- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.701
Aile hekiminizi değiştirin derim bana hiç çocuğu olmayan yaptırablr dediler çünkü sağlıkocağındanŞehir Hastanesi'nde hangi bölüme gittiniz.bizim aile hekimi sadece yeni evlilere yapılacak size yok diyor!
Tıbbı genetik bölümüne gittik eşimleŞehir Hastanesi'nde hangi bölüme gittiniz.bizim aile hekimi sadece yeni evlilere yapılacak size yok diyor!
İnş inş... Gene rahim kalınlığı kontrolü gene hormon tahlilleri yapılacak.Merhaba Sasacım,
Dilerim herşey hayırlısı ile güzel olur senin içinSüreç nasıl ilerleyecek?
İntralipid bağışıklığının güçlenmesi için sanırım... Dualarım seninleİnş inş... Gene rahim kalınlığı kontrolü gene hormon tahlilleri yapılacak.
20-21. günlerde transfer olacak.
Bu sefer transferden 2 gün önce intralipid verecekler. Ortalama 4-5 saate veriliyomuş..
Sonra transferden 14 gün sonra yapılıyormuş. Eğer pozitif olursa 2 haftada bir devam edecek..
Aynen benim ailemde çok fazla romatolojik hastalık var.İntralipid bağışıklığının güçlenmesi için sanırım... Dualarım seninleRabbim sürecini kolaylaştırsın
Kuzum benim 1. deneme negatif oldu.Dediklerini açar mısın merak ettim canım hiç duymadım çünkü.insallah bu sefer hayırlısıyla sagliklica pozitifi görürsün.ben de cumaya prp ye randevu aldım inşallah ise yarar.
İnşallah kuzum, ben doktorun ihtimali üzerinde duruyorum genetiği yüksek ihtimalle temiz değildi.Kuzum benim 1. deneme negatif oldu.
-Ya embryo genetiği bozuk- buna tik atıyorlar zaten, normal gebelikteki gibi.. Ama 5.güne gittiği içinde sağlıklı olabileceği var sayılıyor.
-ya benim rahimde sıkıntı var- benim hsg temiz, tüpler açık. Usg de temiz.. Doktor o yüzden bunu direk eledi.
-ya da bağışıklık sistemim izin vermiyor- 23 kromozom babadan geldiği için yabancı olarak algılanıyor ve reddediyor olabilir. Bunun için llenfosit aşısı var. Babadan kan alıp, beyaz kan hücreleri toplanıp anneye veriliyor. Ama 2-3 aylık tedaviymiş. Şimdi bunu denemek istemiyorum dedi doktor. 3. denemede deneriz dedi.
O yüzden doktor şuan embryo sağlıksızdı diye düşünerek hareket etmek istiyor.
İntralipid tedavisi de aslında yoğun bakım hastalarına verilen bi besin.. Bağışıklığı baskılayıcı özelliği varmış. Çoklu düşüklerde veya anti tpo gibi bağışıklık kaynaklı redlerde kullanılıyor.
Benim ailemde çok fazla romatolojik hastalık var. Annem ablam halam herkeste birşey var. Olabilmesi muhtemel diye ben istedim. Bakalım inş faydasını görürüm.
Anladim canım çok güzel düşünüyorsun her şeyi güzel olur insallah❤Kuzum benim 1. deneme negatif oldu.
-Ya embryo genetiği bozuk- buna tik atıyorlar zaten, normal gebelikteki gibi.. Ama 5.güne gittiği içinde sağlıklı olabileceği var sayılıyor.
-ya benim rahimde sıkıntı var- benim hsg temiz, tüpler açık. Usg de temiz.. Doktor o yüzden bunu direk eledi.
-ya da bağışıklık sistemim izin vermiyor- 23 kromozom babadan geldiği için yabancı olarak algılanıyor ve reddediyor olabilir. Bunun için llenfosit aşısı var. Babadan kan alıp, beyaz kan hücreleri toplanıp anneye veriliyor. Ama 2-3 aylık tedaviymiş. Şimdi bunu denemek istemiyorum dedi doktor. 3. denemede deneriz dedi.
O yüzden doktor şuan embryo sağlıksızdı diye düşünerek hareket etmek istiyor.
İntralipid tedavisi de aslında yoğun bakım hastalarına verilen bi besin.. Bağışıklığı baskılayıcı özelliği varmış. Çoklu düşüklerde veya anti tpo gibi bağışıklık kaynaklı redlerde kullanılıyor.
Benim ailemde çok fazla romatolojik hastalık var. Annem ablam halam herkeste birşey var. Olabilmesi muhtemel diye ben istedim. Bakalım inş faydasını görürüm.
Kuzum hesap kitap yapıyoruz hiç birşey tutmuyorAnladim canım çok güzel düşünüyorsun her şeyi güzel olur insallah❤
inş tutar.. Bende ona yoğunlaşmak istiyorum..İnşallah kuzum, ben doktorun ihtimali üzerinde duruyorum genetiği yüksek ihtimalle temiz değildi.
Elinde embriyon var umutlu oldiğerleri iyi olacaktır şans bu hangisinin temiz olduğu ilkinde belli olmuyor
En son ihtimal kalanları genetiğe gönderebilirsin ams şimdi sen gene ikinci denemeye geç
Kuzum transferdeki bütün ilaçları sağlık ocağıdaki doktor yazınca karşılıyor. Ben yeni öğrendim.. Oksapar 10 günlük dozuna 370 lira verdim..Tüm ilaçlara %37,43 oranında zam geldi. Eczane raflarına yansıyacak. Kizlaaaar sonunda zam gelmiş yazık valla napıcaz zaten çok masraflı surecteyiz
Hiç böyle düşünme nasibinde ne var bilemezsininş tutar.. Bende ona yoğunlaşmak istiyorum..
Doktor 3. denemedekiler çift dondurduk dedi. Bende ikiz gebelikten o kadar korkuyorum ki... İnş ona kalmaz diye dua ediyorum..
O zaman birlikte beklicezŞimdi gördüm
Evet oldu kuzucum, çok büyük bir işlem değil zatenağrısız geçti, nasip
Zaten çok pahalıydı ilaçlar Allah herkesin yardımcısı olsunTüm ilaçlara %37,43 oranında zam geldi. Eczane raflarına yansıyacak. Kizlaaaar sonunda zam gelmiş yazık valla napıcaz zaten çok masraflı surecteyiz
Hayırlı olsun..O zaman birlikte beklicezbende bugün 2. Aşılamamı yaptırdım
Hayırlı olsun canımO zaman birlikte beklicezbende bugün 2. Aşılamamı yaptırdım
Kuzu da 5 gün varmış.. Aslında alabiliyorsan baştan alsan.. Olmuyor mu?Tüm ilaçlara %37,43 oranında zam geldi. Eczane raflarına yansıyacak. Kizlaaaar sonunda zam gelmiş yazık valla napıcaz zaten çok masraflı surecteyiz
Güzel geçti 5 dk da oldu bittiHayırlı olsun canım
Nasıl geçti peki?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?