- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.061
Saol canımmPopüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?
PRO üyelik zorunlu değildir..... Avantajları ; Forumda gizli olarak dolaşabilirler, Mesajlar arası bekleme yapmazlar, Özel mesajda konferans yapma hakları vardır, Üyelik iptali yapan son 3 ay içinde giriş yapmamış üye pro üyelik hakkını kaybeder. 100 ceza puanını dolduran üyeliklerin aynı...www.kadinlarkulubu.com
Basligi paylasamadim ama yukardaki linkten bakabilirsin; aynen iban ile oluyor
Popüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?
PRO üyelik zorunlu değildir..... Avantajları ; Forumda gizli olarak dolaşabilirler, Mesajlar arası bekleme yapmazlar, Özel mesajda konferans yapma hakları vardır, Üyelik iptali yapan son 3 ay içinde giriş yapmamış üye pro üyelik hakkını kaybeder. 100 ceza puanını dolduran üyeliklerin aynı...www.kadinlarkulubu.com
Espumda paylaşmış kuzumBu şekilde oluyormuş
Ahhahaha sonraki bayram şansımı deneyeyim belli mi olurBayramlarda kazenden dilek hakkınızı doğru kullanırsanız da olabilir eheh
Öff okula da az kaldı.. Dinlen bol bol, enerji topla kuzummKızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir
Cok gecmıs olsunKızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir
Merhaba durumunuz nedir acabaBugün ovitrelle sonrası 11. Gün kasık ağrılarım hala devam ediyor ilk günkü kadar şiddetli değil, gögüslerde biraz şiş ve uçları aşırı hassas.. test yapmalımıyım? Karar veremiyorum..
Günaydın kuzum. Sabahları fena bir boğaz şişi ile uyanıyorum. Onun dışında iyiyim çok şükür, sen nasılsın
İyiyim canim ben cok sukurGünaydın kuzum. Sabahları fena bir boğaz şişi ile uyanıyorum. Onun dışında iyiyim çok şükür, sen nasılsın
Ben taze transferde cetroit kullandım kuzu, donmuş transfer olanlar hep tarusal mı kullanmış acabakızlar günaydın
tüp bebeğe başladım biliyor sunuz
doktor cetrodide olamsına rağmen elimde tarlusal verdi baskılayıcı ilaç olarak.
bende cetrodide olduğunu söyledim reçete edilmişti aldım buldum o kadar para verdim dedim
onu taze transfer olacak hastalara veriyoruz siz taze transfer olmayacaksınız dedi. böyle mi oluyor normalde aklımda kaldı
Bende onu merak ediyorum canımBen taze transferde cetroit kullandım kuzu, donmuş transfer olanlar hep tarusal mı kullanmış acaba
Benim deneme mayıs ayındaydı canım 10 yumurta toplandı, 7 döllendi, 5.güne 2 kaldı. 2si de taze transfer oldu ve negatif malesef.. demekki embriyolar sağlıksızmış dendi.. eylül sonu bu sefer embriyolara genetik tarama yapıp sağlıklo gelen olursa transfer edeceğiz diye planlıyoruz.. senin ne zaman opu yapılacak belli oldu mu?Bende onu merak ediyorum canım
Zaten adet öncesi ön görüşme muayene sinde doktor bana siz taze transfer için uygun değilsiniz dondurulmuş transfer olacak bir sonraki adetten sonra olur dedi. Buna rağmen nesne ilacı aldırdılar anlamadım o kadar zor buldum ki ilacı maliyeti de ayrı cabası.
Dün kesin mi kullanmayacağım diye Bi daha sordum kesin dedi. İlacınızı bulamayan hastalara veririz elinizde kalmaz dedi de neden varken mailini kullandım ki
Senin sonucun ne oldu kaç embriyo oluştu
henüz belli değil canım ama hafraya olur . dün kontrolüm vardı 19 yumurta saydı doktor tabi bu büyüdükçe azalıp artadabilir. gonal f devam ediyorum .transferde ekim sonu gibi olur. 2 tane embiyo konulacak nasip olursaBenim deneme mayıs ayındaydı canım 10 yumurta toplandı, 7 döllendi, 5.güne 2 kaldı. 2si de taze transfer oldu ve negatif malesef.. demekki embriyolar sağlıksızmış dendi.. eylül sonu bu sefer embriyolara genetik tarama yapıp sağlıklo gelen olursa transfer edeceğiz diye planlıyoruz.. senin ne zaman opu yapılacak belli oldu mu?
Daha 1 yıl olmamış umudunu kaybetme vardır gelcek zamanıKızlar son adetten sonra umudum baya azaldı, 8. denemedeyim ama sebepsiz olmuyor
Ben donmus transferde cetrotide kullandim vallaBende onu merak ediyorum canım
Zaten adet öncesi ön görüşme muayene sinde doktor bana siz taze transfer için uygun değilsiniz dondurulmuş transfer olacak bir sonraki adetten sonra olur dedi. Buna rağmen nesne ilacı aldırdılar anlamadım o kadar zor buldum ki ilacı maliyeti de ayrı cabası.
Dün kesin mi kullanmayacağım diye Bi daha sordum kesin dedi. İlacınızı bulamayan hastalara veririz elinizde kalmaz dedi de neden varken mailini kullandım ki
Senin sonucun ne oldu kaç embriyo oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?