- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.421
İnşallah dediğin gibi kaliteli minnoşlarım olurOyy hadi maşallah… Bol bol olgun yumurtan olsun… En kaliteli embriyolardan bolca olsun inş…
Histeroskopi gibi bir işlem olacaksa transfer öncesi yaptır… Genelde öyle yaptırınca gebe kalma ihtimali artıyor..
Ahh iyi bilirsin o zaman ne derece yorulduğumuzu.. O yüzden aşılama olunca bir iki gün istiyorum evde dinlenmekBen de sınıf öğretmeniyim ve zumreyiz 1. Sınıf okutuyorum ben deaslında rapor almak mantıklı olabilir çünkü aşırı yorucu oluyor okul. Dinlenmek şansı artırır mı bilemedim ama yogunluktansa sanki dinlenmek daha mantikli gibi
Hay Allahım yaa sizin tuzunuz kuru deseydinSenden cesaretle ben de söyledim müdürüme kafana takma hoca hanım benim çocuklar büyüdü uğraşmak çok zor hayatını yaşa dedi adam
Hay Allahım ne müdürler var.. İnsan hayret ediyor. Ona neymiş istediği kadar doğurur. Sen sessizce raporunu al ver o zaman hiç muhatap olmamak en iyisiMüdürün açısından çok şanslısın bizimki bu yaşta doğuracak ne var der ben ona duyurmadan raporu eline vercem bu benim hakkım zaten hasteneye başladı başlayalı sadece covid de rapor aldım o da mecburi bi kızı ağlattı öyle 3. Yü bilmeden hamile kaldı ağlattı salak 2 çocuğun var 3 ye ne gerek var diye laf etmiş kız zaten hassas ağladı sırf o kadın laf ettiği için bizim hastanede doğum bile yapmadı gitti başka hastaneye
Ben de bugün başladım aşılama sürecine.. 3 gün klomen 3 gün gonalf 300 iğne verdi.. Perşembe kontrol var. Normalde heyecanlı olmam gerekir ama sıfır heyecan var.iğneyi zor bulduk ona sinir oldum neyse ki sonunda bulduk..Çok ayakta durmadan gerekiyor ağır kaldırmak yasak Alman lazım bence ben bu ay aşılama deniyorum yine ben mecbur izin alcam benim işte ağır kaldırmada var uzun süre ayaktada kalıyoruz hastanede çalıştım için sıkıntı 1 hafta rapor alcam gene bakalım doktor ne kadar rapor yazacak
Normal benimde böyle oluyor hatta iç çamaşırım bile nemli oluyorKizlar merhabalar bir sorum olucakti iliski sonrasinda gebe kalmak icin hemen dus vs onermedikleri icin genelde dusa girmeyi sabaha birakiyorum fakat sabah kalktigimda cok afedersiniz butun gunluk pedim islaniyor ve sanki her sey disari cikiyormuscasina oluyor, sizde de oluyor mu acaba? Normal mi?
Ya aslında izin kullanma insiyatifleri var ama nedense kullanmıyorlar..benim 5. Yılım okulda. Belki ondan problem etmiyor. Ama okulda bu yönden şikayetçi olan yok şükür aman değişmesinMüdürünün kıymetini bil kuzum maşallahdiyelim Benim müdür manyak kan tahlili yaptırırken bile rapor getir diyor zar zor hallettim kan tahlilleri vs çok uğraştım zaman kaybettim Rapor da almak istemiyorum kadrolu değilim proje kapsamında görev yapıyorum
Zaten gonal-f onu sağlıyor kullanmana gerek yok.. lh salgısı ile beraber estradiol salgısı da arttığı için doğal kalınlaşma sağlıyor.. Yani ekstra ilaç kullamana gerek olmuyorŞöyle ki ben şu an rahim kalınlaşması için bir takviye ilaç kullanmıyorum. Endişem bundan ötürü
Yumurta toplamaya doğru konuşur o zamanİnşallah dediğin gibi kaliteli minnoşlarım olurdoktor bişi demedi bilmiyorum ki gerek var mı
Olabilir kuzum ne olur ne olmaz değerlendir yarın yine test yapKızlar bu yumurtlama mı sizce? Diğerleri silikti attım o yuzden iki gündür de böyle çıkıyor ve sol kasıgımda ufak agrılar da var
Tesekkur ederim canım yapıcamOlabilir kuzum ne olur ne olmaz değerlendir yarın yine test yap
Hadi bol şans canım sana da bu ay aşılanıyoruzBen de bugün başladım aşılama sürecine.. 3 gün klomen 3 gün gonalf 300 iğne verdi.. Perşembe kontrol var. Normalde heyecanlı olmam gerekir ama sıfır heyecan var.iğneyi zor bulduk ona sinir oldum neyse ki sonunda bulduk..
Rapor alman en iyisi canım güzel beslenip güzelce dinlenelim hakkımızda hayırlısı
Bizimki tamamen anlayışsız biri kuzum herkese aynı katılıkta bi adam değişik biri . Her şeyin başı sağlık denmesi gereken bir durumda rapor nerde denmez ki. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi her yerde geçerli duam her alandaYa aslında izin kullanma insiyatifleri var ama nedense kullanmıyorlar..benim 5. Yılım okulda. Belki ondan problem etmiyor. Ama okulda bu yönden şikayetçi olan yok şükür aman değişmesinah ya alt tarafı yarım saat izin verecek.. Şu kurumların kişilere göre işlemesine sinir oluyorumm..
Canım ben de aşılama yaptırıyorum bugün kontrole gittim yumurtam 14 mm olmuş rahim kalınlığı 8.2 gonal f kullanıyorum sadece dediğin gibi başka bir ilaç kullanmaya gerek kalmadan kalınlaşmaya yardımcı olmuş demek ki..Zaten gonal-f onu sağlıyor kullanmana gerek yok.. lh salgısı ile beraber estradiol salgısı da arttığı için doğal kalınlaşma sağlıyor.. Yani ekstra ilaç kullamana gerek olmuyorZihnini rahatlatmaya çalış..
İlk gün sesi değişmişti ve öksürüyordu canım, oyüzden şüphelenerek test verdik pozitif çıktı. Öksürüğün şiddeti artınca hemen aynı gün tomografi çektirdik, ciğerlerine inmiş. Yani belirti öksürüktü zaten...A R Y A kuzucum eşinde öksürük önce mi başladı sonra mı? 2 gündür hastayım öksürük yok henüz. Başlar mı acaba böyle mi gider
Dozu ne kadar kullanıyorsun?Canım ben de aşılama yaptırıyorum bugün kontrole gittim yumurtam 14 mm olmuş rahim kalınlığı 8.2 gonal f kullanıyorum sadece dediğin gibi başka bir ilaç kullanmaya gerek kalmadan kalınlaşmaya yardımcı olmuş demek ki..
Salı tekrar kontrole gideceğim aşılama gününe karar verecek doktor, şimdi verdiği ölçülere göre o güne kadar iğne ucu ucuna yetiyor 900 birim almıştım yeni bir iğne almayayım diye düşündüm ama sence?
Valla ben derdime düştüm unuttum onları
Ben çok hastayım dünden beri ateşim var her yerim ağrıyor, noldu anlamadımİlk gün sesi değişmişti ve öksürüyordu canım, oyüzden şüphelenerek test verdik pozitif çıktı. Öksürüğün şiddeti artınca hemen aynı gün tomografi çektirdik, ciğerlerine inmiş. Yani belirti öksürüktü zaten...
Sen iyileşmemiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?