Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş biraz nazlı desene bu sıcak havalarda dilerim kolay olur. Normal mi olacak?
Evet, normal doğum için herhangi bir engel görmedi doktorum. Bana da sormadi ne istersin diye mecbur normal olacak gibi duruyor. Tabi beklenmedik bir durumla karşılaşmazsak.
O günlere cok var ama cabuk geçiyor senin gönlünden hangi doğum şekli geçiyor?

Kiz neler yaptın nasıl öğrendin anlat haddiii
Halicimm geçen ay tüp bebek için görüşmeye gidecektim aslında.Annemle paylaştım bu durumu ve şok oldu. Hayır ne tüp bebeği, madem bir problem yok benim dediğim şu doktora da bir git diye ısrarcı oldu. Annemi kırmamak adına dediği doktora gittim. Klomen verdi, açıkçası daha önce 3-4 femara deneyimim olduğu için umudum yoktu. Hatta anneme de söyledim, ben bu tarz ilaçları zaten kullandım diye... Olsun kızım devam et dedi. Klomen yanında dvit, agnucaston, B12 iğnesi, içeriği baya dolu bir folik asit ve demir takviyesi verdi. Düzenli 20 gün kullandım, hiç umudum yoktu. Doktor çatlatma iğnesi verdi, onu bile alıp yapmadım östrojen yüksekti ovulasyon dönemi demişti bende akışına bıraktım ve 25-26.günde pozitifi gördüm. Çok şükür, mucize gibi

Gözünaydın canım çok sevindimmm Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllahhh
Pıt pıt atan kalbini duydun mu ne kadarlık şuan
Teşekkür ederim

Sata göre 6+3 ama bugün ultrasonda 5+6 çıktı, kalbini de duydum elhamdülillah

Ben normal doğumu düşünemiyorum hiç
Büyük ihtimalle sezeryan olurum, zaten kalbimde de minik bir sıkıntı var. Hafif mitral kapak yetmezliği ve ritim bozukluğu, doktor şuanda normal doğuma göre tarih verdi onunla bunları paylaşmamıştım ama sanmıyorum yani ben yapamam

Bence ben de yapamam hohoho ama napim kimse sormadi ki

Özele mi gidiyorsun?
Senin içine hangisi siniyorsa o şekilde yap kuzu, inşallah en hayırlı olan olur
Evet özele gidiyorum. Kendim de herhangi bir doğum şeklinde diretmek istemiyorum. Akışına bıraktım, nasıl uygunsa öyle olsun sağol canım. Sen de henüz cok basindasın ama az önce dediğim gibi zaman su gibi akıyor, bir bakmışsın kavuşmaya az kalmış. Hamilelik çok güzel, tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…