- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.181
Insallah canimCanım 0 olmadığı sürece her zaman bir çözüm vardır lütfen moralini bozma hem düşünsene bu durumu yaşayan sen tek değilsin.
Baksana bir sürü kişiyizumut her zaman vardır
Ne zaman hacı mezara girince miBu yıl bizim yılımız
Sus kız daha ikinci aydayızNe zaman hacı mezara girince mibu bir videodan alintidir=)
Her türlü hüzün peşimizi birakmiyor=)Sus kız daha ikinci aydayızhem bak sen tüp yoluna girdin, bence en azından bir süreç ve beklemekten daha iyi. Böyle karamsarlık çöküyor üstüne
Şiir yazacam artıkHer türlü hüzün peşimizi birakmiyor=)
Canim benim bozma moralini İnanlı oyke seyker okuyorum ki daha düşük amh ile gebelik elde edenler var , Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinDustu işte 0.52 0.79dan 1 ay olmadan düştü daha değer soylemicem ama söyledikçe sinirim bozuluyor çünkü sizle ilgisi yok=/
Geçmiş olsun canım.Nasılsıniz kızlar? Korona çok yaygınlaşmış kendinize dikkat edinaşı olmama rağmen 2 gün mahvetti beni
Çok geçmiş olsun canım, ikinci doz üstünden kaç ay geçti?Geçmiş olsun canım.
Eşim de 2 doz aşı olmasına rağmen, pozitif çıktı üstelik ciğerlerine inmiş. Geçen sene de ciğerlerine inmişti hastanede yatmıştık 10 gün, şimdi ikinci kez ciğerlerine inmiş. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Karantinadayız ve benim regl olmam beni korudu sanırım. Yakınlaşma olmamıştı aramızda. Şuanlık bir belirtim yok
Sağol kuzum, 3 ay falan geçti üzerindenÇok geçmiş olsun canım, ikinci doz üstünden kaç ay geçti?
İnşallah hemencecik atlatır kuzum. Sende var mı bir şey?Sağol kuzum, 3 ay falan geçti üzerinden
Çok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versinGeçmiş olsun canım.
Eşim de 2 doz aşı olmasına rağmen, pozitif çıktı üstelik ciğerlerine inmiş. Geçen sene de ciğerlerine inmişti hastanede yatmıştık 10 gün, şimdi ikinci kez ciğerlerine inmiş. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Karantinadayız ve benim regl olmam beni korudu sanırım. Yakınlaşma olmamıştı aramızda. Şuanlık bir belirtim yok
Amin isteyen herkese❤Canim benim bozma moralini İnanlı oyke seyker okuyorum ki daha düşük amh ile gebelik elde edenler var , Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinamin
Amin, Allah razı olsun canımİnşallah hemencecik atlatır kuzum. Sende var mı bir şey?
OoooouuuuuuAmin, Allah razı olsun canımbende şuan için birşey yok, pozitif çıkmadan önceki gece TV de dizi izlerken bir şarkı çalıyordu ve elimi tutup dansa kaldırdı beni biraz öpüşme koklaşma oldu ama bulaşmadı sanırım. Ertesi gün pozitif çıktı.
Sagolasin canım sizlere de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım.
Kuzu dur öyle Karalar bağlama, çikolata kistin var mı?. Bu değer değişikliğini çikolata kisti yapıyor diyorlar.Dustu işte 0.52 0.79dan 1 ay olmadan düştü daha değer soylemicem ama söyledikçe sinirim bozuluyor çünkü sizle ilgisi yok=/
Şuan bulunduğu odadan çıkmıyor, herşeyi kapısına bırakıyorum. Bugün itibariyle 4.günr giriyoruz. İnşallah bulaşmaz daha da...Ooooouuuuuuaynı evdeyken kaçmıyorsun ya bir şekilde geliyor, yediğiniz içtiğinize dikkat edin
Sağol kuzum. Testi pozitif çıkınca Medicalpark'a götürdük eşimi, tomografi falan çekildi. Ciğerlerinde buzlu görünüm var, covid ciğerlere indiği için çooook öksürüyor. Doktor covid ilaçlarını kullanma, benim yazdıklarımı kullan dedi. Birde kanda Crp değeri var, vücuttaki enfeksiyonu gösteriyor. Covidken bu değerin yükselmesi biraz tehlikeli, eşimin de normalin 3 katı falan çıktı. Umarım ilaçlar faydalı olur. Cuma günü kontrole gideceğiz, bugün itibariyle 4.gündeyiz. Dikkat et sende, ben eşime sürekli kekik çayı, ayvayla ıhlamur, ballı zerdeçallı süt, ekinezya çayı, kozalak şurubu falan veriyorum. Sen hamile olduğun için kullanamıyorsun sanırım. Dikkat etSagolasin canım sizlere de çok geçmiş olsuntekrar gittiniz mi peki biraz daha iyi misiniz? Beni en çok burun tıkanması ve kulak tıkanması vurdu. Çok zor nefes alıyordum şükür biraz daha iyiyim şimdi.
Son dedigini pek anlayamadım ama canim şuan regl mi oldun?
Yaa çok geçmiş olsun gerçekten umarım bir an önce atlatırSağol kuzum. Testi pozitif çıkınca Medicalpark'a götürdük eşimi, tomografi falan çekildi. Ciğerlerinde buzlu görünüm var, covid ciğerlere indiği için çooook öksürüyor. Doktor covid ilaçlarını kullanma, benim yazdıklarımı kullan dedi. Birde kanda Crp değeri var, vücuttaki enfeksiyonu gösteriyor. Covidken bu değerin yükselmesi biraz tehlikeli, eşimin de normalin 3 katı falan çıktı. Umarım ilaçlar faydalı olur. Cuma günü kontrole gideceğiz, bugün itibariyle 4.gündeyiz. Dikkat et sende, ben eşime sürekli kekik çayı, ayvayla ıhlamur, ballı zerdeçallı süt, ekinezya çayı, kozalak şurubu falan veriyorum. Sen hamile olduğun için kullanamıyorsun sanırım. Dikkat et
Son kısımda şunu demek istedim. Eşim pozitif çıktığı gün, ben regliydim oyüzden yakınlaşma olmamıştı o hafta, sanırım oyüzden eşimden bana bulaşmadı.
Bu arada canim covid geçirdikten sonra ne zaman aşı yapılmalı biliyor musun? Normalde 2.yi kasımda olmuştum, 3 şubatla 10 şubat arasını gösteriyor 3. İçin ee tabi şimdi korona olunca ne zaman olucam bisey belli değil. Zaten bizimle de kimse ilgilenmedi. Bi kere 184ten aradılar sonra bi daha yok. Ne sağlık ocağı ne başka bisey. Eşimin alçısında problem oldu yara oldu galiba kolu hastaneye çıkmak için izin alınıyormuş,3 yeri aradık herkes birbirine yönlendirdi en son 112den gidebilirsiniz falan dediler. Bugün eşimi önce acile ordan poliklinige sevkettiler, oradaki doktorda senin doktorun kimse o baksın demiş yollamış.Sağol kuzum. Testi pozitif çıkınca Medicalpark'a götürdük eşimi, tomografi falan çekildi. Ciğerlerinde buzlu görünüm var, covid ciğerlere indiği için çooook öksürüyor. Doktor covid ilaçlarını kullanma, benim yazdıklarımı kullan dedi. Birde kanda Crp değeri var, vücuttaki enfeksiyonu gösteriyor. Covidken bu değerin yükselmesi biraz tehlikeli, eşimin de normalin 3 katı falan çıktı. Umarım ilaçlar faydalı olur. Cuma günü kontrole gideceğiz, bugün itibariyle 4.gündeyiz. Dikkat et sende, ben eşime sürekli kekik çayı, ayvayla ıhlamur, ballı zerdeçallı süt, ekinezya çayı, kozalak şurubu falan veriyorum. Sen hamile olduğun için kullanamıyorsun sanırım. Dikkat et
Son kısımda şunu demek istedim. Eşim pozitif çıktığı gün, ben regliydim oyüzden yakınlaşma olmamıştı o hafta, sanırım oyüzden eşimden bana bulaşmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?