıysa iğne yapar çatlaması için, ilişki takvimi verir. Eğer yeterince büyümediyse bugün git yarın gel diyebilir
Tamam ilaçla tedavi ama çatlama iğnesi yapılır işteAma hiç iğneden bahsetmedi gerçi hiç bir şey den bahsetmedi sadece ilaçla tedavi dedi
Oyle mi oluyor ay hadi İnşallah olsun daTamam ilaçla tedavi ama çatlama iğnesi yapılır işte
Kimisi iğne vermek istemez, kendi çatlar der. Sen ısrarcı ol, o kadar ilaç içtim garanti olsun yapalım iğneyi deOyle mi oluyor ay hadi İnşallah olsun da
Cevabın için teşekkürler
Onu da denicem tabiki ahaaha kaçar miBidaha isememek lazım
Ben bir kez iğne oldum o kadar içtim bir de aşılamaya oldum kendi çatlıyorda fosmus yumurtalarTamam ilaçla tedavi ama çatlama iğnesi yapılır işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?