- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.921
Kuzum üzüleceksin ama kimyasal geçirmiş olabilirsin.. İnş öyledir.. Hiç olmamasındasa… Genelde kimyasal sonrası hemen gebelik oluyor.. Keşke kan verseydin.. Net anlardık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallaahhh 12.gunde degerın artar bunları dusunmek zırunda kalmazsın canımGünaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu
@Hali @juliieett @Esrakcshn @A R Y A @Mavera2048 MaviHayallerim @charlottes @larissa123 @zahrada
MaviHayallerim cevap yazdım ama olmamışKuzum üzüleceksin ama kimyasal geçirmiş olabilirsin.. İnş öyledir.. Hiç olmamasındasa… Genelde kimyasal sonrası hemen gebelik oluyor.. Keşke kan verseydin.. Net anlardık..
Canım bence doktorların bildiği bişey vardır muhakak yoksa niye yanıltabilir bekle desin.12.gundu kan günün sanki 4 günün var aslında belli olma hic.rabbim en hayırlı şekilde nasıl etsin inşallah bu sefer olmadıysa da inşallah ikincide olurGünaydın Hanımlar, 8.gün kan verdim. Negatif çıktı… Doktor 12.güne kadar yanıltabilir ilaçları bırakma dedi.. Ama tabiki <2 değerini hiç birşey yükseltmeyeceğime göre sonucum bu
İlk gün çok üzüldüm ama hayırlısı.. Her ay regl gelince ki kadar üzmedi açıkcası… Ama eşim kabullenemedi. Onun aldığı ilk negatif oldu
Bence tutunmadı değil tutunamadı. 4 gün bel ağrısı yaşadım çok ağrılıydı.. O ara tutunmaya çalıştığını düşünüyorum… Şimdi niye tutunamadı onu irdeleceğiz…
1 ay rahim dinlendirme yapıyorlarmış.. Hem belki histeroskopi yapabilir. İşte 2.deneme ramazana denk geliyor.. Nasıl yapsam bilemedim. Ramazanı atlattıksan sonra yapsam Haziran a denk geliyor.. Nisan da olsun.. Transferden sonra oruç tutmayayım mı yoksa haziran mı olsun? Ona karar vermeye çalışacağım.. Durumum bu
@Hali @juliieett @Esrakcshn @A R Y A @Mavera2048 MaviHayallerim @charlottes @larissa123 @zahrada
suda silinmedi canım . eğer kimyasal ise adet hemen mi geliyor ?valla kuruma ıse su ıle gecıyor dıyolar, sen bıraz bekle bkalım ıdrar yap yarın sabah ılk ıdrar ıle cıkarsa kan ver.
kımyasalda cızgıler sılıkleısyor benımde o aklıma geldı ama tabı tam tersıde olabılır ınsallaahhh tam tersıdır
gece 3 te yaptım etkiler mi gece heyecandan saat başı uyanınca yaptım bekleyemedim sabahı .Evet canım ben gördüm diğerine göre silik ama var.sen kana gitmek istemiyorsan yarın ilk idrarla test yap.
bencede kimsasal oldu keşke verseydim kan . net olsun diye gitmedim işte daha iyi anlardıkKuzum üzüleceksin ama kimyasal geçirmiş olabilirsin.. İnş öyledir.. Hiç olmamasındasa… Genelde kimyasal sonrası hemen gebelik oluyor.. Keşke kan verseydin.. Net anlardık..
Yani gece 3 de yapmandan ziyade idrarın ne kadardır beklediği önemli.en son suyu ne zaman icdigin.sabahbolunca o net oluyor gece şu icmedikce.beklemis idrar olduğundan daha net sabahları.kimyasalda olmuş olabilir tabiki kan vermedigin için net anlaşılmaz.insallah daha koyu cizgin olur yarınGece 3 de yaptım etkiler mi gece heyecandan saat başı uyanınca yaptım bekleyemedim sabahı .
benım kımyasalda testler sılıklestı beta 0 lanında adet oluyorsun 24 ten dusmustu, 12 oldu bır ara sonra 3.gün gectı adet olmustum.suda silinmedi canım . eğer kimyasal ise adet hemen mi geliyor ?
Çok su içmedim ama sonuçta 12 de yatarken 1 bardak su içtim öyle yattım. . inşallah vardır bişeyler .ama ben hala3. testte bişeyler göremedimYani gece 3 de yapmandan ziyade idrarın ne kadardır beklediği önemli.en son suyu ne zaman icdigin.sabahbolunca o net oluyor gece şu icmedikce.beklemis idrar olduğundan daha net sabahları.kimyasalda olmuş olabilir tabiki kan vermedigin için net anlaşılmaz.insallah daha koyu cizgin olur yarın
Olsun en azından gebelik oldu.. artık olması daha muhtemelbencede kimsasal oldu keşke verseydim kan . net olsun diye gitmedim işte daha iyi anlardık
1-2 güne regl olursam anlarız durumu desenebenım kımyasalda testler sılıklestı beta 0 lanında adet oluyorsun 24 ten dusmustu, 12 oldu bır ara sonra 3.gün gectı adet olmustum.
INSALLAAHH OLMAZSIN DA BEBIS HABERINI SAGLIKLA ALIRIZ1-2 güne regl olursam anlarız durumu desene
İnşallahhhh canım yaa Artık alalım şu güzel haberleri hepimizINSALLAAHH OLMAZSIN DA BEBIS HABERINI SAGLIKLA ALIRIZ
bardağın dolu tarafından bakalım diyorsun yani haklısın ❤✔Olsun en azından gebelik oldu.. artık olması daha muhtemel
Esiniz test oldu mu belki sperm dna hasarı vardır bi arastırınarkadaşlar merhaba ben 1 aşılama 1 tüp bebek başarısız oldu bir defa da kimyasal gebelik olmuştu . Polikistik overlıyım ama adetlerim düzenli (hep düzenliydi )kilo verdim ideal kilodayım şu an ama halen gebelik olmuyor önere bileceğiniz vitaminler ve taktikler var mı bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Diğerine göre silik bayağı ama ben gördüm canım.umarim kimyasal değildir de icdigin suyla alakalıdırÇok su içmedim ama sonuçta 12 de yatarken 1 bardak su içtim öyle yattım. . inşallah vardır bişeyler .ama ben hala3. testte bişeyler göremedim
ınsallaaahhhh cok yaklastınİnşallahhhh canım yaa Artık alalım şu güzel haberleri hepimiz
yazmayı unuttum eşimin değerleri normalEsiniz test oldu mu belki sperm dna hasarı vardır bi arastırın