Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dikkat etmek lazım yine de. Bebeğe de maşallah sen tüp bebeği kaça yaptırdın canım

Bebeğim merhaba, ben üç gün önce regl oldum dün, kırmızılar ısrarla peşimi birakmiyor
Yine hüsran yani.
Ya niye olmadın ki doktora gittin mi??
Hadi yaa. Umutlar marta artık. Doktora gitmedim canım. Olunca giderim diye bakalım masaja başladım. Söktürücü alayım dedim eczane de kalmamış. Artık her ay sen benden önce öğreneceksin desene sonucu. Brnim ki ay başı idi ay ortasına kaldı. Sonuna kalmasa bari

Benim toplam ilaçlar piezo dahil 22 bin tuttu...
Abbooowww ateş pahası gerçekten. Hele bide garantisi olmayan bişey olunca maalesef.
Az önce bir arkadaşım aslında haöilrlriğinin planlı olmadan olduğunu öğrendim biz hatayı planlayarak başladığımız için yaptık her halde. Bu kaçıncı plansız olan duyuşum

Spermler seçiliyor muymuş yaa bak ben bunu çok yanlış biliyormuşum. Ay insallah guzel bir sonuç alırsınız hakkınızda en güzeli olsun

Yaa yalan.. Arkadaşta dün yengesinin istemeden hamile kaldığını söyledi. Dedim külliyen yalan
Siz kıza ne kadar çabuk hamile kaldın, biraz evliliğini yaşasaydın demişsinizdir. Kızda baskıyı azaltmak için istemeden demiştir.... Dedik gerçekten dedi
İstemeden gebelik olmuşta kız kanamayı adet sanmışta.... Onlar deyince test yapmışta ... Dedim cehalet kokan sözler bunlar
İstemeden gebe kalacağımdan şüphelensem 50 kere test yapar emin olurum gebe kalmadığımdan..
Bunlara inanmayın.. Şuara artık neyin ne olduğunu biliyoruz

Evet 2 gün önce olmam gerekiyordu ama olmadım hala. İlk kez bende idrar testinde pozitif olup kanda negatif duruma rastladım. Demek ki olabiliyormuş.
Allah Allah biraz daha gelmezse bı doktora falan git ya da tekrar kan ver bı istersen, gerçekten demek ki olabiliyormus bir de baya koyu gözüküyor öteki çizgi

Valla yalan söyleyen de mutlaka vardır ona şüphe yok. Bu arkadaşta ağustos da evlendi 3.5 aylık hamile küçük daha 23 falan sanırım. Özeller pahalı falan konu açılmıştı bende keşke sağlık sigortası yaptırsaydın dedim ona hamilelik planlı değildi ki yoksa yapardım dedi.

Bende 24 yasındayım ama istemediğimiz zamanlar korunuyorduk bu hata kursunlarını da hic anlamıyorum ya

Bugün ölçtü 8 mm rahim kalınlığı.
Yumurta 18 mm geve çatlatma iğnesi vur dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…