• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor dediki degerler cok cok iyi olsa bile dna hasarı cıkabılıyormus aklınızda olsun. Biz önce kaan aydosa muayene oldu esım 600 tl daha sonra test ıstedi bi dna hasar testi birde oksitatif stres testi onlarada 1250 tl verdi bence sizdede bi sorun olmayıp gebelık olmuyorsa bi gidip yaptırsın esınız. Cunku dna hasarı olup tup bebek asılamada tutmazmıs en azından tedavi olunur

Doktor dediki degerler cok cok iyi olsa bile dna hasarı cıkabılıyormus aklınızda olsun. Biz önce kaan aydosa muayene oldu esım 600 tl daha sonra test ıstedi bi dna hasar testi birde oksitatif stres testi onlarada 1250 tl verdi bence sizdede bi sorun olmayıp gebelık olmuyorsa bi gidip yaptırsın esınız. Cunku dna hasarı olup tup bebek asılamada tutmazmıs en azından tedavi olunur
Haklısınız benim de aklımda bu var..

Kızlar ben yine test yaptım dedim akşama belkide soluklaşır sabah teste devam artık cumartesi kan verene kadar 😅 şu tez canlılığım bir bitse 😅

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 36
  • BF321C64-6CE8-4B36-A274-5F6E583D5DC7.jpeg
    BF321C64-6CE8-4B36-A274-5F6E583D5DC7.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 42
Selammm kızlar ❤️
Nasılsınız hepiniz😘
Herkese hayırlı kandiller, hepimiz için çok dua edicem bugün insallahh🙏
Size bişey sorcaktım
Bugün karantina sürem doluyor 7. Günüm
Yarın odadan çıkabiliyordum normalde
Evde kayınvalidemler olunca ne olur ne olmaz diye bu sabah test yaptırayım dedim, testim yine pozitif 🤦‍♀️
Sağlık bakanlığına ulasamadım saat geç olduğu için
Ben şimdi ne yapayım, karantinayı uzatmam mı gerekiyor
Yoksa bulasıcılığı geçmiştir diye düşünüp, çıksam mı artık su odadan
Selizay Selizay Maviesra Maviesra siz nasıl yaptınız

Bizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları :KK70:
Sizdemi kaan aydosta tedavi oldunuz 🥰

Selammm kızlar ❤️
Nasılsınız hepiniz😘
Herkese hayırlı kandiller, hepimiz için çok dua edicem bugün insallahh🙏
Size bişey sorcaktım
Bugün karantina sürem doluyor 7. Günüm
Yarın odadan çıkabiliyordum normalde
Evde kayınvalidemler olunca ne olur ne olmaz diye bu sabah test yaptırayım dedim, testim yine pozitif 🤦‍♀️
Sağlık bakanlığına ulasamadım saat geç olduğu için
Ben şimdi ne yapayım, karantinayı uzatmam mı gerekiyor
Yoksa bulasıcılığı geçmiştir diye düşünüp, çıksam mı artık su odadan
Selizay Selizay Maviesra Maviesra siz nasıl yaptınız
Ay kuzu valla bilmiyorum ki, devam ediyor mu belirtilerin? Bende hiç belirti olmadığı için gidip tekrar test vermedim hala pozitif mi diye.

Back