• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kızlar, ben ismimi değiştirsem mi diye düşünüp denerken hoop diye değişti 🤣🤣 ben eski dceke 🤭 yeni nick belki şans getirir 😅
Profil resminden tanıdım hemen😍 mavili bişey yapsaydın ama olsun mavi kalp koymuşun😂

Selam kızlar ❤️

Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur 🤲
Darısı tüm isteyenlere olsun.
@Adelnaz Hali Hali @charlottes Z zahrada
- Janna - - Janna - maviespumante maviespumante @Selizay

Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım 😃
Ayyyyyyyy kuzuuu inanamıyorum ya çok çok çok sevindiiiiimm sağlıkla gelsin miniğiiiinnn yemin ederim büyülü listee hali sıkı tutun anam sıra sana geliyo ve diğer kuzulara bu yıl sizin yılınıııızzzz biiir biiiir sağlılşa gelecek bebelewwe

Kızlar selam
Bugün adetin 11. Günümdeyim
Pazartesi opu olacak
E2 3125 çıktı nasıl sizce anlayan varsa yazabilir misiniz
Doktor 22 yumurta saymıştı
En büyüğü 19.5 mm
En küçüğü 14.5 mm
3 yumurta geriden geliyor demişti
Arada kiler 17 18 19 falan
Kuzu benim de opudan 2 gun once 4200 kusur cikmisti. Bence iyi degerin, bana gore daha yuksek yumurta sayin var ama E2 daha dusuk. Yani benim 4200 u duyunca wow demislerdi, yuksek gelmisti biraz. Demek ki senin oyle sisdetli bi ohss riskin daha az. Yani ben bilgim dahilinde boyle yorumlayabiliyorum… yumurta boyutlari da gayet guzel. Hadi hayirli olsun simdiden, pazartesi guzel haberlerle gel insallah🙏🏻🧿

Kuzu benim de opudan 2 gun once 4200 kusur cikmisti. Bence iyi degerin, bana gore daha yuksek yumurta sayin var ama E2 daha dusuk. Yani benim 4200 u duyunca wow demislerdi, yuksek gelmisti biraz. Demek ki senin oyle sisdetli bi ohss riskin daha az. Yani ben bilgim dahilinde boyle yorumlayabiliyorum… yumurta boyutlari da gayet guzel. Hadi hayirli olsun simdiden, pazartesi guzel haberlerle gel insallah🙏🏻🧿
Bana da biraz düşük gibi geldi e2
Hemşire normal dedi
Çok aşırı yüksek olması da iyi değil dedi
Bugün son gonal f vuruncam
9.30 dada 3/1 ovitrelle 2 tane de gonapeptyl vuruncam pazar boş

Back