- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.379
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.561
Adana başkent kışla Erhan şimşek diye bir doçent bu gittiğim ya aslında aşırı memnun kaldım ama sürekli git gel yapamam mecbur urfada yaptırmam lazım benim.. Adana da olsam kesin bu doktorla tedavi başlatırdım..
O dediği döllenme kapasitesine gidince urfaya sordurcam doktora bakın dicemburda veremedi eşim örnek perhiz süresi 3 ila 5 olmalı ya bizim 10 günü geçti
Nasıl stres yapmayayım hocam sen söyle deseydinBide diyor ki sen aşırı stres yapmışsın.. Alnımda mı yazıyor her gittiğim doktor aynını diyor dedim. İfadenden o kadar belli ki bir rahat bıraksan kendini olur aslında ama diyo.. Aslında çok doğurgan birisin yumurtalarının durumu çok iyi ama gebe kalamıyorsn dedi. Yani süreç değil sonuç önemli dedimfazla matematiği yok nasip olcak aslında nasip değil demek ki sürekli bir şeyler çıkıyor
Hiçç ben stres yapmıcam derken bile stres oluyoruz bizNasıl stres yapmayayım hocam sen söyle deseydin
Hicbirsey olmaz yapŞuna bir cevap
Ayyy yoksaaaaaaKizlar bir 30 dk bakmadim, 4 sayfa yazilmisokuyamadigim her mesaj icin yazicilardan ozur diliyorum
Bugun yumurta catladiktan sonra 11. Gun, BAT 4 var. Biraz once tuvalette peceteye 2 damla cok acik renk kan geldi
Yaa vazgecme. Benim yumurtlamadan bir gun once iyice siliklesmis gibi olup, sonra yumiurtlama gununde bir anda pik yaptigi cok oldu mesela.Kızar benim ovulasyon testim dünden daha silik. Ben yapmıyorum bu başka test, bezdim
Ya ovulasyon testiyle bakiyorum her gun, bugun de silik o yuzden pek umudum yok. Acaba kist olusmus olabilir mi diye de dusundum. Dur bakalim Allah buyukAyyy yoksaaaaaa
Zaten eşim de gidecek, çok bir anlamı yok. Burada olduğu günleri değerlendirmeye çalışırım adet gününe kadar.Yaa vazgecme. Benim yumurtlamadan bir gun once iyice siliklesmis gibi olup, sonra yumiurtlama gununde bir anda pik yaptigi cok oldu mesela.
Yumurtlama görmedin mi bu ayYa ovulasyon testiyle bakiyorum her gun, bugun de silik o yuzden pek umudum yok. Acaba kist olusmus olabilir mi diye de dusundum. Dur bakalim Allah buyuk
Gordum canim yumurtlamadan sonra 12, catlamadan sonra 11. Gun. Ama hamilelikle ovulasyon testinin ayni yumurtlamadaki gibi cok koyu ciktigini yazan cok kisi oldu bu forumda. O yuzden gebelik yapmaya korktugum icin ovu ile bakiyorumYumurtlama görmedin mi bu ay
Hayırlı olsun öncelikle, umarım bundan sonra güzel olur her şeyMerhabalar bende hayırlısı ne zamansa Rabbimin izniyle gebelik düşünüyorum. Vajinusmusu yeni yendim.Pazartesi günü Jinekolog randevum var.Önce Rabbimin sonra doktorumun yönlendirmesiyle nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim.
Sizlerlede bu yola devam edeceğim motivasyon açısından .
Rabbim herkesin duasını gebelik düşünenleri gebe olanları hayırlısıyla bu mübarek cuma gününde kabul etsin .
Teşekkür ederimHayırlı olsun öncelikle, umarım bundan sonra güzel olur her şey
Bugün 6.günüm… Sabah işe başlayacağım diye bi yaptım.. Bomboştu.. Zaten 6.günde çıkmıyor.. Onun rahatlığı ile yaptımMaviSasa234 sende durum nedir? Test yapmaya ne zaman baslayacaksin?
Selam kuzuBugün 6.günüm… Sabah işe başlayacağım diye bi yaptım.. Bomboştu.. Zaten 6.günde çıkmıyor.. Onun rahatlığı ile yaptım
ejce kızacak bana ama önden bilmek istiyorum
Ay hadi hayirlisi bakalim insallah onumuzdeki gunlerde o bosluk dolacakBugün 6.günüm… Sabah işe başlayacağım diye bi yaptım.. Bomboştu.. Zaten 6.günde çıkmıyor.. Onun rahatlığı ile yaptım
ejce kızacak bana ama önden bilmek istiyorum
Bence olur canım gec oldu biraz amaKızlar dün 15:30 gibi falan yapmıştım ovulasyon testini. Bugün 13:30 gibi yapsam sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?