• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 hafta daha beklenir sorun yok ama transfere kadar derse 3 ayı geçer çok yani 🤣bide transfer sonrası beklemeden olmaz nasip olursa pozitif görürsek ilk aylar da olmaz derken ohooo kış biter 🤣
Yok zaten regl dönemi ile doğum kontrol hapı veya lucrin veriyorlar. Durumuna göre artık. Zaten yumurtlama olmuyor. Kendi halinde eşinle takılıyorsun 😄

Benimde ilaçlara başladıktan sonra önden giden yumurtalar oldu, çatlamasınlar diye verdi…
Baya kullanan var.
Bence tarlusal dan dolayı benim tedavi uygun fiyata geldi. Sadece gonal f para ödemiş oldum..
ya ilaçları almaysam bana da uyguna gelirdi ama rapor var diye yazmışlar o kadar aradım para verdim 7 kutu elimde kaldı şuan . bende doktora ve hemşireye dedim taze transfer olmaycağı belliydi ön görüşmede neden yazdınız o zaman dedim . doktorda assitana sordu neden yazıldı diye. oda hocam ilaç raporu vardı 1 ay sürede bitiyor bitmeden alsın diye yazdık dedi.sonrada doktor biz senden satın alırız başka hasta çıkınca dedi kaçtan satmam lazım bilmiyorum. gonal f ile beraber toplu aldım

ya ilaçları almaysam bana da uyguna gelirdi ama rapor var diye yazmışlar o kadar aradım para verdim 7 kutu elimde kaldı şuan . bende doktora ve hemşireye dedim taze transfer olmaycağı belliydi ön görüşmede neden yazdınız o zaman dedim . doktorda assitana sordu neden yazıldı diye. oda hocam ilaç raporu vardı 1 ay sürede bitiyor bitmeden alsın diye yazdık dedi.sonrada doktor biz senden satın alırız başka hasta çıkınca dedi kaçtan satmam lazım bilmiyorum. gonal f ile beraber toplu aldım
İnternete bakabilirsin canım satıs fiyatına 😌😌

Bilmiyorum ki bende amh yeni öğrendim. Üç ayda nasıl o kadar farklı çıkabiliyor çok enteresan. Ben bir ay sonra tekrar doktora gidip sonuçları göstereceğim
benımde yasım 31 amh 1,50.. en son gıtııgım doktor yasıma göre orta rezerv demıstı yanı harıka degıl cok cok kotu de degıl..
ama cok takılmayın saglıklı beslenmeye calısın , ınsallah saglıklı gebelıkler elde edersınız .

Ne bileyim kimi diyor acı yeme az su iç kimi diyor çok su içilmeli herkeste bir bilgi var
Ohss bende çok yüksek ihtimal olacakmış doktor öyle dedi. Yarım yine kontrolüm var 6.gün güzel gelişiyor sağda 11 solda 8 yumurta saydı
Bol su içme vardı galiba..
Ohss engellemiyor işte, ödemi hızlı atmak için…
Aldığın fiyattan satarsın, zarar etmezsin. Onlarda raporu olmayan hastaya verecekler snuçta. Raporu olmadığı için zaten uyguna gelecektir. Daha yüksek fiyat vermek istemezsen birşey diyemem..

Bol su içme vardı galiba..
Ohss engellemiyor işte, ödemi hızlı atmak için…

Aldığın fiyattan satarsın, zarar etmezsin. Onlarda raporu olmayan hastaya verecekler snuçta. Raporu olmadığı için zaten uyguna gelecektir. Daha yüksek fiyat vermek istemezsen birşey diyemem..
6 Kutu gonal f 450 lik 7 kutu cetrodide 1 adet de çatlatma iğnesine toplam 6600 tl verdim canım
bilmiyorum belki fiyatı hastane belirler

Back