- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.761
Oyy çok üzgünmüşşşSana kistimin fotosunu atayım mı
Aynen bence de bi kuculup bi büyüdüğü için dediğin gibi karışmış. Ama inşallah çikolata kisti değildir diyelim canım folikül kistiyse geçer her türlü allahin izniyle
Bak ekliyorum fotoyu pek üzgün yalnız
İnşallahhh canımmmİnşaAllah tüm bunlara hiç gerek kalmadan bu ay müjdeli bi haber alırız canım
Sorma pek üzgün o da memnun değil halindenOyy çok üzgünmüşşşbenim kistler kendine has bişey galiba hiç bir doktor tam net şu diyemiyor inşallah folikül kistidir de gider
İnşallah şubatta başlıcaz her hastane farklı fiyat verdi ama 24 bin den fazla fiyat vermediler . Ama şöyle bişey var benim dosyam hazır bu fiyat tüp bebek ve ilaçların fiyatı yani tahliller tetkikler hsg yok içindeCanim tüp bebege mi basliyorsn toplamda ne kadara mâl olucakmis
Hadi hayırlı olsun canım bismillah de başla çok heyecanlandım şuan inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sana.Baya artmış fiyatlsr bu arada yaa rabbim hepimizin yardımcısı olsn bende temmuza kadar bekleyip baslicam olmazsaİnşallah şubatta başlıcaz her hastane farklı fiyat verdi ama 24 bin den fazla fiyat vermediler . Ama şöyle bişey var benim dosyam hazır bu fiyat tüp bebek ve ilaçların fiyatı yani tahliller tetkikler hsg yok içinde
KUZum çok geçmiş olsun bı an evvel atlatin inşallahCanım benim çok geçmiş olsun, ben de pozitif çıktım dün.Maviesra da pozitif. Günde 3 kere c vitamini, umca solüsyon, d vitamini al mutlaka. Bol bol su ve meyve ye
Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah, test günün ne zamanmisHanimlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Tuvaletimi tutma alışkanlığım sağolsun çok işimi kolaylaştırdı
15 dk kadar dinlendirdiler…
Çok fazla operasyon olduğu için beni almaları uzun sürdü
İnş sıkı sıkı tutunur ve inş benimledir..
doktora söz verdim test yapmıycam.. Nasıl dayanıcam bakalım
Hanımlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Canım inşallah herşey yolunda gitmiştir. Çok yakında güzel haberler alırsın inşallah ❤❤ gece ders çalıştım geç saatlere kadar az önce uyandım kalkar kalkmaz aklıma geldin hemen girdim burayaGünaydın kızlar.. @Mavera2048 çok geçmiş olsun.. Herşeyde vardır bi hayır..
ejce Maviesra @Selizay @karaca3443 @zahrada @larissa123 @Hayalimvarr Dilos6342 @maviss_34
Saat 1 de transfer var 1 saat öncesinden gelin dediler.. Dua eder misiniz? İnş hayırlısı ile konulduğu gibi tutunsun.. İnş herşey yolunda gider
10 şubat dediler.. 12 gün sonra..Hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah, test günün ne zamanmis
Evet doktorda öyle dedi.. 12 günün keyfini çıkar dedimaşallah
Testi unut lütfenşimdi keyfini sür. İçinde sağlıklı bir bebiş var
Hiç biseycik yok 12 gün nedirki bu sürecin içinde çabucak geçer10 şubat dediler.. 12 gün sonra..
Canımm inşallahhhSorma pek üzgün o da memnun değil halindenay inşallah değildir canım ya çikolata kistiyle ugrasmani hiç istemem, inşallah geçer gider bi an önce, güzel haberlerini bekliyorum
Ooo maşallah yat dinlen keyfine bak canimHanımlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Bak ben 13. Gun oldu karantinadayım ahahaha geçiyor vakit bide böyle tatli telaş oluncaHiç biseycik yok 12 gün nedirki bu sürecin içinde çabucak geçergüzel sonuçlarla gelirsin inşallah
Öyle canım zaman hızlı maşallah, güzelliklerle gelsin bizlereBak ben 13. Gun oldu karantinadayım ahahaha geçiyor vakit bide böyle tatli telaş olunca
Canımmmm hadi hayırlı olsun dua zinciri oluşturup sana Bolca dua edelim bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallahHanımlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Aynen 1 haftalık izin aldımOoo maşallah yat dinlen keyfine bak canimiş güç izinlimisin
Allah razı olsun inş.. İnş senin aşılama da tutmuştur.. Beraber güzel haberler alırızCanımmmm hadi hayırlı olsun dua zinciri oluşturup sana Bolca dua edelim bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?