Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba beta hcg ilk ölçüm 26 ağustos da 231 cıktı 1 gün sonra 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba salı günü kese görünür dedi Progesteron kaçtı sizlerin yardımcı olur musunuz son adet 18 temmuz bu arada

Merhaba gebeliğiniz var görünüyor
Yumurtlama gününüz ya fa adet döngünüz uzun muydu? Biraz düşük ama yumurtlama gününe bağlı olabilir

Mer
Merhaba gebeliğiniz var görünüyor
Yumurtlama gününüz ya fa adet döngünüz uzun muydu? Biraz düşük ama yumurtlama gününe bağlı olabilir
Merhaba adetim 31 gün de Bir seklinde yani 18 temmuz 18 ağustos da olacaktı olmadı suan acaba gec döllenme oldugu için mi Progesteron düşük kalıyor yoksa düşük tehlikesi mi var

Aryacimmmn çok ama çok sevindimmmm şimdi gördüm Rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin insalalh resmen vesilesini bekliyormuş anneciğinin içine doğmuş sanki Anneler iyi ki var başımızdan eksik etmesin biz bu kadar sevindiysek seni ve eşini dusunemiyorum nasıl söyledin ne tepki verdi

Çok teşekkür ederim kuzum hastaneye gidip kan testi verdim, dönüşte kalpli bir kutuya bebek ayakkabısı aldım bir de not ekledim. İşten gelince sana bir hediyem var dedim, açınca eşim şok oldu, sarılıp ağladı. İnanamıyorum dedi
20.ayımızda mucizemiz geldi resmen

Çok şükür bugünlere canim benim nasıl duygulu Rabbim daim eylesin minik mucizeniz sağlıkla doğsun inşallah

Kızlar merhaba hsg çekildim doktor birkaç gün ilişki yasak dedi hsgden sonraki gün kahverengi akıntılarım geliyordu eşimle yakınlaştık ama ilişki olmadı orgazm oldu bi nevi mastürbasyon gibi oldu sizce zarar vermiş midir tüpleri tıkanmaz değil mi o kasılmalarla

Olmaz canim doktor enfeksiyon durumu falan olmasin diye iliski olmasin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…