Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr
12. Günüm dr dan geliyorum regl başında sağda folikül yok gibi demişti ama klomen bitti iki gün önce ve sağda 26 cm olmuş çok büyümüş dedi, solda da 16 cm var gelişen. İğne verdi iki tane ovitrelle, 26 cm sıkıntı olur mu sizce ya kist gibi ya da bu kdr gelişince de döllenme sıkıntı mı?

Son düzenleme:
Yaaa.. Bak diyorsun ki 3.5 aylık hamile... Yani kasımda hamile kalmış.. Yani ağustos-kasım arası da 2 ay.. Yani hiç korunmamış
Planlı olmayan kısmı bence ilk aydan olmaması Onun dışında süreç gayet planlı... Yoksa yapardım kısmı da fiyatların bu kadar olduğunu bilseydim evlenir evlenmez yapardım
Yani çok böyle mevzulara takılmamak gerek.. Toplumsa bir dil bozukluğu var.. Ya da insanımız tuhaf

30 mm ile hamile kalan vardı burada :)

Heyecandan cm falan yazmışım yaa ağzın bal yesin sasacımm olur inşallah 16-22 gibi isteriz dedi sanki normal şartlarda, iğneyi yapmadı bize verdi akşm yapın diye heralde 16 mm olandan ümitli dedim ben de
Olabilir..Olsun 2 yumurta varmış sonuçta 26 mm tutmazsa 16 mm çatlatma iğnesi sonrası 18 mm olacak.. Onun tutma olasılığı daha yüksek.. Doktor çok iyi yapmış bence. Hem 26 mm de kiste dönüşmez :)

Olabilir..Olsun 2 yumurta varmış sonuçta 26 mm tutmazsa 16 mm çatlatma iğnesi sonrası 18 mm olacak.. Onun tutma olasılığı daha yüksek.. Doktor çok iyi yapmış bence. Hem 26 mm de kiste dönüşmez :)
Hadi inşallah:)

Peki kızlar bu akşam iğne yapılcak ya pazartesi sabah olcak ilişki, bu akşam olmasın mı perhiz gibi mi olsun doktora bu akşamı sormayı unuttum

Tamam canım sağolasın

Ben 4 5 kez yumurta geliştirici ilaçlar kullandım dedim doktorum senin zaten rezervin az çok büyük hata olmuş demisti bu da ayrı şok 3 yumurtam oldu 4 yumurtam oldu diye seviniyordum saf gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…