- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.241
Oyy kolay gelsin.. bol bol su içmeyi unutmaIsteyim bende kuzum az bas agrisi var hava da sıcak çok sıkıldım
En cok ictigim şey ama migren var arada duruyo canimmOyy kolay gelsin.. bol bol su içmeyi unutma
Ay nerdeeee ben kayınvalide,teyze,yengee agirliyordum yeni gittilerOf cok sıkıldım yaaaherkes pazar uykusunda galiba
Merhaba beta hcg ilk ölçüm 26 ağustos da 231 cıktı 1 gün sonra 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba salı günü kese görünür dedi Progesteron kaçtı sizlerin yardımcı olur musunuz son adet 18 temmuz bu aradaMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
�
�
���
�
Merhaba gebeliğiniz var görünüyorMerhaba beta hcg ilk ölçüm 26 ağustos da 231 cıktı 1 gün sonra 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba salı günü kese görünür dedi Progesteron kaçtı sizlerin yardımcı olur musunuz son adet 18 temmuz bu arada
Merhaba adetim 31 gün de Bir seklinde yani 18 temmuz 18 ağustos da olacaktı olmadı suan acaba gec döllenme oldugu için mi Progesteron düşük kalıyor yoksa düşük tehlikesi mi varMerhaba gebeliğiniz var görünüyor
Yumurtlama gününüz ya fa adet döngünüz uzun muydu? Biraz düşük ama yumurtlama gününe bağlı olabilir
Doktorunuz en doğrusunu söylerMer
Merhaba adetim 31 gün de Bir seklinde yani 18 temmuz 18 ağustos da olacaktı olmadı suan acaba gec döllenme oldugu için mi Progesteron düşük kalıyor yoksa düşük tehlikesi mi var
Senin misafir hic bitmiyoAy nerdeeee ben kayınvalide,teyze,yengee agirliyordum yeni gittiler
Evet yazın boyle benimSenin misafir hic bitmiyo
DeğişebilirCanlar kasiklarim cok agriyor bigün test yaptim negatif cikti adetime 5 gün var aceba degisir mi..
Selam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Darısı tüm isteyenlere olsun.
@Adelnaz @Hali @charlottes @zahrada
@- Janna - @maviespumante @Selizay
Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım
Aryacimmmn çok ama çok sevindimmmm şimdi gördüm Rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin insalalh resmen vesilesini bekliyormuş anneciğinin içine doğmuş sankiHalicimm geçen ay tüp bebek için görüşmeye gidecektim aslında.Annemle paylaştım bu durumu ve şok oldu. Hayır ne tüp bebeği, madem bir problem yok benim dediğim şu doktora da bir git diye ısrarcı oldu. Annemi kırmamak adına dediği doktora gittim. Klomen verdi, açıkçası daha önce 3-4 femara deneyimim olduğu için umudum yoktu. Hatta anneme de söyledim, ben bu tarz ilaçları zaten kullandım diye... Olsun kızım devam et dedi. Klomen yanında dvit, agnucaston, B12 iğnesi, içeriği baya dolu bir folik asit ve demir takviyesi verdi. Düzenli 20 gün kullandım, hiç umudum yoktu. Doktor çatlatma iğnesi verdi, onu bile alıp yapmadım östrojen yüksekti ovulasyon dönemi demişti bende akışına bıraktım ve 25-26.günde pozitifi gördüm. Çok şükür, mucize gibi
Çok teşekkür ederim kuzumAryacimmmn çok ama çok sevindimmmm şimdi gördüm Rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin insalalh resmen vesilesini bekliyormuş anneciğinin içine doğmuş sankiAnneler iyi ki var başımızdan eksik etmesin biz bu kadar sevindiysek seni ve eşini dusunemiyorum nasıl söyledin ne tepki verdi
Çok şükür bugünlere canim benim nasıl duyguluÇok teşekkür ederim kuzumhastaneye gidip kan testi verdim, dönüşte kalpli bir kutuya bebek ayakkabısı aldım bir de not ekledim. İşten gelince sana bir hediyem var dedim, açınca eşim şok oldu, sarılıp ağladı. İnanamıyorum dedi
20.ayımızda mucizemiz geldi resmen
Olmaz canim doktor enfeksiyon durumu falan olmasin diye iliski olmasin diyoKızlar merhaba hsg çekildim doktor birkaç gün ilişki yasak dedi hsgden sonraki gün kahverengi akıntılarım geliyordu eşimle yakınlaştık ama ilişki olmadı orgazm oldu bi nevi mastürbasyon gibi oldu sizce zarar vermiş midir tüpleri tıkanmaz değil mi o kasılmalarla
İnşallah teşekkür ederimOlmaz canim doktor enfeksiyon durumu falan olmasin diye iliski olmasin diyo
Elinde kaldı mı canım hangi ilden buldun, raporlu mu aldın?Ben taze transferde cetroit kullandım kuzu, donmuş transfer olanlar hep tarusal mı kullanmış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?