- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.859
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.981
Saol bebişim seninle reglerimiz genelde aynı oluyo 3 şubat diyor takvim ama acayip kasiklarimda ağrı başladı bugünYok canım, yumurtlama üzerinden geçen 11.gün
Çok geçmiş olsun kuzuucumm
Yooooookkkk yimirtladim bekliyorum=)Eveeeet kızlar yok mu gebelik haberleri, pozitif gören varsa etiketlesin listeye ekleyeyim
Negatif görenler morali bozmak yok, sizde durumlar ne
Benim normalde 29 Ocak'tı takvime göre ama yumurtlama geç oldu diye büyük ihtimalle 3-4 Şubat'a sarkmış olacak. Bende henüz hiçbir belirti yokSaol bebişim seninle reglerimiz genelde aynı oluyo 3 şubat diyor takvim ama acayip kasiklarimda ağrı başladı bugün
Aa böyle bisi mi var dur ben de bakimNe güzel döngüm varmış 27 29 günde regl olurmuşum o 71 günlük facia benim hayatımı mahfettikasiklarimda ağrı var adet ağrısı gibi bakalim takvim 3 şubat diyor covitten gecikme olcakmi olmayacakmı gorcez
Hayırlısı canım istemezler belki yeterli gelirse diğeri diycem de elinde belge olmadığı için isterler sanırımAilem istanbulda ama maalesef şuan gitmek zor önceden gittiğimde aklıma gelmedi bakalim şuan değil ama özele gidersen isterler bana cekilen de buna benzio fakat elimde belge yok
Istiyor ben dedim daha ekimde çekindim yeniden ister doktor diyo hemen esiminkini de kabul etmiyor taa ağustosta neler değişmiştir diyorHayırlısı canım istemezler belki yeterli gelirse diğeri diycem de elinde belge olmadığı için isterler sanırım
Takvimimde ne zaman hangi gün aralığında olmuşum o gözüküyor sogan kürü ile 71 günlük rekorum orda göz kırpıyor hahahhaAa böyle bisi mi var dur ben de bakim
Onlar gene normal valla 35 e kadar gecikme normal bence sonras i sıkıntı canimEylülün sebebi biontecte ekimi ben de cozemedim ekimde hsg cekinmisim
Ekim de çok kısa zaman yaaa rahim bir işlem gormediyse aslında 1 yil geçerliliği var deniyordu garantici mi davraniyorlar kiİstiyor ben dedim daha ekimde çekindim yeniden ister doktor diyo hemen esiminkini de kabul etmiyor taa ağustosta neler değişmiştir diyor
Nasıl çalışma sistemleri varsa insana belge vermiyo bunlar insan ultrosan vs verir saçma salak işler aman sıkıntı çıkmasında belge onların olsunEvet canım uygun fiyatı buranın gercekden çoğu yer böyle degil, banada şans eseri denk geldi. cokda memnun kaldım açıkçası esimide yanıma aldı video çektirdiler işlemde çabuk btti.firsatin olsa iyi olurdu senin içinde.
Nolduuu kizEe bunlar uyudu şimdi ben npcam
Çok haklısın canm ya çok yıpratıcı bir dönem hem. Ruhen hem maddi rabbm yardımcın olsun. İşte bir yawru sevdası olunca hiç biseyi insan gözü görmüyor. Ama bu tarihi mutlaka öne çekmen gerekÖzel muayenehaneye gidiyordum bir süredir ilaç iğne takviye vs derken maddi olarak zorladı kuzum İstanbul’da uygun fiyata çeken yer de duymadım hiç hep 1200 -1600 arası dendio yüzden hem ileride tüp bebek vs durumu oluşursa diye devlete geçtim
Kim uyudu kız noldu,Ee bunlar uyudu şimdi ben npcam
İnşallah adet görmezsin amin ( gebelikten dolayı) yanlış dua etmeyelim şimdi dudjdNe güzel döngüm varmış 27 29 günde regl olurmuşum o 71 günlük facia benim hayatımı mahfettikasiklarimda ağrı var adet ağrısı gibi bakalim takvim 3 şubat diyor covitten gecikme olcakmi olmayacakmı gorcez
Benide eklermisiniz 11 ŞubaT:)Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Değerlendirmelere başladık bizEveeeet kızlar yok mu gebelik haberleri, pozitif gören varsa etiketlesin listeye ekleyeyim
Negatif görenler morali bozmak yok, sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?