- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.361
Yok canım tsh ın zamanı yok ama zaten 2. Gun test verirken bazı doktorlar tsh aynı anda bakıyorlarTesekkurler canim :)
Benden tiroid hormonu testi filan da istedi doktor, onlarin zamani yok bildigim kadariyla
İnş gelmez.. Bi test yapsan güzel olurdu ama yapmıyorsun :)Her şeyi eşleştirdim desene..
ben cumartesi ya da yarın bekliyorum regl
Sen nasılsın ?
Nasipİnş gelmez.. Bi test yapsan güzel olurdu ama yapmıyorsun :)
Bende iyim.. 5.gün bel ağrısından eser kalmadı.. İnş hayra alamettir..Bugün sakin geçiyor..
Ee biz yaptıkNasip
Düşünsene 10 aydır sürekli test yaptığımı tam bir travma
Hadi hayırlısı test günün ne zamandı?
Insallah hala öyledir saydirayim bu doktora sayar heraldeBenimde folikül sayım 7-8 tane.. Gayet aynıyız yani..
Sag olasin moral oldu❤İyi canım kötü değil, benimde 10 11 falandı uyumsuz buldu görünen sayıyla amh yi mesela.sayidan da önemlisi kalitesi canım o yuzdne takılma sakın bunlara, onuda bilemiyoruz disardan bakmayla doktorlarda dahil.ancak tüp bebekde anlasiliyormus.sen yola cikda nasip nerden gelir hiç belli olmaz
Yarın ya da öbür gün pik olabilir. Döngün kısa mıdır normalde, biraz erken olacak gibi yumurtlamaCanım bugün 6. Temizlendim selizay akşama bir test daha yap dedi. Yumurtlama yakın mı yani
Sizdemi kaan aydosa gttinz canımBizde bunları kullandık. Ekstadan ben keçiboynuzu suyu ve çakşır suyu kullandım..Bizde de hasar yüksekti... Kromozom analizi normal çıkınca ilaçlara odaklandık. Biz tedaviyi tamamlamadık. 1.5 ayda %20 başarı sağladık..
Eşim embryo sayısı iyi olunca gene saldım çayıra hesabı bıraktı ilaçları
Evicap fort, pregnacare, proment, omepaQ10, impryl.. tedavi kişiden kişiye değişir eminimki.. ama bir fikir olsu
Tedaviniz kaç ay sürdü pekiii kuzumEvicap fort, pregnacare, proment, omepaQ10, impryl.. tedavi kişiden kişiye değişir eminimki.. ama bir fikir olsun
Yok biz ürolog hiç gitmedikSizdemi kaan aydosa gttinz canım
Kız zaten rutinde insan regl olur buna şaşırmak bana makul gelmiyor. Regl olmalı ki insan döngün olsunEe biz yaptıkBence yapmayıp regl görmek daha büyük travma.. Biraz önden kabulleniş oluyor İkimiz bu konuda zıttız
10 şubat.. Ama pazartesi kan vereceğim. Oksapar yazdırmaya gitmişken kanda vermek istiyorum.. 9.gün olmuş oluyor. Varsa değer düşükte olsa çıkar..
Bu Arada senin diğer konu mühimEe biz yaptıkBence yapmayıp regl görmek daha büyük travma.. Biraz önden kabulleniş oluyor İkimiz bu konuda zıttız
10 şubat.. Ama pazartesi kan vereceğim. Oksapar yazdırmaya gitmişken kanda vermek istiyorum.. 9.gün olmuş oluyor. Varsa değer düşükte olsa çıkar..
Çok teşekkür ederim canım cvbın içinA asyaeva canım ortalama iki üç ayda düzeldi yüzde kaç bilmiyorum ama doktor açıklama mailinde;"yüksek düzeyde DNA hasarı var bu gebe kalamamayi açıklar." diye yazmıştı verdiği ilaçlar ve benim verdiğim bitkisel karışımlar sonucu DNA hasarı %1 e düşmüş.( ve eşim çok sigara içer bırakmadı hala ve her hafta sonu alkol alir). Kaan bey belli bir marka onermedi kendim ilk başta solgarinkini almıştım sonra dynavitnkini aldık 6 ay daha deneyin o süre boyunca kullansın coenzim ve emodex i dedi.
Trental i de mi Kaan hoca verdi size? Ben bal polen propolis arı sütü karışımını balcilardan satın aldım ayrı ayrı kendim karıştırdım aktardan da olabilir.
Yani normali 27 günde bir olurdum ama bazen şaşabiliyordu 30 u hiç bulmadım mesela. 26 27 28 diyelim. birazdan bir daha yapacağım bakalımYarın ya da öbür gün pik olabilir. Döngün kısa mıdır normalde, biraz erken olacak gibi yumurtlama
Peki sizin sperm değerleriniz de bir problem var mıydı? Sadece DNA hasarı mı çıktı?Çok teşekkür ederim canım cvbın içinbende ve nature marka quenzim aldım. 200mg onu ıcıyor esım. Benım esım bir yıl once bıraktı sigarayı cok sükür Bizede kaan hoca maılınde şey yazmıs oksisatif strese bağlı dna hasarınız yüksek cıkmış bu cocuk olmamasını ifade eder tedavi ile duzeltirsek normal yolla olur olmasa bıle tüp bebek şansınız artar yazmıs quenzime ekstra olarak trental 600 verdi mart basıda tekrar test vercek esım ekstra ısırgan otu cayı flan ıcıyo bakalım nasip
Sayımız ve morfolojimiz gayet iyiydi ileri hareketimiz düşüktü sadece en son hazıran ayında test vermıstı esım sperm ıcın dna testınıde daha ocakta verdi kaanaydosa gidincePeki sizin sperm değerleriniz de bir problem var mıydı? Sadece DNA hasarı mı çıktı?
Sizde nasıldı sperm degerleri? Birde sizde herhangi bır sorun yok degılmi canımPeki sizin sperm değerleriniz de bir problem var mıydı? Sadece DNA hasarı mı çıktı?
Aaa buna şaşırdım işte mesela morf kaçtı?.Sayımız ve morfolojimiz gayet iyiydi ileri hareketimiz düşüktü sadece en son hazıran ayında test vermıstı esım sperm ıcın dna testınıde daha ocakta verdi kaanaydosa gidince
Hayır yok yani en azından görünenSizde nasıldı sperm degerleri? Birde sizde herhangi bır sorun yok degılmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?