- 1 Eylül 2021
- 4.796
- 18.332
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.041
10 para birimi ediyor aslinda cok degil yani, bi kola bi doner durum alinir bu para ile, TR de ? SanmiyorumSiz Avrupalilar zenginsiniz kizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 para birimi ediyor aslinda cok degil yani, bi kola bi doner durum alinir bu para ile, TR de ? SanmiyorumSiz Avrupalilar zenginsiniz kizim
Anlamadim 10 euro ile bir kola bir durum mu aliyorsunuz?10 para birimi ediyor aslinda cok degil yani, bi kola bi doner durum alinir bu para ile, TR de ? Sanmiyorum
Yok 50 tl ile demistimAnlamadim 10 euro ile bir kola bir durum mu aliyorsunuz?
TR de 10 tl ye 2 sise su alirsin ancak.
Ha tabi 10 euronun TL karsiligindan bahsediyorsak is degisir, 190 TL ye 3 kola 3 durum alabilirsin
50 TL ye 1 tavuk durum 1 ayran alirsin et durumun kendisi 50 tlmis minimum. Sen yazinca merak edip yemeksepetinden baktimYok 50 tl ile demistim
Taksimde Tavuk döner 100 tl, limonataya 40 tl vermiş insanım… Hiç biri de ciks mekan değil öyle…10 para birimi ediyor aslinda cok degil yani, bi kola bi doner durum alinir bu para ile, TR de ? Sanmiyorum
Taksimde Tavuk döner 100 tl, limonataya 40 tl vermiş insanım… Hiç biri de ciks mekan değil öyle…
Durumun Üsküdar’da farkı yok…
Yorumlarında öğrenci dostu diye gittiğimiz bir kafe vardı. 4-5 ay önce gittik.
Ay ben Bandırmada olunca tabi İstanbul fiyatlarindan biraz geri kalmis olabilirim
Durum cok fena valla Allah zorluklarla para kazanan herkesin yardimcisi olsunYorumlarında öğrenci dostu diye gittiğimiz bir kafe vardı. 4-5 ay önce gittik.
Öğrenci dostu demek ucuz demek bana göre
Ama çaya 15 patates kızartmasına 50 lira vermiştik…
Eşime ya gelen öğrenciler çok zengin ya da bizfakir sefilleriz.z Hangisi olduğunu şeç demiştim
Ben şimdii link atacağım okuu kuzucummmŞimdi okudumm.. Çok iyimiş, öğrenci olmak zor bu devirde valla
Şimdi okudumm.. Çok iyimiş, öğrenci olmak zor bu devirde valla
50 tl karşılığında olunuyor genellıke pro üye kuzumm aynı zamanda burslu öğrencilere bağışlanıyor
Tabi bazen site yönetimi tarafından hediye filanda ediliyor ama biraz zor
Bayramlarda kazenden dilek hakkınızı doğru kullanırsanız da olabilir ehehNasıll olunuyor kırmızııı ben de istiyorummm
Yazacam her seferinde unutuyorum seliztoşum acaba bir test yaptırsan mı Etrafımda hep böyle şeyler duyuyorumKızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir
Gecmis olsun kuzum Bol bol dinlen, bol suyu ihmal etme, C vitamininden zengin beslen. Bir an once toparlarsin insallah Neyse ki covid artik eskisi kadar riskli degil…Kızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir
Test yapsam ne olacak kuzu zaten evdeyim parol ve ıhlamur dışında seçeneğim yok.Yazacam her seferinde unutuyorum seliztoşum acaba bir test yaptırsan mı Etrafımda hep böyle şeyler duyuyorum
Oda doğruu kuzum belki klima filan açtıysan oda çarpmış olabilir dikkat etTest yapsam ne olacak kuzu zaten evdeyim parol ve ıhlamur dışında seçeneğim yok.
Geçmiş olsun canım inşaAllah covid değilsindir İyi düşünelim iyi olsunKızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir
Ates yoksa hic endiselenme, gecmis olsunKızlar nasılsınız? Ben hastayım. Geçmeyen baş ağrısı halsizlik var. Boğazım da hafif yanıyor. İnşallah covid falan değilimdir
Olur mu Kuzum en azindan bagisikligin oldugunu bilirsinTest yapsam ne olacak kuzu zaten evdeyim parol ve ıhlamur dışında seçeneğim yok.
Klima evet, onsuz yaşayamıyomOda doğruu kuzum belki klima filan açtıysan oda çarpmış olabilir dikkat et