• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 para birimi ediyor aslinda cok degil yani, bi kola bi doner durum alinir bu para ile, TR de ? Sanmiyorum
Anlamadim 10 euro ile bir kola bir durum mu aliyorsunuz?
TR de 10 tl ye 2 sise su alirsin ancak.
Ha tabi 10 euronun TL karsiligindan bahsediyorsak is degisir, 190 TL ye 3 kola 3 durum alabilirsin 😄

10 para birimi ediyor aslinda cok degil yani, bi kola bi doner durum alinir bu para ile, TR de ? Sanmiyorum
Taksimde Tavuk döner 100 tl, limonataya 40 tl vermiş insanım… Hiç biri de ciks mekan değil öyle…
Durumun Üsküdar’da farkı yok…

😱😱😱
Ay ben Bandırmada olunca tabi İstanbul fiyatlarindan biraz geri kalmis olabilirim
Yorumlarında öğrenci dostu diye gittiğimiz bir kafe vardı. 4-5 ay önce gittik.
Öğrenci dostu demek ucuz demek bana göre😄
Ama çaya 15 patates kızartmasına 50 lira vermiştik…
Eşime ya gelen öğrenciler çok zengin ya da bizfakir sefilleriz.z Hangisi olduğunu şeç demiştim 😂

Yorumlarında öğrenci dostu diye gittiğimiz bir kafe vardı. 4-5 ay önce gittik.
Öğrenci dostu demek ucuz demek bana göre😄
Ama çaya 15 patates kızartmasına 50 lira vermiştik…
Eşime ya gelen öğrenciler çok zengin ya da bizfakir sefilleriz.z Hangisi olduğunu şeç demiştim 😂
Durum cok fena valla Allah zorluklarla para kazanan herkesin yardimcisi olsun

Şimdi okudumm.. Çok iyimiş, öğrenci olmak zor bu devirde valla 🙈

Espumda paylaşmış kuzum ❤️ Bu şekilde oluyormuş💕🥰😍

Kızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir 😔
Yazacam her seferinde unutuyorum seliztoşum acaba bir test yaptırsan mı😢 Etrafımda hep böyle şeyler duyuyorum

Kızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir 😔
Gecmis olsun kuzum😕 Bol bol dinlen, bol suyu ihmal etme, C vitamininden zengin beslen. Bir an once toparlarsin insallah🙏🏻 Neyse ki covid artik eskisi kadar riskli degil…

Geçmiş olsun canım inşaAllah covid değilsindir🤲🏻 İyi düşünelim iyi olsun❤️
Hemen c vitaminli meyvelere ıhlamura dadan canım bir an önce iyi olursun inşaAllah🥰

Back