- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.261
Arkadas yazmis zaten, enfeksiyon riski nedeniyle iliski istenmiyor. Tikanma acisindan korkmayin.İnşallah teşekkür ederim
Kuzu öncelikle o testleri devlette ücretsiz :)Kizlar aklima takilan bir sorum var;
Ozellikle pihtilasma sorunu olup kan sulandirici kullananlara (bildiklerimMaviSasa234 Selizay )
Ben daha once pihtilasma testleri yaptirmamistim, ama tup bebek nedeniyle Enox igne kullaniyorum. Doktor 12. haftada kesicez igneleri diyince, bende bu pihtilasmay bakilmamisti bakilsa mi hocam, hic degilse ona gore mi kessek igneyi dedim. Onceki dusuk hikayeme gore pek pihtilasma sorunu oldugunu dusunmuyor ama yine de bakalim dedi o da. Simdi sorum su ki, Oksapar, Enox kullanirken bu testler dogru yanit verir mi ki? Kafama takildi.
Bi dunya da para odedim
Hayırdır, doktor tarlusaldan vazmıgeçti?Kızlar izmirde acil olarak raporlu cetrodite bulmam lazımsatan bir eczane bilen, elinde olup uyguna satacak olan var mı?
Kuzu iğne test sonucunu etkiler mi hiç bilmiyorum. Ama sen yine de yaptır, bir bakılsın. Kayıpların var çünkü. Benim 3 gende heterozigot çıktı, 3 gende heterozigot 1 homozigot gibidir demişti Kağan Kocatepe videosunda. Bu yüzden doğuma kadar kullanacağım. Kendi doktorum da kullanmam yönünde konuştu risk almamak adınaKizlar aklima takilan bir sorum var;
Ozellikle pihtilasma sorunu olup kan sulandirici kullananlara (bildiklerimMaviSasa234 Selizay )
Ben daha once pihtilasma testleri yaptirmamistim, ama tup bebek nedeniyle Enox igne kullaniyorum. Doktor 12. haftada kesicez igneleri diyince, bende bu pihtilasmay bakilmamisti bakilsa mi hocam, hic degilse ona gore mi kessek igneyi dedim. Onceki dusuk hikayeme gore pek pihtilasma sorunu oldugunu dusunmuyor ama yine de bakalim dedi o da. Simdi sorum su ki, Oksapar, Enox kullanirken bu testler dogru yanit verir mi ki? Kafama takildi.
Bi dunya da para odedim
Canım ben mayısta kullandım yaa elimde de kalmadı tabi sayılı almıştım raporlaElinde kaldı mı canım hangi ilden buldun, raporlu mu aldın?
Kuzum bütün bakliyatlara bak bi yerde yuva yapmışta olabilirler sevmedikleri kokular var onları sık dolap kapaklarınıda açık bırak çıkabilsinlerSusam böceği mi ne diyorlar, mutfağın her yerinden çıkıyorlar. Kafayı yicem, bakliyatlara geliyorlarmış. Unu sarmışlardı çöpe attım. Diğer her şeyi kontrol ettim dolabı sildim yine çıkıyorlar ağlayacağım
Hangi kokuları sevmezler pislik hayvanlar nefret geldiKuzum bütün bakliyatlara bak bi yerde yuva yapmışta olabilirler sevmedikleri kokular var onları sık dolap kapaklarınıda açık bırak çıkabilsinler
Bu tarz böcekler genellikle tarçın,nane,lavanta gibi kokuları sevmezler. Bide komple her yere beyaz sirke sık istersenHangi kokuları sevmezler pislik hayvanlar nefret geldi
Gecen yaz basima geldi. Sicakta uruyorlar. Bakliyatin yaninda baharatlarda uruyorlar, benim butun baharatlari sarmislardi. Evde acik baharat, bakliyat ne var ne yok attim hicbirsey birakmadim. Sirkeli sularla da her yeri sildim ancak oyle kurtulabilmistim. Yumurtluyor bunlar ve yumurtalari gormedigin icin sen bitti saniyorsun ama yine cikiyorlar. O yuzden aciktaki herseyi atmani oneririm :)Susam böceği mi ne diyorlar, mutfağın her yerinden çıkıyorlar. Kafayı yicem, bakliyatlara geliyorlarmış. Unu sarmışlardı çöpe attım. Diğer her şeyi kontrol ettim dolabı sildim yine çıkıyorlar ağlayacağım
Kuzu öncelikle o testleri devlette ücretsiz :)
Bazıları doğru sonuç vermediğini belirtmiş, sebebi de bebekten gelen genlerinde etkilediğini söylemiş. Ama her halikarda doğruya yakın sonuç veriyordur.
Pıhtılaşma heterozigot çıkarsa 3. ayda kesebiliyorlar.
Homozigot çıkarsa 9 ay ve sonrasına kadar devm edebiliyorsun..
Bence yaptırmanda hiç bi sıkıntı yok. İçin rahat etsin, sonuçta her türlü sonuç senin yolunu çizmene yardımcı olacaktır.
Valla yaptirdim zaten bakalim testleri. Ne yaptiklarini da anlamiyorum, yarin bakip size atayim. Bazilari carsamba, bazilari 7’sinde cikacakmis.Kuzu iğne test sonucunu etkiler mi hiç bilmiyorum. Ama sen yine de yaptır, bir bakılsın. Kayıpların var çünkü. Benim 3 gende heterozigot çıktı, 3 gende heterozigot 1 homozigot gibidir demişti Kağan Kocatepe videosunda. Bu yüzden doğuma kadar kullanacağım. Kendi doktorum da kullanmam yönünde konuştu risk almamak adına
Kuzuuu ben Hatice, nickler kırk kere değişince hatlar karıştıHayırdır, doktor tarlusaldan vazmıgeçti?
Off bulamıyorum kafayı yiycemCanım ben mayısta kullandım yaa elimde de kalmadı tabi sayılı almıştım raporlaEcza depolarına ulaşsan daha iyi olur aslında. Bir eczacı yardım etse bulabilirsin aslında.
Bi dönem ürüyorlar ya ama sıcaktan işte bakliyat çok aldığım zaman eşimin anneannesinin kilerine bırakıyoruz başka türlü durmuyor mutfağım çok sıcak oluyorHangi kokuları sevmezler pislik hayvanlar nefret geldi
Ah öyle yapacam artık bakliyat kutusu almak şart olduGecen yaz basima geldi. Sicakta uruyorlar. Bakliyatin yaninda baharatlarda uruyorlar, benim butun baharatlari sarmislardi. Evde acik baharat, bakliyat ne var ne yok attim hicbirsey birakmadim. Sirkeli sularla da her yeri sildim ancak oyle kurtulabilmistim. Yumurtluyor bunlar ve yumurtalari gormedigin icin sen bitti saniyorsun ama yine cikiyorlar. O yuzden aciktaki herseyi atmani oneririm :)
Sen boş geçme değerlendir parayla mı sevişmek ahahKızlar bişi sorucam takvime göre yumurtlama günüme 4 gün var. Geçen hafta cuma günü yumurtlama akıntım oldu yani adetten hemen sonra bide bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu . Ovulasyon testim yok bakamıyorumşimdi ben erken 2 kere mi yumurtladım offf akışına bırakıcam dedikçe böyle tuhaf şeyler oluyo kafam karıştı yaa
İşini şansa bırakma değerlendir yumurtluyosanda kaçırmamış olursunKızlar bişi sorucam takvime göre yumurtlama günüme 4 gün var. Geçen hafta cuma günü yumurtlama akıntım oldu yani adetten hemen sonra bide bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu . Ovulasyon testim yok bakamıyorumşimdi ben erken 2 kere mi yumurtladım offf akışına bırakıcam dedikçe böyle tuhaf şeyler oluyo kafam karıştı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?