Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy çok üzgünmüşşş benim kistler kendine has bişey galiba hiç bir doktor tam net şu diyemiyor inşallah folikül kistidir de gider

Oyy çok üzgünmüşşş benim kistler kendine has bişey galiba hiç bir doktor tam net şu diyemiyor inşallah folikül kistidir de gider
Sorma pek üzgün o da memnun değil halinden ay inşallah değildir canım ya çikolata kistiyle ugrasmani hiç istemem, inşallah geçer gider bi an önce, güzel haberlerini bekliyorum

Hadi hayırlı olsun canım bismillah de başla çok heyecanlandım şuan inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sana.Baya artmış fiyatlsr bu arada yaa rabbim hepimizin yardımcısı olsn bende temmuza kadar bekleyip baslicam olmazsa

Hanımlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Tuvaletimi tutma alışkanlığım sağolsun çok işimi kolaylaştırdı
15 dk kadar dinlendirdiler…
Çok fazla operasyon olduğu için beni almaları uzun sürdü
İnş sıkı sıkı tutunur ve inş benimledir..
doktora söz verdim test yapmıycam.. Nasıl dayanıcam bakalım

Eklentiler

• 39D943FB-5A7A-4CF2-805C-1E0AC0755C33.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 70
Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah, test günün ne zamanmis

maşallah
Testi unut lütfen şimdi keyfini sür. İçinde sağlıklı bir bebiş var

Canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Çok yakında güzel haberler alırsın inşallah ❤❤ gece ders çalıştım geç saatlere kadar az önce uyandım kalkar kalkmaz aklıma geldin hemen girdim buraya Dualarım seninle inşallah olacak

Ooo maşallah yat dinlen keyfine bak canim iş güç izinlimisin

Canımmmm hadi hayırlı olsun dua zinciri oluşturup sana Bolca dua edelim bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…