• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim kalınlığı icin nar suyu ceviz hurma falan tuketebilirsiniz iyi geldiğini duymuştum
Rahim kalınlaştırmak için bende nar suyu duymuştum da doktora sordum tavsiye etmem dedi kanamaya yol açar kan sulandırıcı etkisi var onun dedi herhalde aşırı kullanımından bahsetti
Merhaba kızlar, acaba şu ucuz idrar testlerinde yalancı pozitif olabilir mi? Artı Med testin adı.
Ben gebeligimi ilk laboquick ile öğrendim daha sonra artı Med ile yaptım 1 gün sonra koyulasmisti ötekine göre bence yalancı pozitif göstermiyor ve demin attığın resmi gördüm kuruma çizgisi değil o bariz pozitif bence 🥰

Hepsini yaptımm yaptımm canımm yok olmayınca olmuyor iştee🥺🥺🥺 hayırlı olsunnn sanaa miniğin👼🏻
Teşekkür ederim canım ♥️ Allah hepinize nasip etsin 🤲🏻 biz nasıl olsa olmucak dedik artık kafamizdan sildik ama ben yine de avokado yedim havuç yedim ne olur ne olmaz dedik çok şükür oldu bana tüp bebek dosyası açılmıştı doktorlar olmaz dedi yakında menopoza girersin dedi ama.Allah istedikten sonra kim ne dese boş yavrum umudunu kaybetme 🤗 hepinizin o güzel kalplerinden öpüyorum

Şöyle ki ben şu an rahim kalınlaşması için bir takviye ilaç kullanmıyorum. Endişem bundan ötürü ✌🏻
Ben kontrole gittiğimde rahim kalinligim 3.8 çıktı çok düşük dedi trisequens ilaç kullandirtti 2 ay daha sonra adetimde gittim baktı letu kullandım 10 gün sonra gel yumurtalara bakalım dedi Çarşamba baktı yumurta tekti sanirim 15mm dedi rahim kalınlığı da 6 mm düşük bu hamilelik olursa da düşük riski olur en az 7 olmalı dedi sonra cumartesi tekrar çağırdı yumurta catlamadiysa iğne yapcam dedi gittim 22mm olmuş iğne vurdu rahim duvarı da 7 buçuk muydu 8 mıydı öyle olmuş dedi başta korkmustum bende sonra kendiliğinden kalinlasti

Selam kızlar, buralara arada uğruyorum artık aktif değilim . MaviSasa234 MaviSasa234 canım ne yaptın bugün doktorun test yap dediği tarih hayırlı haberlerin var mı bizlere Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi canım sen ne yaptın yumurtalamayı gördün mü değerlendirdin mi bat yaklaştı . ben hala adet olmadım 🤣 iyice sinirlerim bozuldu masaja başladım sökülsün diye. olmadıkça zaman geçiyor boşa. 10 gün geçti .sonra bir kere daha test yaptım temiz.

Selam kızlar, buralara arada uğruyorum artık aktif değilim . MaviSasa234 MaviSasa234 canım ne yaptın bugün doktorun test yap dediği tarih hayırlı haberlerin var mı bizlere Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi canım sen ne yaptın yumurtalamayı gördün mü değerlendirdin mi bat yaklaştı . ben hala adet olmadım 🤣 iyice sinirlerim bozuldu masaja başladım sökülsün diye. olmadıkça zaman geçiyor boşa. 10 gün geçti .sonra bir kere daha test yaptım temiz.
Yok kuzum.. Ben ilaçları öncesinde bıraktım zaten.. Regl oldum bugün itibari ile.. 3 gün oldu bırakalı… Beklediğimden erken geldi😄 Bence o kadar negatifti yani😂

Yok kuzum.. Ben ilaçları öncesinde bıraktım zaten.. Regl oldum bugün itibari ile.. 3 gün oldu bırakalı… Beklediğimden erken geldi😄 Bence o kadar negatifti yani😂
Hadi yaa 😐 sağlık olsun ne diyelim. Neden aşılama yada tüp bebek te erken adet oluyoruz acaba çok ilaç alındığı için mi bende aşılamada 2 gün erken olmuştum test yapmaya bile fırsat vermemişti 😅

Back