Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hamileyseniz demek istemiştir ya bende hiç geçmiyorum direk aklıma geçiyor yan tarafı kullanıyorum
Aynen canım öyle demek istedi zaten de ben başta anlayamadım niye ben rahatsız değilim falan oldum bir an o muhabbeti ben çok araştırdım bu arada, tabiki yine geçmesin kimse ama ordaki radyasyon olan kısım geçtiğimiz yer değilmiş.yan tarafta ki cantalarimizi koyduğumuz alanmis.yani yatıp ordan geçmedikçe sorun olmazmis ben bayağı geçtim hiç aklıma gelmemişti.

Evet canım öyleymiş çok şükür sağlıklı güzeller güzeli bir kızın oldu insan psikolojik men etkilenip gecemiyor galiba

Evet canım öyleymiş çok şükür sağlıklı güzeller güzeli bir kızın oldu insan psikolojik men etkilenip gecemiyor galiba
Aynen öyle canım etkileniyor insan çok şükür canim darısı hamislere, hamile kalmaya çalışan tüm herkese inşallah sağlıkla nasip olsun

Özelde yaptıracağız. Sayımız çok yüksekti ama ileri hızlımız düşüktü. Bunun için 5 aydır takviyeler kullanıyoruz. Benim de ters rahim dışında başka bir faktörüm yok. Nasip artıp. 2 kez deneyeceğiz olmazsa tüp bebeğe yönlendireceğim dedi.

Her yer xray cihazı dolu. Bende dünden beri düşünüyorum nerelerden geçtim diye…
Metrolardan geçmişim, iş yerinde yayan geldiysem geçmişim. Zaten geçmek için yan bi yer bile yok. Niye yaptım derken farkettim
Konserde tiyatroda avm de geçmişim.
İstanbul’da heryerdeler…
Ama bundan sonra dikkat ederim.
Daha salı günü nüfus müdürlüğünde geçmişim
Eşime söyleyeyim en iyisi benim hiç aklıma gelmiyor demekki, dikkat eder

Bebeğin 40 i bile çıkmış.
Nasıl gidiyor annelik. Birbirinize alıştınız mı?

Bebeğin 40 i bile çıkmış.
Nasıl gidiyor annelik. Birbirinize alıştınız mı?
Çok şükür alıştık canım biraz uykulu biraz kusmuklu insan herşeye alışıyor ve altından kalkıyor hele biz kadinlar bu konularda malesef erkekler biraz pasif kalıyor çabuk pes ediyorlar.

Çok şükür alıştık canım biraz uykulu biraz kusmuklu insan herşeye alışıyor ve altından kalkıyor hele biz kadinlar bu konularda malesef erkekler biraz pasif kalıyor çabuk pes ediyorlar.
Tepkilerini öğrendi isen onlara da alışılıyor galiba…
Arkadaşta öyle demişti. 40 gün her uyandığında uyandı, sonra bi daha uyanmadı demişti
Bize fıtraten verilenler onlara verilmemiş galiba…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…