Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah dediğin gibi kaliteli minnoşlarım olur doktor bişi demedi bilmiyorum ki gerek var mı

Ahh iyi bilirsin o zaman ne derece yorulduğumuzu.. O yüzden aşılama olunca bir iki gün istiyorum evde dinlenmek

Hay Allahım ne müdürler var.. İnsan hayret ediyor. Ona neymiş istediği kadar doğurur. Sen sessizce raporunu al ver o zaman hiç muhatap olmamak en iyisi

Ben de bugün başladım aşılama sürecine.. 3 gün klomen 3 gün gonalf 300 iğne verdi.. Perşembe kontrol var. Normalde heyecanlı olmam gerekir ama sıfır heyecan var.iğneyi zor bulduk ona sinir oldum neyse ki sonunda bulduk..
Rapor alman en iyisi canım güzel beslenip güzelce dinlenelim hakkımızda hayırlısı

Normal benimde böyle oluyor hatta iç çamaşırım bile nemli oluyor

Ya aslında izin kullanma insiyatifleri var ama nedense kullanmıyorlar..benim 5. Yılım okulda. Belki ondan problem etmiyor. Ama okulda bu yönden şikayetçi olan yok şükür aman değişmesin ah ya alt tarafı yarım saat izin verecek.. Şu kurumların kişilere göre işlemesine sinir oluyorumm..

Kızlar bu yumurtlama mı sizce? Diğerleri silikti attım o yuzden iki gündür de böyle çıkıyor ve sol kasıgımda ufak agrılar da var

Eklentiler

• IMG_20220211_215348.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 59
Şöyle ki ben şu an rahim kalınlaşması için bir takviye ilaç kullanmıyorum. Endişem bundan ötürü
Zaten gonal-f onu sağlıyor kullanmana gerek yok.. lh salgısı ile beraber estradiol salgısı da arttığı için doğal kalınlaşma sağlıyor.. Yani ekstra ilaç kullamana gerek olmuyor Zihnini rahatlatmaya çalış..

Eklentiler

• 44447004-FE6E-4DB3-9D10-D6AA4C9BBF7B.png
    269,3 KB · Görüntüleme: 50
Hadi bol şans canım sana da bu ay aşılanıyoruz

Bizimki tamamen anlayışsız biri kuzum herkese aynı katılıkta bi adam değişik biri . Her şeyin başı sağlık denmesi gereken bir durumda rapor nerde denmez ki. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi her yerde geçerli duam her alanda

Canım ben de aşılama yaptırıyorum bugün kontrole gittim yumurtam 14 mm olmuş rahim kalınlığı 8.2 gonal f kullanıyorum sadece dediğin gibi başka bir ilaç kullanmaya gerek kalmadan kalınlaşmaya yardımcı olmuş demek ki..
Salı tekrar kontrole gideceğim aşılama gününe karar verecek doktor, şimdi verdiği ölçülere göre o güne kadar iğne ucu ucuna yetiyor 900 birim almıştım yeni bir iğne almayayım diye düşündüm ama sence?

A R Y A kuzucum eşinde öksürük önce mi başladı sonra mı? 2 gündür hastayım öksürük yok henüz. Başlar mı acaba böyle mi gider
İlk gün sesi değişmişti ve öksürüyordu canım, oyüzden şüphelenerek test verdik pozitif çıktı. Öksürüğün şiddeti artınca hemen aynı gün tomografi çektirdik, ciğerlerine inmiş. Yani belirti öksürüktü zaten...

Sen iyileşmemiş miydin?

Dozu ne kadar kullanıyorsun?

Ben çok hastayım dünden beri ateşim var her yerim ağrıyor, noldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…