- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.281
Tamam canım çok sağolBugünü değerlendir, yarın tekrar yap, bugün tekrar test yapmana gerek yok
Demiyorlar bana da demiyorlar ama aşılamalar olumlu olmaz ise yaptırmayı planladımGittiğim hiç bir doktor histereskopi ya da başka bir şey demedi kuzum boyutları küçük diye sanırım
Büyük ihtimal benim de bu ay aşılama olacak bakalm hakkımızda hayırlısıDemiyorlar bana da demiyorlar ama aşılamalar olumlu olmaz ise yaptırmayı planladım
Nasip
Ayni fikirdeyim kuzummm, benimde benden sonra evlenen herkes hamile ,hatta ikinciye . Bizde aynı çareler arıyoruz ama bende iki aşılama sonrası biraz ara vermeye karar verdim, bir güç toplarsam tüp bebek denerrim.seneye . Gerisi dediğin gibi tevekkülÜzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışıztez zamanda kavuşuruz inşallahh
Ah ben de böyle düşünüyorumÜzerine gittikçe daha çok olmuyor gibi geliyor bana.. Boşveremeyiz de bunu kimse yapamaz. En iyisi gerekenleri yapıp doktora gitmek dediklerini uygulamak vs sonrası tevekkül.. Nerdeyse evlenen bütün arkdaşlarımın oldu.. Ben hala her ay farklı çare arıyorum doktor doktor..
Allahım kimseyi sınamasın başa gelmeden anlaşılcak bir şey değil, keşke bizler de anlamasaymışıztez zamanda kavuşuruz inşallahh
Ayyyy olmuş bence yasağol canım benim eğer gerçekten bu testler doğru ise çıldırırım.. benim en son ocak ayında 12-15.01 e kadar adetim vardı. Aylardır kist ile mücadele ediyorum olmuyordu bu ay umudumu yitirdim diyebilirim cok takmadım seyahatlerdeydim çok düşünme fırsatım olmadıı ama şimdi şok oldum dün 2 çizgi görünce. Batım karıştı aslında 13. de batım fakat bu kistlerden dolayı dengesizleşti bir kaç aydır
Hayırlısı olsun canım, inşallah tez vakitte gelsin bebeğin sağlıklaBüyük ihtimal benim de bu ay aşılama olacak bakalm hakkımızda hayırlısı
Yumurtlama olmayınca adet nasıl oluyor acabaDüzenli kuzum 24,28 günde bir olurum. 21. Gün de yaptım dediğin gibi silikti.
İki ay önce de yumurtlama görmemiştim o zaman 35. Gün oldu ilk defa. Bakalım bu ay ne zaman olacak
Aslan pençesi çayını içiyor musun kuzum? Adeti düzenliyormuş bir baksanaKız ben hala olmadım doktora da gidemedim hamile değilim yanibilemiyorum ilaçlar kovit etkilemiş olabilir mi pofff
Rahim duvarı kalınlaşıp kalınlaşıp en sonunda atıyormuş vucut kuzum araştırdımYumurtlama olmayınca adet nasıl oluyor acaba
aynen düsündükce daha kötü oluyoruz ve tutmuyor galiba ondan olmuş olabilir. Umarım düşündüğün gibi çıkar canım teşekkür ederim haber veririm haftaya gidince.Ayyyy olmuş bence yagerçekten ona çok inanıyorum ya bende yapabilirim inşallah böyle telaş vs olunca insan düşünemiyo ve sanırım geliyor bebisler.
Kan verince haber ver kuzum güzel habeler alırsın inşallah
İnsalllaaahh kuzum.guzel haberlerini bekliyorumaynen düsündükce daha kötü oluyoruz ve tutmuyor galiba ondan olmuş olabilir. Umarım düşündüğün gibi çıkar canım teşekkür ederim haber veririm haftaya gidince.
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh, bende yaza kadar olmamış olursa ki inşallah gerek kalmaz ama yaza tüp bebek.. Okul varken başlayamam tüp bebek sürecine. Aşılama da bana düşük geliyor ihtimli ama deneyeceğiz bakalımAyni fikirdeyim kuzummm, benimde benden sonra evlenen herkes hamile ,hatta ikinciye . Bizde aynı çareler arıyoruz ama bende iki aşılama sonrası biraz ara vermeye karar verdim, bir güç toplarsam tüp bebek denerrim.seneye . Gerisi dediğin gibi tevekkül
Benim önceki aylar yoktu bu ay ortaya çıktı sol yumurtalık tarafında ama küçük dedi. Benim asıl problemim bence sağ taraftaki 4 cm lik kistim. Bir büyüyüp bir küçülüyormiyomunuz ne kadarlık acaba ? tam olarak yerini söyledi mi doktorunuz benimde var
Artık bana kimse sormuyor ama en yakınlarımda var hamile arkdslarım kuzenlerim vs. Onlar adına sevinip kendi adıma daha çok üzülür oldum artık.Bazı arkadaşlarım yazıyor Bazen çocuk yok mu diye hayır daha yok olsa zaten haber veririm size diyorum bu bile sinir ediyor ve uzuyor beni.
Olmuyor da diyemiyorum üzülüyorum
Hic belli olmuyor yaa ilk denemede tutabilirlirde, benim ilk asilaman tuttu ama kimyasal oldu. İnsallaahh gerek kalmaz tüpe canım en kısa zamanda hayırlısı sağlıklısı nasıp olsunHayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh, bende yaza kadar olmamış olursa ki inşallah gerek kalmaz ama yaza tüp bebek.. Okul varken başlayamam tüp bebek sürecine. Aşılama da bana düşük geliyor ihtimli ama deneyeceğiz bakalım
Ona bende delirdim yaCamdaki kız izliyorum toplasan 2 defa sevştiler kız hamile, bak yine sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?