- 14 Mart 2021
- 8.613
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.201
Canimmm ❤❤Selam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Margee Hali @charlottes @zahrada
- Janna - @maviespumante @Selizay
Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım
HeyyyCanimmm ❤❤
Harika geçti 10 gün sonra kontrol var ilaç ve vitamin verdi havuzlama yapacağız sana dedi bi kaç kromozom testleri var onları yaptır once seni tanıyıp öyle tedaviye başlayacağız 6 ay sürebilir hic acele etme dediNasıl geçti randevu
Yakaladım seni sen naptin canim=)Canimmm ❤❤
Medikal parkta görüşme yaptım canim tedavuye başlıcaz ama ilk bi kontroller vücudu hormonları tanıma aşaması olcakYakaladım seni sen naptin canim=)
Hayirli olsun canimMedikal parkta görüşme yaptım canim tedavuye başlıcaz ama ilk bi kontroller vücudu hormonları tanıma aşaması olcak
Doğumda bize dua et olurmu kabul eder derler tabi o an aklına gelirsek hahahaNeler diyorsuunarada bakıyordum bir gelişme var mı sende diye çok sevindimmm sağlıkla kucağına al insallah.
Oyyy kiyamam ya en dogru zaman bizi de bulucak insallahKızlarr selammm bi arkadaşıma geçen ay taktikleri verdim takvimden ilişki günlerini belirledim bugün hamile olduğunu öğrendimbende işe yaramasada taktiklerimiz doğruymuş
İnşallahOyyy kiyamam ya en dogru zaman bizi de bulucak insallah
Benim için daha erken ama burada birini bebek gelmeyince kesmişler aylarca oturamadım lavaboya çıkamadım vs yazmıştı, çok korktummmNormal dogurmaktanda korkmaA R Y A ben de cok korkuyordum ve ilk başta bas bas dayanamıcam sezeryana alın dedim. Ama epiduralli normal doğum bir mucize. Çatısı müsait olan her kadına öneriyorum 3 avazda doğurdum
Sağlıkla kavuşun canım, Tebrik ederimSelam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Margee Hali @charlottes @zahrada
- Janna - @maviespumante @Selizay
Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım
İki normal doğumum var yine olsa yine normal doğum isterim, kesi filan hiç dert sıkıntı değil sadece ağrı biraz zorluyor o da doğum bitince ayaklanıyorsun, hiç gözünde büyütme derim akışına bırakBenim için daha erken ama burada birini bebek gelmeyince kesmişler aylarca oturamadım lavaboya çıkamadım vs yazmıştı, çok korktummm
Ben kaldımSağlıkla kavuşun canım, Tebrik ederimgrubun demirbaşları iyice azaldı
Varız varız daha halişşBen kaldım
demirbaşları azaldı mıSağlıkla kavuşun canım, Tebrik ederimgrubun demirbaşları iyice azaldı
Doğru doktor ve ebeyle öyle bir durum yaşamazsın canım. Benimde kesti ama 2 dikişim oldu icten ama iyileşti bile neredeyseBenim için daha erken ama burada birini bebek gelmeyince kesmişler aylarca oturamadım lavaboya çıkamadım vs yazmıştı, çok korktummm
Masallah Rabbim hayirla saglicakla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederimŞuan 5+6 yım canım
Bende varımVarız varız daha halişş
Ben kaldım
Varız varız daha halişş
demirbaşları azaldı mı
dur daha kızlı yarımız bekliyor
Bende varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?