Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canımm

Saol çiçeğimm

Selam kızlar burayı geçen yıl haziran ayından beri takip ediyorum şimdiye kadar üye olmadan takip ettim.Eşimde varikosel çıkınca mart ayında ameliyat oldu ameliyattan evel ml 40 milyon toplamda 100 milyon çıkmıştı değerlerimiz morfoloji 3tü, 5 ay oldu yeni test verdi morfoloji aynı ml de 100 milyon toplamda 300 milyon olmuş değerler ama harekette değişmemiş bu ay bende rahim filmi çekilmeyi planlıyorum şimdiye kadar eş üzerinden ilerledik.En azından bunuda aradan çıkarıp yıl sonuna kadar sonuç alamazsam tüp bebek düşünüyorum benide listeye eklermisiniz @Selizay

Günaydın kuzum. Sabahları fena bir boğaz şişi ile uyanıyorum. Onun dışında iyiyim çok şükür, sen nasılsın
İyiyim canim ben cok sukur

Ya sen bir doktora gittin mi veya sordun mu? Cunku yine de hamilelikte verilebilen bazi ilac/takviyeleri verebilirler bu kadar suruyorsa

kızlar günaydın
tüp bebeğe başladım biliyor sunuz
doktor cetrodide olamsına rağmen elimde tarlusal verdi baskılayıcı ilaç olarak.
bende cetrodide olduğunu söyledim reçete edilmişti aldım buldum o kadar para verdim dedim
onu taze transfer olacak hastalara veriyoruz siz taze transfer olmayacaksınız dedi. böyle mi oluyor normalde aklımda kaldı

Ben taze transferde cetroit kullandım kuzu, donmuş transfer olanlar hep tarusal mı kullanmış acaba

Ben taze transferde cetroit kullandım kuzu, donmuş transfer olanlar hep tarusal mı kullanmış acaba
Bende onu merak ediyorum canım
Zaten adet öncesi ön görüşme muayene sinde doktor bana siz taze transfer için uygun değilsiniz dondurulmuş transfer olacak bir sonraki adetten sonra olur dedi. Buna rağmen nesne ilacı aldırdılar anlamadım o kadar zor buldum ki ilacı maliyeti de ayrı cabası.
Dün kesin mi kullanmayacağım diye Bi daha sordum kesin dedi. İlacınızı bulamayan hastalara veririz elinizde kalmaz dedi de neden varken mailini kullandım ki
Senin sonucun ne oldu kaç embriyo oluştu

Benim deneme mayıs ayındaydı canım 10 yumurta toplandı, 7 döllendi, 5.güne 2 kaldı. 2si de taze transfer oldu ve negatif malesef.. demekki embriyolar sağlıksızmış dendi.. eylül sonu bu sefer embriyolara genetik tarama yapıp sağlıklo gelen olursa transfer edeceğiz diye planlıyoruz.. senin ne zaman opu yapılacak belli oldu mu?

henüz belli değil canım ama hafraya olur . dün kontrolüm vardı 19 yumurta saydı doktor tabi bu büyüdükçe azalıp artadabilir. gonal f devam ediyorum .transferde ekim sonu gibi olur. 2 tane embiyo konulacak nasip olursa
önemli olan sağlıklı olması.
seni de hatırladım evet yazınca . 3. güne gidenler olunca 5. güne gitmez diye erkenden tranfer yada dondurma yapılıyor sana öyle bişey yapmadılar mı. hep 5. güne gitsin diye mi beklediler.

Kızlar son adetten sonra umudum baya azaldı, 8. denemedeyim ama sebepsiz olmuyor

Ben donmus transferde cetrotide kullandim valla
Bizim merkezde tarlusal yoktu
Her merkezin uygulamasi farkli oluyor, ama seni hic o kadar ilaci bulmakla ugrastirmasalarmis keske gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…