- 8 Nisan 2016
- 3.456
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.161
Aynen canım öyle demek istedi zaten de ben başta anlayamadım niye ben rahatsız değilim falan oldum bir anBence hamileyseniz demek istemiştir ya bende hiç geçmiyorum direk aklıma geçiyor yan tarafı kullanıyorum
Evet canım öyleymiş çok şükür sağlıklı güzeller güzeli bir kızın olduAynen canım öyle demek istedi zaten de ben başta anlayamadım niye ben rahatsız değilim falan oldum bir ano muhabbeti ben çok araştırdım bu arada, tabiki yine geçmesin kimse ama ordaki radyasyon olan kısım geçtiğimiz yer değilmiş.yan tarafta ki cantalarimizi koyduğumuz alanmis.yani yatıp ordan geçmedikçe sorun olmazmis ben bayağı geçtim hiç aklıma gelmemişti.
Aynen öyle canım etkileniyor insanEvet canım öyleymiş çok şükür sağlıklı güzeller güzeli bir kızın olduinsan psikolojik men etkilenip gecemiyor galiba
Sen doğum yaptım mıAynen öyle canım etkileniyor insançok şükür canim darısı hamislere, hamile kalmaya çalışan tüm herkese inşallah sağlıkla nasip olsun
Özelde yaptıracağız. Sayımız çok yüksekti ama ileri hızlımız düşüktü. Bunun için 5 aydır takviyeler kullanıyoruz. Benim de ters rahim dışında başka bir faktörüm yok. Nasip artıp. 2 kez deneyeceğiz olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi.Daha önce aşılama yaptırmış biri olaraktan bilmiyorum ama gereksiz buluyorum normal ilişkiden farkı yok gibi canım Özelde mi devlette mi yaptıracaksınız bilmiyorum ama maliyet açısından da düşünün. Çoğunluk doktorların da erkek faktöründe işe yaradığı söyleniyor.
Iyiyim bende hazırlıklara basladim onun heyecanıyla geciyor günler, birde erken gelme korkusuylaÇok şükür kuzum bir sorun yok, sen nasılsın
Her yer xray cihazı dolu. Bende dünden beri düşünüyorum nerelerden geçtim diye…Okuyunca bir anım geldi aklıma yazmadan edemedimbende o kadar ozumsemistim ki artık karnım bayağı vardı yani 8 aylık falandim herhalde, görevli bir adam tam cihaza girecekken "rahatsizsaniz gecmeyebilirsiniz " diye beni uyarınca aklıma başıma gelmisti aaaa geçmeyecekmiydim ben falan diye tabi adamın ne demek istediğini de anlayamadım başta, rahatsizsaniz gecmeyebilirsiniz
Bebeğin 40 i bile çıkmış.Okuyunca bir anım geldi aklıma yazmadan edemedimbende o kadar ozumsemistim ki artık karnım bayağı vardı yani 8 aylık falandim herhalde, görevli bir adam tam cihaza girecekken "rahatsizsaniz gecmeyebilirsiniz " diye beni uyarınca aklıma başıma gelmisti aaaa geçmeyecekmiydim ben falan diye tabi adamın ne demek istediğini de anlayamadım başta, rahatsizsaniz gecmeyebilirsiniz
Yaptım canımSen doğum yaptım mı
Ne zaman geçti zaman yaa
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümek nasip etsin
Çok şükür alıştık canım biraz uykulu biraz kusmukluBebeğin 40 i bile çıkmış.
Nasıl gidiyor annelik. Birbirinize alıştınız mı?
Tepkilerini öğrendi isen onlara da alışılıyor galiba…Çok şükür alıştık canım biraz uykulu biraz kusmukluinsan herşeye alışıyor ve altından kalkıyor hele biz kadinlar bu konularda malesef erkekler biraz pasif kalıyor çabuk pes ediyorlar.
Amin canım inşallahYaptım canımamin inşallah zaman gercekden çok hızlı darısı sizlere olsun
Kesinlikle öyleTepkilerini öğrendi isen onlara da alışılıyor galiba…
Arkadaşta öyle demişti. 40 gün her uyandığında uyandı, sonra bi daha uyanmadı demişti
Bize fıtraten verilenler onlara verilmemiş galiba…
Ayyyy cok mutlu oldumSelam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Margee Hali C charlottes Z zahrada
- Janna - maviespumante Selizay
Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım
Teşekkür ederimAyyyy cok mutlu oldum
İnsallah saglikla ve keyifle ilerler canim
Ne zaman ogrendin?
Neler diyorsuunSelam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
YaaaNeler diyorsuunarada bakıyordum bir gelişme var mı sende diye çok sevindimmm sağlıkla kucağına al insallah.
Ayy çok sevindim masallah canimmmmSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?