- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.281
Hahha parayla olsa bu kadar üşenmezdimSen boş geçme değerlendir parayla mı sevişmek ahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahha parayla olsa bu kadar üşenmezdimSen boş geçme değerlendir parayla mı sevişmek ahah
Değerlendir değerlendir bıhtıh yaaaİşini şansa bırakma değerlendir yumurtluyosanda kaçırmamış olursun
Canım iki günde bir ilişkiye devam et. Stres yapma hiçKızlar bişi sorucam takvime göre yumurtlama günüme 4 gün var. Geçen hafta cuma günü yumurtlama akıntım oldu yani adetten hemen sonra bide bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu . Ovulasyon testim yok bakamıyorum şimdi ben erken 2 kere mi yumurtladım offf akışına bırakıcam dedikçe böyle tuhaf şeyler oluyo kafam karıştı yaa
Ya ne var yani yarın buraya yeryüzündeki bütün anne olmak isteyenler “ kızlarrrr hamileyimmmm” yazsaaCanım iki günde bir ilişkiye devam et. Stres yapma hiç
Ayy oda olacak olacakYa ne var yani yarın buraya yeryüzündeki bütün anne olmak isteyenler “ kızlarrrr hamileyimmmm” yazsaa
Baharatlari da yazin mutlaka dolapta saklaAh öyle yapacam artık bakliyat kutusu almak şart oldu
Pirinç galeta vs çabuk bozulan şeyleri koyuyorum ama, dolaba da hangisini sığdırayım anacımBaharatlari da yazin mutlaka dolapta sakla
Benim gecen sene butun baharatlari sarmislardi
Canim benim tup bebekte tam gün olarak hatırlamıyorum ama 11.gunde mi ne lh tavan yaptı yani erken tavan yaptı hoca dedi iptal ederiz heralde sonra ertesi gün Lh düşmeye başladı yumurtalar catlamadi vs devM etti iğneyle falan çatlattiKızlar bişi sorucam takvime göre yumurtlama günüme 4 gün var. Geçen hafta cuma günü yumurtlama akıntım oldu yani adetten hemen sonra bide bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu . Ovulasyon testim yok bakamıyorum şimdi ben erken 2 kere mi yumurtladım offf akışına bırakıcam dedikçe böyle tuhaf şeyler oluyo kafam karıştı yaa
Haliiii durumlar ne adet geldi miHele nolur nolur kiz sen benim olsan nolurrrrr çıkan şarkıya bak tam huzunleneyim diyorum ibo hayranlığım tavan yapıyor oynayasım geliyor
Halim çok teşekkür ederim arkadaşım ne güzel uzun uzun anlatmışsın dikkate alacağımCanim benim tup bebekte tam gün olarak hatırlamıyorum ama 11.gunde mi ne lh tavan yaptı yani erken tavan yaptı hoca dedi iptal ederiz heralde sonra ertesi gün Lh düşmeye başladı yumurtalar catlamadi vs devM etti iğneyle falan çatlatti
yükselince catlicak diye bir şey yok heralde tam orayı bilmiyorum
Cunku benim amh düşük diye oluyormuş böyle olunca lh yuksekligi yumurtanin içindeki dna ya zarar veriyor yapısını bozuyor ve kalitesiz oluyormuş.
Sadece riske atma diye dedim bu benimki herkeste olcak bir şey değilmiş.Nadir oluyor yani.
Yine de pik yaptı diye atlama 2 güne 1 devam et bence
Akıntın nasıl? 2 kere yumurtlama oluyor olabilir. Akıpına bırak ikisini de değerlendir işteKızlar bişi sorucam takvime göre yumurtlama günüme 4 gün var. Geçen hafta cuma günü yumurtlama akıntım oldu yani adetten hemen sonra bide bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu . Ovulasyon testim yok bakamıyorum şimdi ben erken 2 kere mi yumurtladım offf akışına bırakıcam dedikçe böyle tuhaf şeyler oluyo kafam karıştı yaa
Buda prowomen gibi gıda takviyesi mi?MaviSasa234 @Esrakcshn
Maxijuno deneyimim
Bugün itibari ile 26. Günde regl başlamak üzere bu tüm ay Maxijuno kullandım ve gecikme olmadı.
Bu ay femara vb hormona etki eden ilaçlar almadım ve regl döngümde zaman kayması yok sonuç olarak geçen ay gecikmeye etki eden femara benim bünyemde
@Lalalala1 sana da fikir olabilir belki canım.
Ben maxijunonun yılda bir iki üç ay arayla kullanılmasının gebe kalmaya istekli annelere olumlu etki edeceğini düşünüyorum
Evet evetBuda prowomen gibi gıda takviyesi mi?
Test yaptım bembeyaz 2 3 günü var gelir=/Haliiii durumlar ne adet geldi mi
Benim yazdığım bana faydası olmadı, sen bundan fayda sağladın mı, değerlerinden bilirsin?Evet evet
Yani ben bir ay ara ile iki kutu bitirdim bana faydası hakkında somut bir şey diyemem eşim de kullandı toplamda iki paket benim amh problemim ya da hormonal bir problemim görünmüyordu faydası ne olduBenim yazdığım bana faydası olmadı, sen bundan fayda sağladın mı, değerlerinden bilirsin?
Bir gün gelecek pozitif olacakTest yaptım bembeyaz 2 3 günü var gelir=/
Insallah canım umudumuz o yondeBir gün gelecek pozitif olacak