- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.381
Sperm dana hasarı ne kadar çıktı?Sizde nasıldı sperm degerleri? Birde sizde herhangi bır sorun yok degılmi canım
Doktor yüzde olarak bse demedi yuksek cıkmıs dedi canım sadeceSperm dana hasarı ne kadar çıktı?
Doktor yüzde olarak bse demedi yuksek cıkmıs dedi canım sadece
Süper cok sevındım inş kısa zamanda bebiş haberini alırsınız4 ayda değerler düzeldi :)
İnşallah.. bu arada doktor 3. ayda değerler bazen olduğundan kötüleşip sonra birden düzeliyor demişti.. sanırım tüm kötü etkiyi attığı için vucut.. bizde olmadı ama aklınızda olsun..Süper cok sevındım inş kısa zamanda bebiş haberini alırsınız
Gebelik oluşmadıgı için bakıldı doktor dna hasarı olabilir dedi cnku dna hasar olması hareketini vsde etkılıyormusAaa buna şaşırdım işte mesela morf kaçtı?.
İleri hareket ne kadardı? Neden DNA hasarı bakıldı ? Bu kadar soruyu ard arda sordum kusurma bakmayın benim eşimin de normal görünüyor da her şey açaba mı diyorum..
Teşekkür ederim canım bakalım bzde nasıl olcak martın 27 sinde yazıscaz. Siz ne kadardır istşyorsunuz bebişİnşallah.. bu arada doktor 3. ayda değerler bazen olduğundan kötüleşip sonra birden düzeliyor demişti.. sanırım tüm kötü etkiyi attığı için vucut.. bizde olmadı ama aklınızda olsun..
Ne kadar süredir oluşmamıştı?Gebelik oluşmadıgı için bakıldı doktor dna hasarı olabilir dedi cnku dna hasar olması hareketini vsde etkılıyormus
Varikosel yok cıkmadı ileri hareket en son 5 ti. Hazıran ayında yaklasık bir bucuk senedir. Kaan aydosu bulunca ona gttk gecen ay ve dna hasar bakıldı işteNe kadar süredir oluşmamıştı?
İleri harekette nasıl bir azlık mevcut?varikosel var mı?
Morfoloji kaç peki?Varikosel yok cıkmadı ileri hareket en son 5 ti. Hazıran ayında yaklasık bir bucuk senedir. Kaan aydosu bulunca ona gttk gecen ay ve dna hasar bakıldı işte
9Morfoloji kaç peki?
Gayet iyiyimiş aslında dna hasarı çıkmasına şaşırdım.
Yarın pik olur bnce canımDöngünün 17. Günü. Düne göre biraz daha koyu. Sizce pik olur mu?
Eki Görüntüle 3000415
Yarın pik görürsünDöngünün 17. Günü. Düne göre biraz daha koyu. Sizce pik olur mu?
Eki Görüntüle 3000415
Gayet iyiyimiş aslında dna hasarı çıkmasına şaşırdım.
Testi nerde verdiniz ne kadar tuttu benim de aklımda var açıkçası..
Senle benim aynı gibiSelizay kuzucum bu da 16:30
İnşallah ya kocam da cumartesi gidiyor kısmete bakYarın pik olur bnce canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?