- 14 Mart 2021
- 8.613
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.181
Kiz neler yaptın nasıl öğrendin anlat haddiiiSelam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Margee Hali C charlottes @zahrada
- Janna - @maviespumante @Selizay
Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım
Bilmiyorum ki aryacım. Evde oturup bekliyorum bebeğin gelmesiniYaaa
Çok teşekkür ederim. Senin doğum ne zaman?
Selamm afiyet olsun
Bebiş biraz nazlı deseneBilmiyorum ki aryacım. Evde oturup bekliyorum bebeğin gelmesini
Gözünaydın canımSelam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Evet, normal doğum için herhangi bir engel görmedi doktorum. Bana da sormadi ne istersin diyeBebiş biraz nazlı desenebu sıcak havalarda dilerim kolay olur. Normal mi olacak?
Yaaaaaa sana inanmıyorummmmmmm şükürler olsunnnnnn çok sevindimmmmm çoookkkkkSelam kızlar
Halicimm geçen ay tüp bebek için görüşmeye gidecektim aslında.Annemle paylaştım bu durumu ve şok oldu. Hayır ne tüp bebeği, madem bir problem yok benim dediğim şu doktora da bir git diye ısrarcı oldu. Annemi kırmamak adına dediği doktora gittim. Klomen verdi, açıkçası daha önce 3-4 femara deneyimim olduğu için umudum yoktu. Hatta anneme de söyledim, ben bu tarz ilaçları zaten kullandım diye... Olsun kızım devam et dedi. Klomen yanında dvit, agnucaston, B12 iğnesi, içeriği baya dolu bir folik asit ve demir takviyesi verdi. Düzenli 20 gün kullandım, hiç umudum yoktu. Doktor çatlatma iğnesi verdi, onu bile alıp yapmadım östrojen yüksekti ovulasyon dönemi demişti bende akışına bıraktım ve 25-26.günde pozitifi gördüm. Çok şükür, mucize gibiKiz neler yaptın nasıl öğrendin anlat haddiii
Teşekkür ederimGözünaydın canımçok sevindimmm Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllahhh
Pıt pıt atan kalbini duydun mu ne kadarlık şuan
Hayırlı olsun canımmSelam kızlar
Ben normal doğumu düşünemiyorum hiçEvet, normal doğum için herhangi bir engel görmedi doktorum. Bana da sormadi ne istersin diyemecbur normal olacak gibi duruyor. Tabi beklenmedik bir durumla karşılaşmazsak.
O günlere cok var ama cabuk geçiyor senin gönlünden hangi doğum şekli geçiyor?
Nasıl geçti randevu
MaşaAllahh canımTeşekkür ederim
Sata göre 6+3 ama bugün ultrasonda 5+6 çıktı, kalbini de duydum elhamdülillah
Bence ben de yapamam hohoho ama napim kimse sormadi kiBen normal doğumu düşünemiyorum hiç
Büyük ihtimalle sezeryan olurum, zaten kalbimde de minik bir sıkıntı var. Hafif mitral kapak yetmezliği ve ritim bozukluğu, doktor şuanda normal doğuma göre tarih verdi onunla bunları paylaşmamıştım ama sanmıyorum yani ben yapamam
Özele mi gidiyorsun?Bence ben de yapamam hohoho ama napim kimse sormadi ki
Evet özele gidiyorum. Kendim de herhangi bir doğum şeklinde diretmek istemiyorum. Akışına bıraktım, nasıl uygunsa öyle olsunÖzele mi gidiyorsun?
Senin içine hangisi siniyorsa o şekilde yap kuzu, inşallah en hayırlı olan olur
Canımm tebrik ederim sağlkkla kucağına al inşallahhSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?